reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Nie oglądacie komisji śledczej
Cala afera hazardowa kreci sie wokół knajpy "pędzący królik":-D

Dziewczyny siedzą na bb a nie przed TV :-D

Afera hazardowa - to właśnie w restauracji Pędzący Królik pan wiceminister Marcin Rosół - zastępca Mira Dzrzewieckiego przekazał tajne/poufne informacje córce barona hazardowego Magdalenie Sobiesiak :-)

Witam
Nie udzielam sie bo młoda strasznie marudna,ale pochwale się,że mamy drugiego ząbalka i dwa w drodze bo dziąsełka spulchnione :-):-):-):-):-)

Nie oglądacie komisji śledczej
Cala afera hazardowa kreci sie wokół knajpy "pędzący królik":-D

Dziewczyny siedzą na bb a nie przed TV :-D

Afera hazardowa - to właśnie w restauracji Pędzący Królik pan wiceminister Marcin Rosół - zastępca Mira Dzrzewieckiego przekazał tajne/poufne informacje córce barona hazardowego Magdalenie Sobiesiak :-)

aaaaaaaaaaaaa :-D

Witam
Nie udzielam sie bo młoda strasznie marudna,ale pochwale się,że mamy drugiego ząbalka i dwa w drodze bo dziąsełka spulchnione :-):-):-):-):-)

gratulacje :tak:

czy spółdzielnia odsnieza wam dachy? ja nie widzialam przez całą zime aby ktokolwiek odsniezal dach na naszym osiedlu. Zatem pokrywa śniezna dachu musi byc imponująca. Zastanawiam się jak przyjdzie odwilz i będzie basen na dachu ( gdyz dach jest nizej niż jego obudowa zewnetrzna) odplywy sobie nie poradzą z odprowadzaniem wody i moze mi zalać mieszkanie:confused2: dobrze rozumuje???? jutro ma mi przyjsc facet i sprawdzic jak wygląda dach nad moim mieszkaniem , jestem tego bardzo ciekawa:confused2:

reklama
czy spółdzielnia odsnieza wam dachy? ja nie widzialam przez całą zime aby ktokolwiek odsniezal dach na naszym osiedlu. Zatem pokrywa śniezna dachu musi byc imponująca. Zastanawiam się jak przyjdzie odwilz i będzie basen na dachu ( gdyz dach jest nizej niż jego obudowa zewnetrzna) odplywy sobie nie poradzą z odprowadzaniem wody i moze mi zalać mieszkanie:confused2: dobrze rozumuje???? jutro ma mi przyjsc facet i sprawdzic jak wygląda dach nad moim mieszkaniem , jestem tego bardzo ciekawa:confused2:
u mnie juz dwa razy odśnieżali, tylko ze ja mam wspolnote, a nie spółdzielnie

Do góry