reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witam sobotnio:-)
Ostatnio strasznie Was zaniedbujęale to niestety nie z własnej winy. Kończy nam się umowa na net a że postanowiliśmy nie przedłużac to operator uprzykrzył nam życie i net i tak już wolny zwolnił jeszcze bardziej
Ostatnio strasznie Was zaniedbujęale to niestety nie z własnej winy. Kończy nam się umowa na net a że postanowiliśmy nie przedłużac to operator uprzykrzył nam życie i net i tak już wolny zwolnił jeszcze bardziej
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
miałap pisac, ale iggi mi nie pozwala
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam kochane
Tka sobie myślę, że to chyba ja Was wszystkie wygnałam stad...odkąd wróciłam i się czasem pojawiam to Was w ogóle nie ma...:----(
U nas nocka dobra...malutka spała rewelacyjnie.....obudziła sie tylko około 5 na chwilkę, i potem o 8.....a teraz broi i rozwala to co ja właśnie uprzątnęłam.....
Pogoda taka sobie...ale spacerek na saneczkach z tatusiem dzisiaj murowany....
Buziaczki kochane i do później.....
Tka sobie myślę, że to chyba ja Was wszystkie wygnałam stad...odkąd wróciłam i się czasem pojawiam to Was w ogóle nie ma...:----(
U nas nocka dobra...malutka spała rewelacyjnie.....obudziła sie tylko około 5 na chwilkę, i potem o 8.....a teraz broi i rozwala to co ja właśnie uprzątnęłam.....
Pogoda taka sobie...ale spacerek na saneczkach z tatusiem dzisiaj murowany....
Buziaczki kochane i do później.....
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana fajnie, że na saneczki pójdziecie. U nas beznadziejna plucha i szaro:-(, więc raczej ze spaceru nic nie będzie.
Witajcie my po kontroli chodu u ortopedy, zaleconą mamy obserwację nozek i za 3 miesiace jesli cos zmieniloby sie mam sie zglosic....
Myszqa ortopeda powiedzial zeby Jula chodzila w skarpetkach, ewentualnie tych miekkich skarpetko-kapciach zadnych butow mamy nie kupowac
U nas dzisiaj bardzo zimny wiatr wiec siedzimy w domu....u Julci ciąg dalszy kataru
Kanus taka sytuacja na bb jest juz od jakiegos czasu, rzadko kto zagląda
Myszqa ortopeda powiedzial zeby Jula chodzila w skarpetkach, ewentualnie tych miekkich skarpetko-kapciach zadnych butow mamy nie kupowac
U nas dzisiaj bardzo zimny wiatr wiec siedzimy w domu....u Julci ciąg dalszy kataru
a uzasadnił to jakoś?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko, a dlaczego byliście u ortopedy?
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
No ja tez już sie nie mogę doczekać.... na razie lulka słodko....a my z miskiem odpoczywamy haha taka cisza jest jak mój urwis mały spi hahha aż dziwnieKana fajnie, że na saneczki pójdziecie. U nas beznadziejna plucha i szaro:-(, więc raczej ze spaceru nic nie będzie.
Oj no to szkoda, ze tak się troszkę wykruszyło osóbek:-(Witajcie my po kontroli chodu u ortopedy, zaleconą mamy obserwację nozek i za 3 miesiace jesli cos zmieniloby sie mam sie zglosic....
Życzymy Julci szybkiego powrotu do zdrówka..niech katarek idzie sobie PRECZ
brawo!!!!!!!!!!!dla małego zucha:*my wczoraj bylismy na pobieraniu krwi i Bartek był baaardzo dzielny
No właśnie dziewczyny ja słyszałam,ze powinno się iśc z dzieciaczkiem do ortopedy jak zacznie chodzić,ale co więcej podobno po ukończeniu 6 miesięcy też.... my byliśmy tylko jak Mari była mała, w momencie kiedy zalecili nam pieluchowanie....