reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

I ja Cię ściskam Karolinko i buziaki dla Mari
Mam nadzieję, ze dla Ciebie też zaświeci słoneczko i skończą sie problemiki wieksze i mniejsze.
Udanych zakupków, duzo promocji

Wybrałam sie dzisiaj na krótki spacerek, ale przez ten śnieg ciężko sie przebić, więc wróciłam dopiero po 1,5 godziny, zmarzłam jak nie wiem co. Poza tym wysprzątałam chatkę i nudy
Bliźniaczku kochana moja dziękuje za miłe słówka;*:*:*
Oj ja dzisiaj na zakupkach tez zmarzłam strasznie wiec wiem co przeszłaś:*
ucałuj chłopaków i Madziunie;*

reklama
Witajcie, u nas sobota zleciała...prababcie zadowolone z kalendarzy...jutro dostaną dziadkowie...

Kanus ściskamy Was mocno...a zakupy w re-kids powinny byc udane, u nas mega wyprzedaze, wiec kupilam troszke ciuszkow na zas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A co tu dzisiaj tak pusto???

dzień dobry, dzisiaj nocka już lepsza, choć do dobrej jeszcze daleko brakuje. No ale przynajmniej spaliśmy do 7 a nie do 3 :sorry2:

popołudniu może wybierzemy się z mężusiem pojeździć na łyżwach :blink:

Tygrysku, a ja przez Ciebie dostałam ostatnio ochoty na pierogi i w tym tygodniu koniecznie muszę zrobić :tak: tylko jeszcze nie wiem jakie, albo ruskie ( moje ulubione ) albo z mięskiem ( męża ulubione ) ;-)

Witamy popołudniowo:tak: Za nami baardzo pracowita niedziela. Całe szczęście przyjechała moja mam i zajmowała się dziewczynkami:tak:Dopiero teraz zrobiliśmy sobie przerwę. Ale już tylko jedna półka została no i wielkie sprzątanie:tak:

reklama
Goście,goście i po gościach:tak:
Alex wstał o 6.30 iposzedl spac dopiero o 16.00:szok:ululany przez moja mame:sorry2:i spi nadal,w nocy bedzie jazda:baffled::eek:
Myszko zarełko z poledwiczkami ziemniaczkami i tzatzykami pychotka,3bit takze cieszyl sie powodzeniem;-)i szyszki rowniez i kazdy dostal na wynoc,boooo tyleee tego bylo:confused::-D
Alex wstał właśnie,ciekawe kiedy zmuli Go spanie:confused::no::szok::szok::baffled::-D

Do góry