reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam

ja już po pracy, mam bardzo zły dzień.......................moja mama nie dostała wizy i nie przyjedzie do mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(. Jest mi bardzo przykro, a tego konsula mam nadzieję że myszy zjedzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Powiedział jej że ma za stare dzieci żeby musiała ich odwiedzić - skur......n.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:.
Jeszcze muszę śmigać do dentysty bo mi lekarstwo wypadło - cudowny dzień:crazy:

reklama
Witajcie miłe Mamusie grudniowe!
Oto pojawia się po dłuuuuuuuuuuuugiej nieobecności little_mi. Nie było mnie na necie wieki, ale melduję, że żyję i mam się dobrze, a co najważniejsze mój pełen cudów brzuszek również! ;-) Od miesiaca wiem już, że to kolejna dziewczynka, czyli zgodnie z moim i męża planem, bo mają być 3 kobietki! Dzisiaj jestem po wizycie u lekarza i Niunia waży 700 gramów. Straszna rozrabiara!

Gorąco Was pozdrawiam i mam nadzieję, że na nowo mnie przygarcie po moich wakacjach. Jestem bardzo w tyle z postami, ale poczytam co się da.

papapapapa

Dziewczęta Kochane właśnie wróciłam z USG:) Dzidzia zdrowa:) Waży około 385g:) Widziałam serduszko i inne narządy, stópki, paluszki maleńkie u rączek- lekarz mówi że wszystko w najlepszym porządku:)
A co najistotniejsze: na 90% dziewczynka!!!! Powiedział że za 3 tyg mi powie na 100% ale raczej nie sądzi żeby w tej materii się coś zmieniło:)Więc będzie ZUZIA, ZUZIEŃKA, ZUZANKA!!!!! Ale mam radochę:)

Wstydziocha moja nie chciała buźki pokazać do zdjęcia:) ale może następnym razem:)

Mam napisane że łożysko w dnie i na ścianie tylnej - to dobrze?????

A co do tycia to ja już mam prawie 10kg na plus:) i się nie przejmuje:)

Witajcie miłe Mamusie grudniowe!
Oto pojawia się po dłuuuuuuuuuuuugiej nieobecności little_mi. Nie było mnie na necie wieki, ale melduję, że żyję i mam się dobrze, a co najważniejsze mój pełen cudów brzuszek również! ;-) Od miesiaca wiem już, że to kolejna dziewczynka, czyli zgodnie z moim i męża planem, bo mają być 3 kobietki! Dzisiaj jestem po wizycie u lekarza i Niunia waży 700 gramów. Straszna rozrabiara!

Gorąco Was pozdrawiam i mam nadzieję, że na nowo mnie przygarcie po moich wakacjach. Jestem bardzo w tyle z postami, ale poczytam co się da.

papapapapa

GRATULUJĘ DZIEWCZYNEk:-)

A my jechaliśmy ok 4 h a zwykle w 2,5 h jesteśmy na miejscu ale takie korki były, że masakraaaaaaaaaa:crazy:

Lecimy spać:-) Miłej nocki.

Witam

ja już po pracy, mam bardzo zły dzień.......................moja mama nie dostała wizy i nie przyjedzie do mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(. Jest mi bardzo przykro, a tego konsula mam nadzieję że myszy zjedzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Powiedział jej że ma za stare dzieci żeby musiała ich odwiedzić - skur......n.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:.
Jeszcze muszę śmigać do dentysty bo mi lekarstwo wypadło - cudowny dzień:crazy:

Renia konsula na pewno myszy zeżrą!!!!
Ale Ty już sie nie smuc bo Ci to nie służy!!!

Witajcie Mamuśki!
My planowalismy dzis pojechac nad jeziorko a tu du..... Pada!!! Czy to nie mogło by byc dzisiaj słonko!. Życzę Wam miłego dzionka i może u Was zaświeci. Jak się u Was pokaże to przyslijcie kilka promyczków do mnie.

reklama
Do góry