reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Też chce do pracy ale na własną firme brak odwagi i dobrego pomysłu, no i nie mam pomysły na opiekę dla Pati opiekunka za droga razcej i ciężko trafic na kogoś zufanego

Ciotka mojego męża. Właśnie 2 jej podopiecznych dostało miejsca w przedszkolu i się zwolniła, że tak powiem. Ma doświadczenie, mieszka blisko no i to prawie babcia, więc krzywdy nie da zrobić myślę.

Zapominajko zazdroszcze pomysłu.
Ostatnio coś mój mąż przebąkuje, że chce otworzyć jeszcze coś swojego, ale w innej branży niż teraz i tym zarem spółka z żona :). W ogole chciałabym iść do pracy :(

No i wiadość dnia PRALKA MI SIĘ ZEPSUŁA :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przed samymi świętami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , zatrzymała się w trakcie prania , pranie w środku , nie odwirowała ani nie wypłukała, muszę to zrobić teraz ręcznia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a już nie wspomnę o gorze wprania w koszu.

Hej ja właśnie połozyłam julę spać i mam chwilkę bo po obiadku jadę do łęcznej...
Dzisiaj od rana robilam porzadki z ubrankami Julci...kupiłam takie worki próżniowe i odzyskałam kupe miejsca w szafie:tak::tak::tak::tak:

No my kurtek i płaszczyków wiosennych to mamy dostatek:) Mamy tak: kremową, różową, białą w kolorowe grochy, granatową, szarą i zieloną:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Nie wiem kiedy to wszystko założymy:):-D:-D:-D:-D Za to spodni mam tylko dwie pary dobrych na wiosnę:-(

Agatkas ja natomiast mam mnostwo spodni a kutrek brak moze polączymy nasze szafy dziewczyn:-D:-D...szkoda tylko że tak daleko od siebie mieszkamy:zawstydzona/y:

madzienko
moja tez jakos zaczela wymiotowac osttanio, ale u nas to jest jesli zje za duzo, czyli okolo 300ml, jesli zje i natychmiast polozy sie na brzuch, albo zacznie biegac i zlapie za duzo powietrza to natychmiast odruch wymiotny
osttanio jak bylismy w ikei to biegala sobie tam na placu zabaw i maz ja chcial zabrac i zlapal za brzuch i ona natychmiast wyplula co zjadla ale jakies 40min wczesniej, ja troche panikowalam, ale moj maz mowi ze przesadzam, ze ona nie wymiotuje sama z siebie
jak bede na kolejnym szczepieniu w kwietniu to sie zapytam pediatry

dziendoberek

Ja nie moge powiedziec ze Jula za duzo zjadla bo ona nawet kaszki 140ml nie zjada na noc w calosci:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ide we wtorek do lekarza zobaczymy co mi powie

Witajcie;
zakupy super.
U nas wymioty też się zdarzają, ale podobnie jak u mamusi, jak Iggy zje za dużo, albo biega.
A ja znalazłam opiekunkę :D i po świętach zaczynamy przystosowanie młodzieńca do separacji z mamusią.

Gratulacje i trzymamy kciuki

Mopku
widziałam Cię z Pati na fotkach ze spotkania;-))))

Ostatnia edycja:
reklama
ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Madzieńko, wyszłam jak Pigi na tym zdjęciu :-D dobrze ze Pati na kolanach to trochę zasłania ;-)

Dostałam klocuchy Pati umie je odpinać od siebie nawet, jestem po wrazeniem i na ludzika mówi Dzidzi pewnie dlatego że mały :-D

Dobra zmykam na spacerek bo sie wreszcie ładnie zrobiło

Do góry