Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Widzę, że sygnatura mi się rozkrzaczyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ale nie chciało się zmniejszyć, jak te co zostały... ech
No my kurtek i płaszczyków wiosennych to mamy dostatek Mamy tak: kremową, różową, białą w kolorowe grochy, granatową, szarą i zieloną Nie wiem kiedy to wszystko założymy Za to spodni mam tylko dwie pary dobrych na wiosnę:-(
madzienko
moja tez jakos zaczela wymiotowac osttanio, ale u nas to jest jesli zje za duzo, czyli okolo 300ml, jesli zje i natychmiast polozy sie na brzuch, albo zacznie biegac i zlapie za duzo powietrza to natychmiast odruch wymiotny
osttanio jak bylismy w ikei to biegala sobie tam na placu zabaw i maz ja chcial zabrac i zlapal za brzuch i ona natychmiast wyplula co zjadla ale jakies 40min wczesniej, ja troche panikowalam, ale moj maz mowi ze przesadzam, ze ona nie wymiotuje sama z siebie
jak bede na kolejnym szczepieniu w kwietniu to sie zapytam pediatry
dziendoberek
Witajcie;
zakupy super.
U nas wymioty też się zdarzają, ale podobnie jak u mamusi, jak Iggy zje za dużo, albo biega.
A ja znalazłam opiekunkę i po świętach zaczynamy przystosowanie młodzieńca do separacji z mamusią.