reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mój pracodawca by mnie chyba przez coś takiego. Ja słyszałam, że trzeba 3 mies. przepracować, bo liczy się średnia z roku, a jeśli nie było dochodu to z ostatnich 3 miesięcy
Mój pracodawca by mnie chyba przez coś takiego. Ja słyszałam, że trzeba 3 mies. przepracować, bo liczy się średnia z roku, a jeśli nie było dochodu to z ostatnich 3 miesięcy
Troche poszperałam i Kinga ma racje...po wychowawczym można wrocic do pracy i wreczyc pracodawcy zwolnienie
§ Powrót po urlopie wychowawczym do pracy a L-4 - Forum Prawne
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witam kochane mamuski
Na wstępie
Na wstępie
Tygrysku nasz kochaniutki:*:*:8
Przyjmij te szczere życzenia jubilatko droga
Z okazji kolejnej wiosny (choć za oknem zima sroga)
Życzę Ci szczęśliwego życia, zdrowia i miłości
Niech na Twej twarzy zawsze uśmiech gości
Życia bez żadnych smutków i stresów
Ale za to osiągnięcia wielu sukcesów
W sprawach zawodowych oraz rodzinnych
A w razie niepowodzeń pomocy ludzi uczynnych
Jednak niech Cię nie spotyka w życiu nic złego
A ja Tobie życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
życzą Kanusia z Mariczką:*
Przyjmij te szczere życzenia jubilatko droga
Z okazji kolejnej wiosny (choć za oknem zima sroga)
Życzę Ci szczęśliwego życia, zdrowia i miłości
Niech na Twej twarzy zawsze uśmiech gości
Życia bez żadnych smutków i stresów
Ale za to osiągnięcia wielu sukcesów
W sprawach zawodowych oraz rodzinnych
A w razie niepowodzeń pomocy ludzi uczynnych
Jednak niech Cię nie spotyka w życiu nic złego
A ja Tobie życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
U nas po staremu wszystko niestety....Dzisiaj wysłałam swoje podanie do pracy- potrzebują u nas do sądu na stanowisko administracyjne,bo dopóki nie pójdę możemy pomarzyć o swoim "m" magicznym. Niestety....nie chce jeszcze małej zostawiać ,ale nie ma wyjścia....
Z Mari wszystko dobrze, ładnie sypia, jest mega niegrzeczna, idzie nam ostatnia dwójeczka..... a poza tym nudy.... z nerwów mam problemy z zasypianiem..... Najlepiej bym sobie kupiła paczkę L&M i spaliła wszystkie jeden po drugim,niestety nic głupszego nie przychodzi mi już do głowy...
Dobra nie zanudzam......
ściskam wszystkie razem i każdą z osobna..... tak mi Was brakuje na co dzień.....
buziaczki:*
Z Mari wszystko dobrze, ładnie sypia, jest mega niegrzeczna, idzie nam ostatnia dwójeczka..... a poza tym nudy.... z nerwów mam problemy z zasypianiem..... Najlepiej bym sobie kupiła paczkę L&M i spaliła wszystkie jeden po drugim,niestety nic głupszego nie przychodzi mi już do głowy...
Dobra nie zanudzam......
ściskam wszystkie razem i każdą z osobna..... tak mi Was brakuje na co dzień.....
dziewczyny! pomóżcie!! nie mogę nic czytać na forum, czas się zatrzymał na dniu wczorajszym i cały czas mi pokazuje że dzisiaj jest wczoraj po 22, tak jakby dzisiejszego dnia w ogóle nie było
jak wchodzę w jakikolwiek wątek to ostatnie posty widzę z dnia wczorajszego
wszędzie - na głownym, na opiece, na
chciałam wejść w ustawienia żeby zobaczyć czy tam się coś nie pozmieniało, ale nie mogę jak klikam "ustawienia" to wyświetla mi się coś takiego:
Your submission could not be processed because the token has expired.
Please push the back button and reload the previous window.
chciałam wejść w ustawienia żeby zobaczyć czy tam się coś nie pozmieniało, ale nie mogę jak klikam "ustawienia" to wyświetla mi się coś takiego:
to ja, ollcia, sprawdzam czy działa
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ollcia z jakiej przeglądarki korzystasz?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana nie zanudzasz... Moim zdaniem powinnaś troszkę się zdystansować. Skoro i tak na razie nic nie możesz zmienić...
Przykro mi, że musisz przez to wszystko przechodzić. Trzymam kciuki.
Przykro mi, że musisz przez to wszystko przechodzić. Trzymam kciuki.
Agacia82
Mami :)
Ojej Kana co się dzieje ?Witam kochane mamuski
U nas po staremu wszystko niestety....Dzisiaj wysłałam swoje podanie do pracy- potrzebują u nas do sądu na stanowisko administracyjne,bo dopóki nie pójdę możemy pomarzyć o swoim "m" magicznym. Niestety....nie chce jeszcze małej zostawiać ,ale nie ma wyjścia....
Dobra nie zanudzam......
Wracaj szybko do nas :-(
Ooooo nie mam zielonego pojęcia :-(dziewczyny! pomóżcie!! nie mogę nic czytać na forum, czas się zatrzymał na dniu wczorajszym i cały czas mi pokazuje że dzisiaj jest wczoraj po 22, tak jakby dzisiejszego dnia w ogóle nie było
hihito ja, ollcia, sprawdzam czy działa
WKURZONA OLLCIA !!!!!
reklama
Ollcia z jakiej przeglądarki korzystasz?
IE
ale już ok, już wiem dlaczego tak się stało. Rano zauważyłam że mamy złą datę ustawioną na kompie - 26 sierpnia, zmieniłam na styczeń i wszystko się pochrzaniło, teraz mi się to przypomniało, znowu zmieniłam na sierpień i forum jest w porzadku już. No cóż... jestem zmuszona mieć już sierpień żeby przynajmniej cieplej przez to było