reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie

pogoda okropna , leje od wczoraj.

Mam od jakiegos czasu taką depresję, że zaczynam się o siebie bac.

co sie dzieje Agatko?? to wszystko przez tę paskudna pogode za oknem!!! gdyby bylo cieplo czlowiek by mial energie i chez do zycia a tak to ............. echhhhhhhh

Oj Agaciu mocno Cię tulę!!!! i zobaczysz ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna , gdy sloneczko zaswieci to i nastrój sie poprawi!!!!!

Dziewczyny nie poddawajcie się tym depresjom!!! ja sie najadłam czekoladek i chyba mi troche to pomogło :-), więc zajadajcie czekoladki!!! Nie mam nic na obiad, pada wiec nie wyjdę :-D teraz mam kłopot jak wymyśleć coś z niczego.
Zostawiłam Wam kilka zdjęć na :elvis: (chyba dobra buźke wstawiłam).

dzień dobry kochane :) nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie.Ja jestem tu regularnie ale bardziej jako skrytoczytacz,zostawiam Wam coś z moich newsów w wiadomym miejscu,bo to nie ten temat na takie rzeczy :)
pozdrawiam was wszystkie

Witam kochane mamuśki:)

U nas też pogoda do..... no kazdy wie,ale na szczęście nie pada...ale wieje paskudnie....z Mariczka maly spacerek i zakupki zaliczone mamy....nawet chwilke na hustawkach bylysmy,bo znalazlo sie male zacisze....

Ja po weekendzie pelnym wrazen.....w piatek moje dzieciatko stierdzilo,ze nie bedzie spala po poludniu...i koniec..no wyobrazcie sobie po 2 podejsciach zrezygnowalam....a mala w rezultacie padal mi przetrzymana wszelkimi sposobami do 20:45(bo oznaki snu typu marudzenie i placz zaczely sie o 18:30)...przezylam nie polecam nikomu:p haha

Sobota- mis moj pojechal na wyprzedaz do pracy...byla bielizna...majteczek sie nie doczekalam,ale za to wyposazyl mnie w 4 stanicki -trafione na 5....fimy Esotiq...naprawde rewelacyjne.....i kilka spcjałów dla siebie.....a zaplacil 70zl....:) to sie zoncia ucieszyla:)

nIEDZIELA do 13 piekna pogoda, spacer z Mari, hustawki itp....popoludniu nawal gosci, babcia z Sopotu, moja kumpela ktora farbowala mi wloski...i tato z Marzena....

No i dzisiaj poniedzialek.....troszke luzu...MARI LWASNIE SPI... a mama relax:p hahaha

Kochane wszystkim stanom DEPRESYJNYM...mówimy stanowecze NIEEEEEE

GłÓWKI DO GORY KOCHANE....jeszcze troszke i bedzie sloneczko, lato i wtedy tylko sie usmiechac:)
Chorowitkom życzymy zdroweczka.....duuuuzo zdroweczka....:")

no to by bylo na tyle....a no i Zanpolo gratuluje wycieczki...piekne zdjecia;)

Kana no zazdroszę taki zakupów za tak niską cenę :)

Tygrys miałaś się pokazać, swoją nową fryzurkę !

To nie o to chodzi, że mam depresje z powodu pogody :( po prostu chyba już nikomu nie jestem potrzebna, zresztą po co komuś stara, brzydka żona , no nie ... ehhhh

reklama
Kana no zazdroszę taki zakupów za tak niską cenę :)

Tygrys miałaś się pokazać, swoją nową fryzurkę !

To nie o to chodzi, że mam depresje z powodu pogody :( po prostu chyba już nikomu nie jestem potrzebna, zresztą po co komuś stara, brzydka żona , no nie ... ehhhh

Agaciu, co Ty opowiadasz ??:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: jaka stara :szok::szok: jaka brzydka :szok::szok:

Do góry