Witamy się czwartkowo :-)
Edee powtórzę to, co pisały już inne dziewczyny: ważne, żeby człowiek czuł się szczęśliwy i spełniony. Dla jednego spełnieniem jest rola żony, matki czy gospodyni domowej a inne kobiety wybierają karierę zawodową nawet kosztem nieposiadania życia rodzinnego. Nigdzie nie jest powiedziane, że każdy musi mieć wykształcenie średnie, maturę czy studia :-) Ważne jest, żeby robić to, co się lubi, i żeby robić to, co się robi, dobrze :-)
Heloł :-)
No to wychodzi, że ja tu jestem najgłupsza :-( (czyt. matoł !!) z Was wszystkich :-zawstydzona/y: serio ... matury nie mam (tylko skończone liceum) no i oczywiście żadnej wyższej szkoły ..., przyznam, że nigdy nie lubiłam się uczyć , i tak mi już chyba zostanie , narazie nie planuję wracać do pracy, ani szukać nowej, bo mi w domku z młodym fajnie, ale co będzie kiedyś to nie mam bladego pojęcia
Szkoda gadać ... aż mi głupio przed Wami, że Wy macie takie ambitne plany na przyszłość i podziwiam Was za chęć do nauki
Edee powtórzę to, co pisały już inne dziewczyny: ważne, żeby człowiek czuł się szczęśliwy i spełniony. Dla jednego spełnieniem jest rola żony, matki czy gospodyni domowej a inne kobiety wybierają karierę zawodową nawet kosztem nieposiadania życia rodzinnego. Nigdzie nie jest powiedziane, że każdy musi mieć wykształcenie średnie, maturę czy studia :-) Ważne jest, żeby robić to, co się lubi, i żeby robić to, co się robi, dobrze :-)