reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a moja Niunia to pewnie bedzie miała niebieskie oczka po tatusiu :tak:, a włoski brazowe po mamusi i tatusiu :-)
och jakbym chciała żeby była juz z nami...

reklama
ojej dziewczyny jaki mam dzisaj super dzien!!!!

Wlasnie skonczylam prace... juz na dobre a w sobote lece do Polski do Polski do Polski!!!!!
Nie moge sie doczekac...
Wciaż mam wiele do zrobienia i dlatego nie przebywam dość często na forum ale tyle nas jest, że napewno za mną nie tęsknicie.

Coś mi się obiło o albumach... spróbowałam wejść i nici... czy ja mam dostęp do albumów?

A powracając do dzidzi też chciałabym aby moja Majka miała blond krenciołki i niebieskie oczy - po tatusiu!!! a inteligencje po mnie :zawstydzona/y::-p

Pozdrawiam WAS WSZYSTKIE GORĄCO!!! ide nacieszyć się moim bo niedługo rozstaniemy sie na kilka tygodni (nie wiem jak ja to wytrzymam :baffled:).

Cyprysiowa - rozwiązanie nr 2, jeśli o mnie chodzi ;)

Anka - gratuluję wymarzonej córeczki :) Oryginalne imię wybraliście.

A z oczkami i włosami to zmienia się to u noworodków jak w kalejdoskopie. Jaś urodził się z niebieskimi (jak tatuś), potem miał szare, teraz zielono-piwne. A włoski na początku czarne jak heban, a teraz ma identyczne jak jego tatuś, czyli ciemny blond.

Hej dziewczyny:)
ja musze powiedzieć, że dzis czuję się całkiem dobrze, dziś chodziliśmy z mężem po sklepach i oglądaliśmy mebelki do naszego pokoju u teściów bo może będziemy sobie mogli kupiś swoje:tak:
Jestem jakaś pozytywnie naładowana dzisiaj, mam dobry dzionek chociaz mój mąz poszedł na nocke do pracy:-(, ale juto o 8 będzie już w domku;-).
cyprysiowa jak tam u lekarza:confused:, mam nadzieję, że wszytsko dobrze:tak:
Buziaki dla Was

Czesc dziewcyny.Byłam u lekarza i jestem mega zadowolona!!! Mój lekarz kupil sobie nowy sprzet 4D, mega monitor na przeciwko lezanki itd. no i zrobil mi gratis :tak: Mam plyte z filmem i zdjecia, jestem mega zadowolona.

Co do szyjki to wszystko ok, co do cukrzycy to jest podwyzszony :-( w poniedzialek mam powtorzyc, jezeli wyjdzie podwyzszony to do diabetyka :-(

Mały wazy 646g (wydaje mi sie malo)
Marzycielka ile Twoja mala wazyła przypomnij?

Yoka a dokladnie który to byl dzien, tygodnia itd :)

Ja lezalam pol godzinki, super wszystko bylo widac, dla lekarza frajda bo nowy sprzet wiec sobie dlugo ogladał :-D

reklama
Do góry