reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej, hej
Natalka też uwielbia się całowac tylko trzeba byc zawsze czujnym bo czasem potrafi ugryzc
Ach jak ja bym chciała, zeby moja lubiła się całowac:zawstydzona/y:, a od niej wydębic buziaka, to trzeba się najpierw naprosic pół godziny

Tygrysku bosko oglada sie te fotki i najgorsze:szok::szok::szok::szok: ze to prawda...tam w Zurychu pracuje wlasnie Pawla brat w Google i Julci chrzestny:-):-):-)
Ale fajnie mają

Bliźniaczku Ty w oknach siedzisz prawda???? słuchaj kochana potrzebuje fachowej porady, mam za szczelne okna i źle mi wentylacja chodzi w mieszkaniu , zatem muszę okna trochę odszczelnić i zamontować rozszczelniacze czy tam nawiewniki . Kochana poradz jjakie to dziadostwo jest najlepsze????
Żadko zakładamy i przewaznie ludzie chcą jak najtańsze, a nie najlepsze. myśle, ze dobre są takie higrosterowane aereco, ale dośc drogie niestety

Wszystkie dzisiaj świętujące Agusie

W dniu imienin dużo szczęścia, radości,
uśmiechu, mnóstwo wiary, wytrwałości, siły,
samych przyjemnych i spokojnych dni

bukiete.jpg

Dziękuję bardzo za pamiec

Ja właśnie straciłam sens.
Rozwiesiłam pranie, czyściutkie i pachnące. Poszłam do toalety (nie było mnie może 30 sekund), a w tym czasie moje ukochane dziecię wyrzuciło mi pranie do śmieci:baffled::no::dry::shocked2:
Sorki:-D:-D:-D:-D:-D

Ja po wizycie w szpitalu, na szczęście jutro powinni P wypuścic do domu, wg lekarzy tydzien odpoczywa a poźniej bierze sie do roboty nad mieśniem...mam nadzieje ze uda nam sie zalatwic jakas rehabilitacje w Lublinie, żeby nie musial jeżdzic do Łęcznej, mimo że to tylko 26km w jedna stronę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło po Wadzej myśli i żeby mężulo szybko i dobrze się zrehabilitował

Wpadłam napisać Wam,że dzisiaj przeprowadzamy się do naszego mieszkanka:-) Co prawda jeszcze ie wszystko gotowe,bo dopiero jutro będziemy mieć komandora i wszystko pochowamy,więc pokój Fabianka jest cały zawalony;-) Ale mieszkać się da:tak: Nie będę miała tam neta,więc odezwę się do Was jak wpadnę do rodziców.Na następny weekend pewnie wrzucę Wam zdjęcia:tak:
Powodzenia w przeprowadzce i czekam na relację

zapominajko, bardzo ladne masz to zdjatko w avatarze
zgadzam sie:tak::tak::tak:

reklama
zapomnialam wam powiedziec jaki sen mi sie snil
UWAGA
ollcia to rowniez dotyczy ciebie
snilo mi sie ze ollcia przyjechala do nie ze swoim Bartkiem i my poszlysmy do ikei:-D:-D:-Di wtym czasie jak pilysmy kawe w restauracji ikea, nasze dzieci uciekly od nas i przez cala noc szukalysmy ich i nie wiem czy znalazlysmy, bo Karolina mnie obudzila, a najsmieszniejsze bylo to ze jak Karolina mnie obudzila to ja tak dlugo nie moglam zrozumiem kto to jest, nie moglam uwierzyc ze to karolina, bo przecierz szukalam ja:-D:-D:-D
a moj maz mowie ze nie dziwie sie mi ze wstalam z migrena, bo szukalam caly czas dziecko i bylam w stresie:-D:-D:-D:-D

Niezłe.:-D:-D:-D:-D:-D

zapomnialam wam powiedziec jaki sen mi sie snil
UWAGA
ollcia to rowniez dotyczy ciebie
snilo mi sie ze ollcia przyjechala do nie ze swoim Bartkiem i my poszlysmy do ikei:-D:-D:-Di wtym czasie jak pilysmy kawe w restauracji ikea, nasze dzieci uciekly od nas i przez cala noc szukalysmy ich i nie wiem czy znalazlysmy, bo Karolina mnie obudzila, a najsmieszniejsze bylo to ze jak Karolina mnie obudzila to ja tak dlugo nie moglam zrozumiem kto to jest, nie moglam uwierzyc ze to karolina, bo przecierz szukalam ja:-D:-D:-D
a moj maz mowie ze nie dziwie sie mi ze wstalam z migrena, bo szukalam caly czas dziecko i bylam w stresie:-D:-D:-D:-D
Ładne niespodzianki Ci Karolcia robi:szok::-D:szok::-D

No to tu sie czworokat szykuje,moze byc,beda sie wymieniac,nowoczesnie,niech bedzie:-D:-D:-D
:szok::szok::-D:-D:szok::szok:

Kaja to jesteśmy umówione.
Zabieram się za budowę jakiegoś budynku przeciwatomowego:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-Dokay!!
No to ja zajme sie kaskami,ochraniaczami itp;-):-D:-D
Dobre jesteście:-D:-D:-D

:szok::szok::-D:-D
no niewiadomo czy tam coś nie kombinują za naszymi plecami :szok:
ale na kawkę z Tobą to ja się chętnie piszę :tak::tak:
no wlasnie
jesli teraz uciekaja razem, to strach pomyslec co bedzie dalej
ja sie rowniez pisze na kawke, ale juz nie w ikei, a u mnie:tak::tak::tak:
Ładne niespodzianki Ci Karolcia robi:szok::-D:szok::-D
niom
ale to narzeczony pewnie ja namowil:-D:-D:-D:-D
A nawet nie chcę myślec, co bedzie jak Igii i Maryś będą mieli wspólne dzieci:szok::szok::szok::szok:
:-D:-D:-D

witam;-)

ja to sie ciesze ze Madzienki Julcia jest spokojnym dzieckiem bo jak by ona byla taka jak Alex to chyba by sie w domu pozabijali:oo2::oo2::-D
a tak to bedzie trzymac nad nim kobieca reke i moze moje dziecko sfolguje:huh::dry:
bo ja juz nie mam do niego sil...wstal o 7.00 a zasnal dopiero przed chwilka...no sory:szok::no:a jutro mam 3 egzaminy a w niedziele 2 i nic nie umiem:unsure:

reklama
Do góry