reklama
ojej dziewczyny jaki mam dzisaj super dzien!!!!
Wlasnie skonczylam prace... juz na dobre a w sobote lece do Polski do Polski do Polski!!!!!
Nie moge sie doczekac...
Wciaż mam wiele do zrobienia i dlatego nie przebywam dość często na forum ale tyle nas jest, że napewno za mną nie tęsknicie.
Coś mi się obiło o albumach... spróbowałam wejść i nici... czy ja mam dostęp do albumów?
A powracając do dzidzi też chciałabym aby moja Majka miała blond krenciołki i niebieskie oczy - po tatusiu!!! a inteligencje po mnie

Pozdrawiam WAS WSZYSTKIE GORĄCO!!! ide nacieszyć się moim bo niedługo rozstaniemy sie na kilka tygodni (nie wiem jak ja to wytrzymam
).
Wlasnie skonczylam prace... juz na dobre a w sobote lece do Polski do Polski do Polski!!!!!
Nie moge sie doczekac...
Wciaż mam wiele do zrobienia i dlatego nie przebywam dość często na forum ale tyle nas jest, że napewno za mną nie tęsknicie.
Coś mi się obiło o albumach... spróbowałam wejść i nici... czy ja mam dostęp do albumów?
A powracając do dzidzi też chciałabym aby moja Majka miała blond krenciołki i niebieskie oczy - po tatusiu!!! a inteligencje po mnie

Pozdrawiam WAS WSZYSTKIE GORĄCO!!! ide nacieszyć się moim bo niedługo rozstaniemy sie na kilka tygodni (nie wiem jak ja to wytrzymam

pytia
Fanka BB :)
Cyprysiowa - rozwiązanie nr 2, jeśli o mnie chodzi
Anka - gratuluję wymarzonej córeczki
Oryginalne imię wybraliście.
A z oczkami i włosami to zmienia się to u noworodków jak w kalejdoskopie. Jaś urodził się z niebieskimi (jak tatuś), potem miał szare, teraz zielono-piwne. A włoski na początku czarne jak heban, a teraz ma identyczne jak jego tatuś, czyli ciemny blond.
Anka - gratuluję wymarzonej córeczki
A z oczkami i włosami to zmienia się to u noworodków jak w kalejdoskopie. Jaś urodził się z niebieskimi (jak tatuś), potem miał szare, teraz zielono-piwne. A włoski na początku czarne jak heban, a teraz ma identyczne jak jego tatuś, czyli ciemny blond.
Hej dziewczyny
ja musze powiedzieć, że dzis czuję się całkiem dobrze, dziś chodziliśmy z mężem po sklepach i oglądaliśmy mebelki do naszego pokoju u teściów bo może będziemy sobie mogli kupiś swoje
Jestem jakaś pozytywnie naładowana dzisiaj, mam dobry dzionek chociaz mój mąz poszedł na nocke do pracy:-(, ale juto o 8 będzie już w domku;-).
cyprysiowa jak tam u lekarza
, mam nadzieję, że wszytsko dobrze
Buziaki dla Was
ja musze powiedzieć, że dzis czuję się całkiem dobrze, dziś chodziliśmy z mężem po sklepach i oglądaliśmy mebelki do naszego pokoju u teściów bo może będziemy sobie mogli kupiś swoje

Jestem jakaś pozytywnie naładowana dzisiaj, mam dobry dzionek chociaz mój mąz poszedł na nocke do pracy:-(, ale juto o 8 będzie już w domku;-).
cyprysiowa jak tam u lekarza

Buziaki dla Was
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Czesc dziewcyny.Byłam u lekarza i jestem mega zadowolona!!! Mój lekarz kupil sobie nowy sprzet 4D, mega monitor na przeciwko lezanki itd. no i zrobil mi gratis
Mam plyte z filmem i zdjecia, jestem mega zadowolona.
Co do szyjki to wszystko ok, co do cukrzycy to jest podwyzszony :-( w poniedzialek mam powtorzyc, jezeli wyjdzie podwyzszony to do diabetyka :-(
Mały wazy 646g (wydaje mi sie malo)
Marzycielka ile Twoja mala wazyła przypomnij?

Co do szyjki to wszystko ok, co do cukrzycy to jest podwyzszony :-( w poniedzialek mam powtorzyc, jezeli wyjdzie podwyzszony to do diabetyka :-(
Mały wazy 646g (wydaje mi sie malo)
Marzycielka ile Twoja mala wazyła przypomnij?
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Nie do konca prawda, tez tak myslalam dopoki mój Cypi nie urodzil sie z czarnymi jak węgiel oczami, pozniej mu zbrazowialy ale i ma ciemno brazoweNo to dziewczyny pocieszę Was że na początku wszystkie dzieci rodzą się z niebieskimi oczkami i dopiero potem im sie zmieniają. .
blizniaki2000
Cyprysiowa, super ze wszystko ok, zadroszczę 4 d i trzymam kciuki za poniedziałkowe wyniki.
Też umówię sie jeszcze raz na 4 d, bo jak byliśmy to było słabo widać i nie mamy płytki.
Też umówię sie jeszcze raz na 4 d, bo jak byliśmy to było słabo widać i nie mamy płytki.
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Yoka a dokladnie który to byl dzien, tygodnia itd 
Ja lezalam pol godzinki, super wszystko bylo widac, dla lekarza frajda bo nowy sprzet wiec sobie dlugo ogladał
Ja lezalam pol godzinki, super wszystko bylo widac, dla lekarza frajda bo nowy sprzet wiec sobie dlugo ogladał

reklama
blizniaki2000
Ja też miałąm robione pół godzinki, ale Dzidzia uparta i cały czas buźkę rączkami zasłaniała, lekarz też nas potraktował gratisowo, dlatego umówimy sie jeszcze raz.