reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien dobry

Anka34 Gratulacje!!! Napisz mi wiad. jakie imie? Co do watku zamknietego to chodzi o to ze nikt inny poza grudnowkami (podanymi w liscie) nie bedzie mial dostepu do naszych zdjec.

Dzięki Kochana za odpowiedź, tzn. że ja jestem na tej liście? W każdym razie wchodze w ten album rodzinny więc chyba wszystko ok.
Co do imienia to prosze wstawic Anika.
Pozdrowionka.

Ostatnia edycja:
witajcie mamuśki :-)
ja jakos dzis jestem spokojniejsza, może to dla tego ze zrobiłam wczoraj wstepna liste zakupów tak jak radziła mi Myszka
postanowiłam że będę pracowac do końca września:tak:

zozakoza moja niunia na poczatku 21 tygodnia ważyła 369 g i lekarz mówił że waga jest w normie
fasolkamaria ja glukozę robiłam na czczo, tak mi kazał lekarz, i pielęgniarka w labolatorium też
hagata4 ja miałam robiona glukozę 75 g i płaciłam za to badanie 21 zł
cyprysiowa trzymam kciuki, zobaczysz jest dobrze

Witajcie dziewczyny !

Mój zły humor ciąg dalszy :wściekła/y:, zaraz zwariuje, nic nie idzie po mojej mysli.
Wczoraj zrobiłam liste co musze jeszcze kupic, mam jasniej w głowie :tak:.
Zozakoza ja robiłam USG w skończonym 21 tygodniu i moja dzicia wazyła 470 g, moja ginka powiedziała, że to jest waga prawidłowa :tak:.

Cześc Dziewczyny!
Ja właśnie po USG 4D. I już wszystko jest jasne. Mamy swoja wymarzoną królewnę. Będzie córcia! Hurraaa!
Termin porodu mam według OM na 25 listopad i mała ma 1008 g. Chyba dośc spora co? Ale strasznie się cieszę że w końcu sie udało. Jak to mówia do 3 razy sztuka.
USG robiłam na Promienistej w Poznaniu i jestem super zadowolona.
Pozdrawiam Was wieczornie i kolorowych snów.

GRATULACJE:-)

hejka brzuchatki..:-D

Kamila muszę pochalić się :tak: jestem kwietnióweczka dzisiaj ide umówić się do lekarza..

GRATULACJE Kruszynki:-)

GRUDNIOWKI WAZNA INFORMACJA,prosze o wypowiedzenie sie.
Mamy juz zamkniety, przeniesiony albumik, narazie znajduje sie on w Albumach Rodzinnych. moge zrobic odnosnik u nas na grudniu ktory bedzie bezposrednio przekierowywał do albumiku ale... beda dolaczac do nas napewno nowe osoby, napewno od razu beda prosily o dostep, pozniej moga przestac pisywac a dostep beda miala, praktycznie obce osoby. Nie robiac przekierowania unikniemy prosb o dostep bo nie bedzie widacze mamy albumik lub inne rozwiazanie to ustalic mini wewnetrzny regulamin ze nowe osoby, ktore nie maja dostepu musze uczestniczyc dany czas w rozmowach i miec dana ilosc postów. Co myślicie? Ja byłabym za rozwiazaniem nr.2

Jestem za 2 rozwiązaniem ;-)

ja jestem ciekawa ile mój syneczek waży :tak: Zbieram sie pomalu, trzymajcie kciuki za moja cukrzyce i szyjke zeby sie nie skrócila.

Trzymam kciuki;-)

A my już po śniadanku oczywiście w nocy mało spałyśmy bo ta noga bardzo mi dokucza. Jestem wręcz załamana i powiem szczerze zmęczona już nią i chciałabym aby ten czas do listopada szybciej zleciał.
Nikola coraz silniejsza teraz waży gdzieś koło 1kg więc nie łatwo jej nie poczuć :tak: Kopie i szturcha mamusię a mąż się śmieje jak widzi jak cały brzuch tańczy. Mój Kochany Szkrabeczek.
Już nie mogę się doczekać jej spojrzenia i jej włosków bo mam wrażenie , że będzie miała czarne włoski ot taka moja schiza:-)

Dzisiaj odwiedzają Nas teściowie więc zaraz lecę sprzątać bo oni są już w drodze:-)

Już nie mogę się doczekać jej spojrzenia i jej włosków bo mam wrażenie , że będzie miała czarne włoski ot taka moja schiza :-)

Ja mam schizę na punkcie oczu mojego synka:-) Chciałabym żeby miał niebieskie po mnie :) ale pewnie będzie miał ciemne po mężu. Jego córki są jak zdarta z niego skóra - ciemne włosy, ciemne oczy i dołeczki w policzkach:-)

Witam mamuśki...
ja dzisiaj tez nie wyspanai jakas taka rozdrażniona...wieczorkiem opiłam się herbatki i siusiałam w nocy chyba z 4 razy, potem okolo 8 zaczęło się wiercenie i takie tam odgłosy,bo ociaplają nam blok....masakra...
Ja bym tak bardzo mocko kciala,zeby moja córeczka miala loczki po misiiaczku...tatusiek teraz jest łysy,ale zanim tak sie zacząl golic to miał loki jak sprężynki....oczka tez niebieskie po tatusiu,albo brazowe po mnie...już nie moge się doczekać:-)

No to dziewczyny pocieszę Was że na początku wszystkie dzieci rodzą się z niebieskimi oczkami i dopiero potem im sie zmieniają. Moja niunia miała potem takie śmieszne nie to szare ni zielone a potem jej się zrobiły piwne po tatusiu. A najbardziej się cieszę że odziedziczyła po nim oprawę oczu bo mój Misiek ma takie długie i gęste rzęsy że nie jedna panna by mu pozazdrościła. Szkoda tylko że narazie ma mysie włoski po mnie i takie cienkie jak ja ale może jeszcze jej się zmienią.

reklama
Ha ha a moje maleństwo będzie blondynem i będzie miał czarne oczka i długie brwi i rzęsy,mój pierwszy syn tak ma i jestem prawie pewna ze jaruś też taki będzie

Do góry