reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja mam to samo!!!!!!!:szok::szok: i raz mi wszedl w sypialni na lozko i stanął na brzegu w sekundzie gdy siegałam po spodenki dla niego i rozpłaszczyl sie z łomotem na podłodze nosem w dół myślałam że na zawał padnę :szok::szok::-(
Mati uwielbia sypialnie- zawsze ją zamykam- bo jak tylko zostawię otwarta to zaraz leci i skakuje na łóżku , wstaje i skacze , normalnie zawsze skacze na brzeszku, juz raz walnął w tył i uderzył się o scianę główką, aż sobie skórkę rozciął.

Kacper na brzegu jeszcze nie ale tez lubi wejsc na łozko i chodzic narazie raczj jestem czujna i nawet jak przy kompie siedze to co chwile zerkam co robi ale to jest moment a ten juz gdzie indziej broi:confused2:

Helo
Tomek wczoraj wywalił klocki z pudła , wszedł do niego i zarył twarzą w wywalone klocki , teraz ma ślad na środku czoła - krzywa łamana :szok::szok::szok:

reklama
Do góry