reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam:tak:

moje dzieko pospało dzisdo 9.30 jak nigdy:tak:

ale musze wam powiedziec ze normalnie wysiadam przy tym malym łobuzie wszedzie włazi:wściekła/y: wszystkie szafki otwiera i zawartosc laduje na podłodze zwolniłam mu szuflade i szafke biorka bo co chwile plyty ladowaly w kałuzy herbatkowej bo maly upodobal sobie rozlewanie i rozcieranie reka:wściekła/y: dałam mu stara myszke bo dobierał sie do naszej to co chwilepodchodzi do laptopa zeby ja podlaczyc albo sam wciska nauczyl sie wlaczac lampki i juz dwie zarowki przepalil wogole niewiem jak wasze dzieci ale Kacper ostatnio sie zrobił straszny piszczek jak cos jest nie po jego mysli to odrazu zaczyna piszczec wlozy wszystkie klocki do slimaka i piszczy ze nie ma wiecej:-D rano zawsze sadzalam go na nocniku i robiłam swoje bo grzecznie siedzial od paru dni zrobi siusiu i leci z nocnikiem do lazienki zeby umyc to nic ze wszystko laduje na podlodze:cool:

reklama
ale musze wam powiedziec ze normalnie wysiadam przy tym malym łobuzie wszedzie włazi:wściekła/y: wszystkie szafki otwiera i zawartosc laduje na podłodze zwolniłam mu szuflade i szafke biorka bo co chwile plyty ladowaly w kałuzy herbatkowej bo maly upodobal sobie rozlewanie i rozcieranie reka:wściekła/y: dałam mu stara myszke bo dobierał sie do naszej to co chwilepodchodzi do laptopa zeby ja podlaczyc

chyba masz moje dziecko :szok::szok: identyko :baffled:

Cześć

U nas wszystko ok, po za tym, że Mati mnie kiedys wykończy. Jęczenie, jęczenie i jeszcze raz jęczenie :-( o wszystko !!!
Dawno mnie tutaj nie było, ale jakos tak ...:-(

Mam do was pytanie : Czy do ortopedy dostałyście zkierowanie od pediatry?

Cześć

U nas wszystko ok, po za tym, że Mati mnie kiedys wykończy. Jęczenie, jęczenie i jeszcze raz jęczenie :-( o wszystko !!!
Dawno mnie tutaj nie było, ale jakos tak ...:-(

Mam do was pytanie : Czy do ortopedy dostałyście zkierowanie od pediatry?

oj mam to samo ostatnio :nerd: dzis posiedzialam troche u kolezanki i maly bl bardzo spokojniutki swierdzilam ze musze czesciej do niej zagladac:-D

reklama
Widzę, że znów nadeszła fala podobnych zachowań. Majka też jest teraz nieznośna, ciągle się złości, dzisiaj zamiast po kartce popisala sie pisakami po rece i to jeszcze sie przy tym śmiała, więc nie psułam jej zabawy :-D. Później chodziła i cały czas ogladała rękę mówiąc "pe" :-D, poza tym zjadła piane podczas kąpieli, urwała mojej mamie korale i ciągle woła mniam mniam. Jak tylko zobaczy jedzenie to jest mniam mniam, a jak dostanie obiad to tylko skubnie i powybiera to co chce. Ale zauważyłam ze od 3 dni strasznie dużo się rusza ciągle gdzieś biega, bo chodzi to juz mało powiedziane, wspina się po łóżkach, skacze, to może dlatego szybko spala i chce częściej jeść. Nie wiem już.
Rozlewanie i rozcieranie napojów to tez jest super zabawa, robi to jak tylko spuszczę ją z oka.
Pytanie odnośnie ciuszków, jak sprzedajecie na allegro to pojedynczo czy paczkami? i jak liczycie? bo nie sprzedawałam, a nie mam już gdzie chować, więc rozstawie kilka z resztę sprzedam jak się uda.

Do góry