ja jestem ciekawa ile mój syneczek waży Zbieram sie pomalu, trzymajcie kciuki za moja cukrzyce i szyjke zeby sie nie skrócila.
Cyprysiowa trzymamy kciuki, po powrocie napisz koniecznie!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem ciekawa ile mój syneczek waży Zbieram sie pomalu, trzymajcie kciuki za moja cukrzyce i szyjke zeby sie nie skrócila.
Dzien dobry
Anka34 Gratulacje!!! Napisz mi wiad. jakie imie? Co do watku zamknietego to chodzi o to ze nikt inny poza grudnowkami (podanymi w liscie) nie bedzie mial dostepu do naszych zdjec.
Cześc Dziewczyny!
Ja właśnie po USG 4D. I już wszystko jest jasne. Mamy swoja wymarzoną królewnę. Będzie córcia! Hurraaa!
Termin porodu mam według OM na 25 listopad i mała ma 1008 g. Chyba dośc spora co? Ale strasznie się cieszę że w końcu sie udało. Jak to mówia do 3 razy sztuka.
USG robiłam na Promienistej w Poznaniu i jestem super zadowolona.
Pozdrawiam Was wieczornie i kolorowych snów.
hejka brzuchatki..
Kamila muszę pochalić się jestem kwietnióweczka dzisiaj ide umówić się do lekarza..
GRUDNIOWKI WAZNA INFORMACJA,prosze o wypowiedzenie sie.
Mamy juz zamkniety, przeniesiony albumik, narazie znajduje sie on w Albumach Rodzinnych. moge zrobic odnosnik u nas na grudniu ktory bedzie bezposrednio przekierowywał do albumiku ale... beda dolaczac do nas napewno nowe osoby, napewno od razu beda prosily o dostep, pozniej moga przestac pisywac a dostep beda miala, praktycznie obce osoby. Nie robiac przekierowania unikniemy prosb o dostep bo nie bedzie widacze mamy albumik lub inne rozwiazanie to ustalic mini wewnetrzny regulamin ze nowe osoby, ktore nie maja dostepu musze uczestniczyc dany czas w rozmowach i miec dana ilosc postów. Co myślicie? Ja byłabym za rozwiazaniem nr.2
Już nie mogę się doczekać jej spojrzenia i jej włosków bo mam wrażenie , że będzie miała czarne włoski ot taka moja schiza :-)