reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Bartek też się tak budzi :-( a raz była taka noc w ostatnim tygodniu że budził się co 15-20min, myślałam że mnie wywiozą :baffled:
a najgorsze jest to ze ja czasami juz nie potrafie zapanowac nad soba:zawstydzona/y::-(....poprostu wychodze do lazienki a niemezowy usypia...ale on wyje bo chce mnie i tak w kolko:eek:to taka czestotliwosc byla 2 dni temu...a bartus jak byl mlodszy to spal lepiej niz teraz?alex kiedys zjadl i spal...a od momentu jak skonczyl pol roku mamy cyrki:wściekła/y:

a najgorsze jest to ze ja czasami juz nie potrafie zapanowac nad soba:zawstydzona/y::-(....poprostu wychodze do lazienki a niemezowy usypia...ale on wyje bo chce mnie i tak w kolko:eek:to taka czestotliwosc byla 2 dni temu...a bartus jak byl mlodszy to spal lepiej niz teraz?alex kiedys zjadl i spal...a od momentu jak skonczyl pol roku mamy cyrki:wściekła/y:

Bartek jak był malutki to spał sam w łóżeczku i ładnie przesypiał noce, jak miał 4 dni to już potrafił spać od 23 do 6 rano, w szpitalu byli w szoku, bo był na piersi przecież. Później w domu, czasami budził się na cycusia w nocy ale to tylko raz i spał sobie później do 9.
Jak miał pół roku, pojechałam z nim do mojej babci w góry, nie mieliśmy jeszcze łóżeczka turystycznego i Bartek spał ze mną. Po powrocie coraz częściej spał z nami, bo w łóżeczku już zaczął się budzić, a z nami spał fajnie.
Ale tak było może 2 miesiące. Teraz nie dość że śpi z nami, to i tak się budzi :baffled: w dodatku jeszcze wstaje wcześnie. Masakra jakaś :baffled:

92/98...zmierzylam nogawki i maja 52cm, obecnie Jula ma spodnie zimowe o dlugosci 41cm..chyba więcej jej nogi nie urosną

hmm, no nie mam pojęcia ile może urosnąć nóżka dziecku w ciągu roku :sorry2: mojej znajomej synek ma 2 lata i ma 100cm.

Hej dziewczyny!
Mam takie pytanie zwłaszcza do osób posiadających mieszkanie na własność

" Bierzesz kredyt na zakup mieszkania, zawierasz umowę sprzedaży i wskaż jakie dokumenty załączysz do wniosku o wpis w księdze wieczystej swojego prawa własności oraz wpis hipoteki bankowej"

Bardzo proszę o pomoc.
Muszę jurto oddać na uczelni rozwiązanego kazusa i to jest jedno z pytań do niego. Szukałam w necie ale nic konkretnego nie mogłam znaleźć

Bartek jak był malutki to spał sam w łóżeczku i ładnie przesypiał noce, jak miał 4 dni to już potrafił spać od 23 do 6 rano, w szpitalu byli w szoku, bo był na piersi przecież. Później w domu, czasami budził się na cycusia w nocy ale to tylko raz i spał sobie później do 9.
Jak miał pół roku, pojechałam z nim do mojej babci w góry, nie mieliśmy jeszcze łóżeczka turystycznego i Bartek spał ze mną. Po powrocie coraz częściej spał z nami, bo w łóżeczku już zaczął się budzić, a z nami spał fajnie.
Ale tak było może 2 miesiące. Teraz nie dość że śpi z nami, to i tak się budzi :baffled: w dodatku jeszcze wstaje wcześnie. Masakra jakaś :baffled:

hmm, no nie mam pojęcia ile może urosnąć nóżka dziecku w ciągu roku :sorry2: mojej znajomej synek ma 2 lata i ma 100cm.

no tak.Alez nauczyl sie spac z nami w pazdierniku jak mieszkalismy czasowo u mojej mamy...i jak plakal wnocy to nie chcialam by ich budzil wiec bralam Go do Nas:baffled::-(ale przez 9 miesiecy zycia czyli w Irlandii ani myslam spac z nami...nie raz w dzien bralam Go by spal ze mna to mial problemy,wolal spac sam poprostu...ahhhh ...cos czuje ze musze wprowadzic szkole...:shocked2::sorry2:
dzis popoludniu ksieciunio marudzil ale spac nie chcial,wiec nie wytrzymalam i wlozylam Go do lozeczka i zamknelam drzwi....:zawstydzona/y:Wył z 6 min i poszlam do niego dalam smoka i pielunie i zasnal z fochem:zawstydzona/y:ale usnal:zawstydzona/y:w lozeczku;-)

Hej dziewczyny!
Mam takie pytanie zwłaszcza do osób posiadających mieszkanie na własność

" Bierzesz kredyt na zakup mieszkania, zawierasz umowę sprzedaży i wskaż jakie dokumenty załączysz do wniosku o wpis w księdze wieczystej swojego prawa własności oraz wpis hipoteki bankowej"

Bardzo proszę o pomoc.
Muszę jurto oddać na uczelni rozwiązanego kazusa i to jest jedno z pytań do niego. Szukałam w necie ale nic konkretnego nie mogłam znaleźć
kochana nie pomoge bo w sumie mamy wlasnosciowe ale kredytu nie bralismy:zawstydzona/y:
u nas byl tylko przepis

reklama

Ja zrobilam wywiad wsrod mam dwulatkow i kazali kupowac 98:shocked2::shocked2::shocked2:, jak bedzie za maly komus na pewno przyda sie:-p:-p:-p...mam jednak nadzieje ze Jula załozy go....okaże się za rok:-D:-D:-D:-D

Zmykam spac, dobranoc

Do góry