reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To ja chyba jestem trochę egoistką, bo narazie nie chcę drugiego. Czuję się strasznie osłabiona po jednym i nie moge dojść do siebie, a szczególnie porządnie się wyspać :-).

Ale dzisiaj pusto....:szok::szok::szok::szok: w porównaniu do dnia wczorajszego:-D:-D:-D:-D

Ja po wizycie w szpitalu, na szczęście jutro powinni P wypuścic do domu, wg lekarzy tydzien odpoczywa a poźniej bierze sie do roboty nad mieśniem...mam nadzieje ze uda nam sie zalatwic jakas rehabilitacje w Lublinie, żeby nie musial jeżdzic do Łęcznej, mimo że to tylko 26km w jedna stronę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

slodkich snow Wam zycze i do jutra....

dobranoc

No jakby nie patrzec:tak:

Witamy piątkowo:tak:Wczoraj zaliczyliśmy wizytę u babci i dziadka. Dziewczynki wręczyły zgodnie prezent. Potem Martyna dała babci i dziadkowi po cukierku:-D i zaśpiewała piosenkę (nawet nie wiem kiedy się jej nauczyła:baffled: magia "jedynkowego przedszkola":tak::-D). Dziadkowie oczywiście zachwyceni:-) Dzisiaj prezent miał dostac drugi dziadek ale narazie się hm...nie nadaje:zawstydzona/y::no:

Ale powiem wam że jakoś tak teraz sobie pomyślałam że chyba jednak chce drugie dziecko i to nawet niedługo....
ja rowniez
Ja też chcę drugie, choć nie wiem, czy tegoroczne starania się udadzą. Najpierw chciałabym trochę się zmniejszyć:-D
i ja musze sie zmniejszyc:baffled:

witamy sie i my
obudzilam sie z migrena:-:)szok:a niby sie wyspalam:dry:
:szok::szok::szok:
W Łódzkiem zatrzęsła się ziemia- Onet.pl - Wiadomości -22.01.2010
tygrysku ty zyjesz?

To już chyba trzecie podejście do napisania posta w ciągu dnia, bo ciągle mi sie komputer wyłączał :-(.
Maja miała dzisiaj gorączkę, ale podałam jej syropek i na szczęście spadła. taka histerie mi zrobiła wieczorem, że juz traciłam moją wielka cierpliwość :-(. Jutro chcemy sie wybrać do babć i dziadków, mam nadzieję że wyzdrowieje do tego czasu.
Poczytajcie sobie- kolejny przykład tego jakie nasze prawo jest durne Ma innego tatę - urodziła się 25 dni za wcześnie- Onet.pl - Wiadomości -21.01.2010
Przechodziłam przez to!!!! Moja Oli poczatkowo miała nazwisko mojego byłego męża:(( Musiałam złożyc pozew o zaprzeczenie ojcostwa i dopiero po rozprawie sąd wydał wyrok o tym kto jest prawdziwym ojcem.Musieli wyrabiać jej drugi akt urodzenia.....strasznie to przezyłam....chory kraj i chore prawo....cóż....

ja rowniez

i ja musze sie zmniejszyc:baffled:

witamy sie i my
obudzilam sie z migrena:-:)szok:a niby sie wyspalam:dry:
W Łódzkiem zatrzęsła się ziemia- Onet.pl - Wiadomości -22.01.2010
tygrysku ty zyjesz?

zyje zyje :-p tam jest kopalnia odkrywkowa i czesto ziemia sie odsypuje i czasem sa lekkie wstrzasniecia wiec nic nowego nie odkryli :sorry2::sorry2: jak mieszkałam w Bełchatowie to raz tez tak było podobnie:sorry2:
Oj Mamusiu ja tak sie czulam fatalnie w srode :-( glowa mnie bolała , brzusio mnie bolał , spac mi sie chcialo, ogolnie do du....y:-(

oj Yoka faktycznie musieliście troche przejsc z tymi urzedami:no:

reklama
I chyba brzusio dzis mnie tez boli:-:)-( ciotunio odejdz a kysz a kysz!!!!!!!!!!!!!
Mąż mi wczoraj mówi że może mi tak zrobić że nie będę miała okresu i nie będzie mnie boleć przez 9 miesięcy!!:-D:-D a ja do niego : taaaaaaaaa jak ostatnio mi tak zrobiłeś to brzuch mnie bolała przec całe 9 miesięcy bez przerwy!!!!:wściekła/y::oo2:

Do góry