reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Bartek też się tak budzi :-( a raz była taka noc w ostatnim tygodniu że budził się co 15-20min, myślałam że mnie wywiozą :baffled:
a najgorsze jest to ze ja czasami juz nie potrafie zapanowac nad soba:zawstydzona/y::-(....poprostu wychodze do lazienki a niemezowy usypia...ale on wyje bo chce mnie i tak w kolko:eek:to taka czestotliwosc byla 2 dni temu...a bartus jak byl mlodszy to spal lepiej niz teraz?alex kiedys zjadl i spal...a od momentu jak skonczyl pol roku mamy cyrki:wściekła/y:

a najgorsze jest to ze ja czasami juz nie potrafie zapanowac nad soba:zawstydzona/y::-(....poprostu wychodze do lazienki a niemezowy usypia...ale on wyje bo chce mnie i tak w kolko:eek:to taka czestotliwosc byla 2 dni temu...a bartus jak byl mlodszy to spal lepiej niz teraz?alex kiedys zjadl i spal...a od momentu jak skonczyl pol roku mamy cyrki:wściekła/y:

Bartek jak był malutki to spał sam w łóżeczku i ładnie przesypiał noce, jak miał 4 dni to już potrafił spać od 23 do 6 rano, w szpitalu byli w szoku, bo był na piersi przecież. Później w domu, czasami budził się na cycusia w nocy ale to tylko raz i spał sobie później do 9.
Jak miał pół roku, pojechałam z nim do mojej babci w góry, nie mieliśmy jeszcze łóżeczka turystycznego i Bartek spał ze mną. Po powrocie coraz częściej spał z nami, bo w łóżeczku już zaczął się budzić, a z nami spał fajnie.
Ale tak było może 2 miesiące. Teraz nie dość że śpi z nami, to i tak się budzi :baffled: w dodatku jeszcze wstaje wcześnie. Masakra jakaś :baffled:

92/98...zmierzylam nogawki i maja 52cm, obecnie Jula ma spodnie zimowe o dlugosci 41cm..chyba więcej jej nogi nie urosną

hmm, no nie mam pojęcia ile może urosnąć nóżka dziecku w ciągu roku :sorry2: mojej znajomej synek ma 2 lata i ma 100cm.

Hej dziewczyny!
Mam takie pytanie zwłaszcza do osób posiadających mieszkanie na własność

" Bierzesz kredyt na zakup mieszkania, zawierasz umowę sprzedaży i wskaż jakie dokumenty załączysz do wniosku o wpis w księdze wieczystej swojego prawa własności oraz wpis hipoteki bankowej"

Bardzo proszę o pomoc.
Muszę jurto oddać na uczelni rozwiązanego kazusa i to jest jedno z pytań do niego. Szukałam w necie ale nic konkretnego nie mogłam znaleźć

Bartek jak był malutki to spał sam w łóżeczku i ładnie przesypiał noce, jak miał 4 dni to już potrafił spać od 23 do 6 rano, w szpitalu byli w szoku, bo był na piersi przecież. Później w domu, czasami budził się na cycusia w nocy ale to tylko raz i spał sobie później do 9.
Jak miał pół roku, pojechałam z nim do mojej babci w góry, nie mieliśmy jeszcze łóżeczka turystycznego i Bartek spał ze mną. Po powrocie coraz częściej spał z nami, bo w łóżeczku już zaczął się budzić, a z nami spał fajnie.
Ale tak było może 2 miesiące. Teraz nie dość że śpi z nami, to i tak się budzi :baffled: w dodatku jeszcze wstaje wcześnie. Masakra jakaś :baffled:

hmm, no nie mam pojęcia ile może urosnąć nóżka dziecku w ciągu roku :sorry2: mojej znajomej synek ma 2 lata i ma 100cm.

no tak.Alez nauczyl sie spac z nami w pazdierniku jak mieszkalismy czasowo u mojej mamy...i jak plakal wnocy to nie chcialam by ich budzil wiec bralam Go do Nas:baffled::-(ale przez 9 miesiecy zycia czyli w Irlandii ani myslam spac z nami...nie raz w dzien bralam Go by spal ze mna to mial problemy,wolal spac sam poprostu...ahhhh ...cos czuje ze musze wprowadzic szkole...:shocked2::sorry2:
dzis popoludniu ksieciunio marudzil ale spac nie chcial,wiec nie wytrzymalam i wlozylam Go do lozeczka i zamknelam drzwi....:zawstydzona/y:Wył z 6 min i poszlam do niego dalam smoka i pielunie i zasnal z fochem:zawstydzona/y:ale usnal:zawstydzona/y:w lozeczku;-)

Hej dziewczyny!
Mam takie pytanie zwłaszcza do osób posiadających mieszkanie na własność

" Bierzesz kredyt na zakup mieszkania, zawierasz umowę sprzedaży i wskaż jakie dokumenty załączysz do wniosku o wpis w księdze wieczystej swojego prawa własności oraz wpis hipoteki bankowej"

Bardzo proszę o pomoc.
Muszę jurto oddać na uczelni rozwiązanego kazusa i to jest jedno z pytań do niego. Szukałam w necie ale nic konkretnego nie mogłam znaleźć
kochana nie pomoge bo w sumie mamy wlasnosciowe ale kredytu nie bralismy:zawstydzona/y:
u nas byl tylko przepis

reklama

Ja zrobilam wywiad wsrod mam dwulatkow i kazali kupowac 98:shocked2::shocked2::shocked2:, jak bedzie za maly komus na pewno przyda sie:-p:-p:-p...mam jednak nadzieje ze Jula załozy go....okaże się za rok:-D:-D:-D:-D

Zmykam spac, dobranoc

Do góry