Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pyciolku uściskaj Alexa i dużo zdrówka dla was.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaaaa to super:-)Juz kupiłam na allegro, czekam na kuriera
biedny Alexik i do tego te jąderka współczuję narkozy,bo sama przez to przechodziłam,ale nie było tak strasznie;-)wszystko się dobrze ułoży zobaczycie, dużo zdrówka dla SkarbeńkaWitam!!!!
Dziecko spi....ufffff....
Ale sie narobiło,byłam z malutkim o 17.00 tutaj u pediatry by zapisac Go na szczepienie bo nie wiedzialam jak teraz bedzie je mia bo wczesniej "szedl" systemem w Irlandii.a tu sie okazalo ze malutki nie dosc ze zabkuje to i jeszcze ma zapalenie jamy ustnej (bardzo zaawansowane) bardzo cierpi i dlatego goraczkowal,dlatego non stop marudzi,płacze i nie spi po nocach...:-(bidulek...dostal syropki,leki itp.Nadomiar tego nie ma jednego jaderka ktore mu nie zeszło,wiec bedzie mial sciagane operacyjnie pod narkoza:-(a problemy skorne nadal trwaja:-(za duzo tego jak na mojego maluszka:-(
ojej biedny maluszek :-(Witam!!!!
Ale sie narobiło,byłam z malutkim o 17.00 tutaj u pediatry by zapisac Go na szczepienie bo nie wiedzialam jak teraz bedzie je mia bo wczesniej "szedl" systemem w Irlandii.a tu sie okazalo ze malutki nie dosc ze zabkuje to i jeszcze ma zapalenie jamy ustnej (bardzo zaawansowane) bardzo cierpi i dlatego goraczkowal,dlatego non stop marudzi,płacze i nie spi po nocach...:-(bidulek...dostal syropki,leki itp.Nadomiar tego nie ma jednego jaderka ktore mu nie zeszło,wiec bedzie mial sciagane operacyjnie pod narkoza:-(a problemy skorne nadal trwaja:-(za duzo tego jak na mojego maluszka:-(
oj Pyciolku my Ciebie tez!!!!!!!!!!!! szybko wracaj!:*o rany nie mam czasu na nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mialam do Was napisac ale musze uciekac z moim rozdarciuchem na sanki...przynajmniej wtedy jest cicho.....odezwe sie jak moje dziecko przestanie zabkowac badz znajde troszke czasu....kocham Was
Madziu to jest całkiem fajny sposób na to,żeby dziecię wózkiem nie gardziło...do wypróbowania haahhahWitajcie
u nas znowu fajna pogoda mrozik, bez wiatru, tyko sloneczka brakuje....
dzisiaj Jula byla na spacerku piechotątroche trwało zanim doszłyśmy do apteki ale teraz nie powinna gardzić wózeczkiem
u nas to samo......chcociaz tak poza tym moje dziecko nie cche chodzic w butkach...nie i juz....kopie, zrzuca, sciąga...prawie sobie noge urwie nie i juz....i co ja mam biedna zrobić? przeciez na boso całe zycie nie moze chodizc jak CejrowskiJa z moim bez wózka nie wyjdę, bo Iggy zaraz siada na pupę i już z chodzenia nici, choc po domu biega.
Jeszcze pewnie kilka dni tak będzie:-)
oj on jest kochaniutki.....jak o nim piszesz to od razu sobie o w takiej pociesznej sytuacji wyobrazam......słodziak:-)hehe a jak my idziemy na spacerek bez wozka to musze trzymac mojego za reke gdyz zawsze sam chce isc tam gdzie akurat My nie idziemy i jeszcze jak idziemy to co pare kroczków jest zatrzymywanie i podziwianie wszystkiego dookola , popatrzy popatrzy ujdzie pare metrow i znow rozgladanie czy aby okolica się nie zmieniiła a jak zobaczy jadący samochód to już wogule frajda wielka a dzis to smiac mi sie chcialo bo szlismy do warzywniaka i przechodził mężczyzna taki wysoki podobnie ubrany z czapki i kurtki do mojego męża i Fifi za nim teraz biedak siedzi na srodku pokoju ze świerzą bułeczką i zadowolony ze hohoh
Oj Marzycielko przykro mi.....Dlatego , że to czysty wyzysk i więcej nawet nie chce mi się pisać:-(
Ja jestem Kasia.:-)
oj biedny Alexik......szkoda mi tego łobuziaczka małego......dobrze,ze już ma lekarstwa to bedzie tylko lepiej.....a jaderka- ostatnio słysze czesto, ze chłopcy- synkowie moich koleżanek mają z tym problem..... trzymam kciuki:*Witam!!!!
ja też od porodu nigdzie nie wyszłam sama a przydałoby się odstresować poza domkiem póki co nadrabiam w domku więc dziewczynki korzystajcie i miłej zabawy Wam życzę:-)kana , agatkas fajnie macie , muszę też gdzieś wyjść z koleżankami, miałysmy spotkać się w grudniu, ale jakoś nie wyszło
u nas to samo......chcociaz tak poza tym moje dziecko nie cche chodzic w butkach...nie i juz....kopie, zrzuca, sciąga...prawie sobie noge urwie nie i juz....i co ja mam biedna zrobić? przeciez na boso całe zycie nie moze chodizc jak Cejrowski
kana , agatkas fajnie macie , muszę też gdzieś wyjść z koleżankami, miałysmy spotkać się w grudniu, ale jakoś nie wyszło
No fajnie laski mają, ja tez póki co nie byłam na żadnej konkretnej imprezce, chodzę, ale wszedzie z dzieciakamija też od porodu nigdzie nie wyszłam sama a przydałoby się odstresować poza domkiem póki co nadrabiam w domku więc dziewczynki korzystajcie i miłej zabawy Wam życzę:-)
Ja DariaZanplo miałam już sie kiedyś ciebie spytać , jak masz na imię?? rozmawiamy tak i rozmawiamy a nawet twojego imienia nie znamy jam jest Ola;-)Olga
Biedny maluszek 3 mamy kciuki żeby szybko wrócił do zdrówkaWitam!!!!
Baaardzo dziękujemy za życzenia!!!!!
Ja właśnie się dowiedziałam że jutro mam się spotkać na piwku z kumpelami z paczki z liceum!!!! Ale sie cieszę że w końcu ruszę dupsko z domu