reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie poniedziałkowo :-) Nadrobiłam wczorajsze i dzisiejsze posty tylko nie wiem, czy pamiętam, co komu miałam odpowiedzieć :baffled: Próba generalna mojej pamięci :-D

Dzień dobry:tak: wpadłam aby Was poczęstować własnoręcznie zrobionymi wczoraj pączkami!!!!!;-);-) SMACZNEGO!!!!!

Tygrys kochana a kuś, kuś :-) Już się nastawiłam na smażenie w środę popołudniu albo w czwartek. Zobaczymy co z tego nastawiania się wyjdzie :-)

Tygrysku, litości nie masz! Żeby tak kusić... Wyglądają wspaniale.

Jak Wy wytrzymujecie z maluchami buszującymi do 22? :szok: Hanka w dzień śpi ok. 1,5 godziny, rano wstaje między 6.00 a 7.00, ale nie ma bata, żeby nie poszła spać koło 18.00, najpóźniej 18.30. Czteroletni Jasiek przed 19.00 prawie zawsze już smacznie śpi, chyba że wrócimy skądś później. I powiem szczerze, że nieraz już czekam na tą 19.00 jak na zbawienie :-D:-D

Pytia, ja też nieraz już czekam na wieczór z utęsknieniem :-) Zwłaszcza, jak jest akurat dzień wolny i cały czas jest ze mną :baffled: Wyrodna matka ze mnie :-(Zosia zazwyczaj zasypia ok. 19.30, chociaż bywają odstępstwa od normy zarówno w jedną jak i w drugą stronę :-)

Hej zajrzałam pochwalić się że mamy 5 ząbka!!!!:tak::tak::tak::tak:

Gratulujemy :-)

Witajcie my juz od 8 na nogach zrobilysmy z Jula przemeblowanie w jej pokoju....chyba jej sie spodobalo:tak::tak::tak:
Musze tylko cos zrobic z malutkimi ubrankami....nie mam ich gdzie pochowac...i stoja w workach w Juli pokoju....:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Moze mi cos podpowiecie co Wy robicie z tymi malutkimi ciuszkami....:confused::confused::confused::confused:

Ja wystawiam na allegro i nie zostawiam dla drugiego bo po pierwsze nie wiem czy bedzie chłopiec czy dziewczynka, a po drugie sama radość z kupowania znowu!!!!:-D:-D:-D

Ja też wystawiam na Allegro albo wydaję znajomym :-)

My dziś jedziemy do kardiologa . Trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok!

Koniecznie daj Agatko znać jak po wizycie :-)

no to juz wiem co D dostanie na walentyny:-D
Gaciora kupimy,jajka docieplimy
Zima sroga mrozi,troche,Wacek bedzie miał radoche:-D
Walentynki są raz w roku,może będzie co z doskoku
jak sie zgrzeją to zdrętwieją:-D:-D:-D:szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ufffff, i to by było na razie tyle :zawstydzona/y: Ale i tak sporo jak na jeden raz - zwłaszcza w moim wieku :-D:-D:-D

reklama
Cześć

U nas wszystko ok, po za tym, że Mati mnie kiedys wykończy. Jęczenie, jęczenie i jeszcze raz jęczenie :-( o wszystko !!!
Dawno mnie tutaj nie było, ale jakos tak ...:-(

Mam do was pytanie : Czy do ortopedy dostałyście zkierowanie od pediatry?
Skierowanie daje pediatra ;-)

A tak jeszcze na zakończenie dnia a dla co niektórych na początek następnego, bo jak znam życie zajrzę dopiero wieczorkiem...

Dlaczego mężczyźni siusiają na stojąco...

Kiedy Bóg stworzył Adama i Ewę miał jeszcze dla nich dwie rzeczy, które chciał im podarować.

Bóg powiedział: Mam jeszcze dwa podarki dla was, ten pierwszy to umiejętność siusiania na stojąco...
Adam przerwał mu - To dla mnie! ja chcę to! To będzie naprawdę fajnie, życie będzie znacznie prostsze i weselsze!

Bóg popatrzył pytająco na Ewę, a ona skłoniła głowę i powiedziała: - Dlaczego nie, to nie jest konieczne dla mnie.

Więc Bóg dał Adamowi tę umiejętność. Adam krzyczał, skakał ze szczęścia i obsikiwał wszystko dokoła. Obsikiwał okoliczne drzewa, pobiegł na
wybrzeże i na piasku siusiając zrobił przepiękny wzór. Był dumny z tej umiejętności.
Bóg i Ewa patrzyli na radość Adama a w końcu Ewa zapytała Boga:- Jaki jest ten drugi podarek, który chciałeś nam dać?

Bóg westchnął i odpowiedział: - Rozum Ewo, rozum!.

A tak jeszcze na zakończenie dnia a dla co niektórych na początek następnego, bo jak znam życie zajrzę dopiero wieczorkiem...

Kiedy Bóg stworzył Adama i Ewę miał jeszcze dla nich dwie rzeczy, które chciał im podarować.

Bóg powiedział: Mam jeszcze dwa podarki dla was, ten pierwszy to umiejętność siusiania na stojąco...
Adam przerwał mu - To dla mnie! ja chcę to! To będzie naprawdę fajnie, życie będzie znacznie prostsze i weselsze!

Bóg popatrzył pytająco na Ewę, a ona skłoniła głowę i powiedziała: - Dlaczego nie, to nie jest konieczne dla mnie.

Więc Bóg dał Adamowi tę umiejętność. Adam krzyczał, skakał ze szczęścia i obsikiwał wszystko dokoła. Obsikiwał okoliczne drzewa, pobiegł na
wybrzeże i na piasku siusiając zrobił przepiękny wzór. Był dumny z tej umiejętności.
Bóg i Ewa patrzyli na radość Adama a w końcu Ewa zapytała Boga:- Jaki jest ten drugi podarek, który chciałeś nam dać?

:-D:-D

witam:-)
moje dziecko jeszcze spi ide robic kawke napije sie ktos zemna:confused2:

dzien dobry!
jestem dzisiaj zasmarkana jak nie wiem co:szok::eek:i zle sie czuje.Alex w nocy szalał,teraz też szaleje,ale wyrzuciłąm go do łóżeczka wiec moze uśnie to sie chociaz herbatki z cytryna na spokojnie napije:confused2:bo do apteki nawet nie mam jak isć:eek:i smutno mi samej:baffled:Jeszcze żeby moje dziecie dało mi żyć to nie było by zle,ja nie wiem skąt on się urwał.W każdym bądz razie wymiękam:zawstydzona/y::no:

Skierowanie daje pediatra ;-)

Agacia my chodzimy prywatnie i skierowania nie potrzebujemy

dzieki za odpowiedzi w sprawie ciuszek...zrobilam dzisiaj porzadek w szafie w sypialni i tam trafily do czasu az nie beda miescily sie:-D:-D:-D
Dziękuję za odpowiedz.

Dobre dobre :-D
dzien dobry!
jestem dzisiaj zasmarkana jak nie wiem co:szok::eek:i zle sie czuje.Alex w nocy szalał,teraz też szaleje,ale wyrzuciłąm go do łóżeczka wiec moze uśnie to sie chociaz herbatki z cytryna na spokojnie napije:confused2:bo do apteki nawet nie mam jak isć:eek:i smutno mi samej:baffled:Jeszcze żeby moje dziecie dało mi żyć to nie było by zle,ja nie wiem skąt on się urwał.W każdym bądz razie wymiękam:zawstydzona/y::no:
Oj biedulka.
Pocieszę Cię, że Mati tez szaleje, a męża mam tylko rano około 20 min :sorry:

Witajcie

Widzę, żę forum nam zamiera :-(

Dzisiaj dojrzałam Mateuszkowi ząbka nowego - nareszcie!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzien dobry!

Ach ten mój zięciunio....:eek::eek::eek:

Witajcie....:tak:

no wlasnie co z Zuzią...Agatkas odezwj się:tak:

reklama
Dzień dobry dziewczynki:)
U nas w sumie bez zmian, oprócz tego, że jest podejrzenie u Zuzi jeszcze innej wady serduszka...tej którą ma mój mąż.....ale to na razie tylko podejrzenie więc się nie przejmuję....Koło czerwca mamy jechać do Zabrza do kliniki na konsultacje i wtedy prawdopodobnie będziemy musiały tam zostac na oddziale i Zuzka będzie miała robionego Holtera.
A tak poza tym To Zuzka nie daje mi usiąść....przed chwilą poodkurzałam a ona teraz zechciała "zjesć" chrupka....znaczy rozsmarować go po podłodze:-D:-D:-D

Do góry