reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Olcia i Madziu dziekuje kochane;-):tak::tak:

ps. Olcia nie przejmuj sie Ty tez stara dupa jesteś:-D:-D

dzwonila dzis tesciowa z zyczeniami i zapowiedziala się na weekend ale sie cieszę:-D:-D wyjdziemy gdzies z mezem wieczorkiem sami moze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-D

reklama
Urlop wychowawczy wzięłam do końca lutego, wracam na tydzień do pracy , a potem na L4, co by troszkę kaski wleciało, bo teraz nic nie biorę:tak:.

KINGA WYSTARCZY WROCIC NA TYDZIEN???:szok::szok::szok::szok::szok:żeby wrocili mi wyplate???ja tez tak chciałabym zakombinować żeby na wychowawczym zaciążyć(oczywiscie jak damy rade i nasze plany nie zmienia sie:zawstydzona/y:), wrocic do pracy i myk na L4....tylko myslalam ze trzeba na miesiac wrocic

Witam
Wpadłam tylko na chwilkę, bo mam dzisiaj dużo zajęć. Majka się jednak przeziębiła bo ma katar i kaszle, ale na szczęście brak temperatury.
Tygrysku, wszystkiego co najlepsze, niech każdy dzień będzie dla Ciebie szczęściem, oraz aby życie stawiało na Twojej drodze ludzi z którymi możesz dzielić radości i smutki :happy2:

hey

Muszę Was nadrobić bo mam spore zaległości ale humor mam okropny i ciężko mi cokolwiek robić:-(
Na szczęście Młoda zdrowa i rozrabia więc nie jest tak źle.

Lecę poczytać.

reklama
KINGA WYSTARCZY WROCIC NA TYDZIEN???:szok::szok::szok::szok::szok:żeby wrocili mi wyplate???ja tez tak chciałabym zakombinować żeby na wychowawczym zaciążyć(oczywiscie jak damy rade i nasze plany nie zmienia sie:zawstydzona/y:), wrocic do pracy i myk na L4....tylko myslalam ze trzeba na miesiac wrocic
Z tego co ja wiem to nie trzeba miesiąca, ja urlopu nie przerywam , tylko tak sobie wzięłam na pół roku bo miałam nadzieję, że zajdę:-D. Więc wracam normalnie do pracy tyle że razem z badaniami dam zaswiadczenie o ciąży, co by nie dali mi wypowiedzenia , a po tygodniu "ze smutkiem;-)" idę na chorobowe:tak:, bo "źle się czuję" .

Do góry