reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Juz kupiłam na allegro, czekam na kuriera :tak:
Aaaaaaa to super:-)
Witam!!!!
Dziecko spi....ufffff....
Ale sie narobiło,byłam z malutkim o 17.00 tutaj u pediatry by zapisac Go na szczepienie bo nie wiedzialam jak teraz bedzie je mia bo wczesniej "szedl" systemem w Irlandii.a tu sie okazalo ze malutki nie dosc ze zabkuje to i jeszcze ma zapalenie jamy ustnej (bardzo zaawansowane) bardzo cierpi i dlatego goraczkowal,dlatego non stop marudzi,płacze i nie spi po nocach...:-(bidulek...dostal syropki,leki itp.Nadomiar tego nie ma jednego jaderka ktore mu nie zeszło,wiec bedzie mial sciagane operacyjnie pod narkoza:-(a problemy skorne nadal trwaja:-(za duzo tego jak na mojego maluszka:-(
biedny Alexik i do tego te jąderka:baffled: współczuję narkozy,bo sama przez to przechodziłam,ale nie było tak strasznie;-)wszystko się dobrze ułoży zobaczycie, dużo zdrówka dla Skarbeńka:tak::tak:

Witam!!!!
Ale sie narobiło,byłam z malutkim o 17.00 tutaj u pediatry by zapisac Go na szczepienie bo nie wiedzialam jak teraz bedzie je mia bo wczesniej "szedl" systemem w Irlandii.a tu sie okazalo ze malutki nie dosc ze zabkuje to i jeszcze ma zapalenie jamy ustnej (bardzo zaawansowane) bardzo cierpi i dlatego goraczkowal,dlatego non stop marudzi,płacze i nie spi po nocach...:-(bidulek...dostal syropki,leki itp.Nadomiar tego nie ma jednego jaderka ktore mu nie zeszło,wiec bedzie mial sciagane operacyjnie pod narkoza:-(a problemy skorne nadal trwaja:-(za duzo tego jak na mojego maluszka:-(
ojej biedny maluszek :-(

o rany nie mam czasu na nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mialam do Was napisac ale musze uciekac z moim rozdarciuchem na sanki...przynajmniej wtedy jest cicho.....odezwe sie jak moje dziecko przestanie zabkowac badz znajde troszke czasu....kocham Was:-D
oj Pyciolku my Ciebie tez!!!!!!!!!!!! szybko wracaj!:*
Witajcie

u nas znowu fajna pogoda mrozik, bez wiatru, tyko sloneczka brakuje....
dzisiaj Jula byla na spacerku piechotą:-D:-D:-D:-Dtroche trwało zanim doszłyśmy do apteki ale teraz nie powinna gardzić wózeczkiem:-D:-D:-D:-D
Madziu to jest całkiem fajny sposób na to,żeby dziecię wózkiem nie gardziło...do wypróbowania:p haahhah:-D:tak::tak:
Ja z moim bez wózka nie wyjdę, bo Iggy zaraz siada na pupę:-D i już z chodzenia nici, choc po domu biega.
Jeszcze pewnie kilka dni tak będzie:-)
u nas to samo......chcociaz tak poza tym moje dziecko nie cche chodzic w butkach...nie i juz....kopie, zrzuca, sciąga...prawie sobie noge urwie nie i juz....i co ja mam biedna zrobić? przeciez na boso całe zycie nie moze chodizc jak Cejrowski :sorry2::zawstydzona/y::baffled:
hehe a jak my idziemy na spacerek bez wozka to musze trzymac mojego za reke gdyz zawsze sam chce isc tam gdzie akurat My nie idziemy:baffled: i jeszcze jak idziemy to co pare kroczków jest zatrzymywanie i podziwianie wszystkiego dookola , popatrzy popatrzy ujdzie pare metrow i znow rozgladanie czy aby okolica się nie zmieniiła:-D a jak zobaczy jadący samochód to już wogule frajda wielka:baffled: a dzis to smiac mi sie chcialo bo szlismy do warzywniaka i przechodził mężczyzna taki wysoki podobnie ubrany z czapki i kurtki do mojego męża i Fifi za nim :-D:-D:-D teraz biedak siedzi na srodku pokoju ze świerzą bułeczką i zadowolony ze hohoh
oj on jest kochaniutki.....jak o nim piszesz to od razu sobie o w takiej pociesznej sytuacji wyobrazam......słodziak:):-)
Dlatego , że to czysty wyzysk i więcej nawet nie chce mi się pisać:-(

Ja jestem Kasia.:-)
Oj Marzycielko przykro mi.....
Ale wiem o czym piszesz....tesciowa pracuje tam juz kilka dobrych lat wiec wie co i jak sie tam odbywa......mobbing na całego, o reszcie szkoda pisac.....:-:)baffled:

Mam nadzieję, że w końcu znajdziecie cos konkretnego!
Witam!!!!
oj biedny Alexik......szkoda mi tego łobuziaczka małego......dobrze,ze już ma lekarstwa to bedzie tylko lepiej.....a jaderka- ostatnio słysze czesto, ze chłopcy- synkowie moich koleżanek mają z tym problem..... trzymam kciuki:*
No i witam i ja.....wieczorową porą....:-):tak:

Wyobraźcie sobie,ze mój brat wybył do kolegi......i łaskawie użyczył mi kompa....i dobrze, bo w tv pustki nic ciekawego.....

W piątek prawdopodobnie wychodzę z kumpelą na piwko.....wyobrażacie sobie????wyjście pierwsze z kumpela od ponad roku.....a nawet wiecej......kurna,zeby mnie nosic nie musieli:p hahahah zartuje ja z tych antyalkoholowych :tak::tak::tak::tak::tak:

Mariczka juz lulka.....byliśmy dzisiaj na kawusi u znajomych...Mariczka szalala z Maja ile sie dało...poza tym pogoda u nas ładna....troszke słoneczka,ale zimko.....a to mi pasuje :tak::tak::tak:

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Nasz kochany najmłodszy
roczniaczku ZUZIU:*

Lubimy Twoją słodką buzię
Nasz kochany Ty łobuzie
I serduszko Twe gorące
Dlatego chcemy Ci dziś dać
całusów tysiące.

disney_gang_birthday.gif

Wszystkiego najsłodszego przesyłają
Cioteczka z Mariczką

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Baaardzo dziękujemy za życzenia!!!!!:)

Ja właśnie się dowiedziałam że jutro mam się spotkać na piwku z kumpelami z paczki z liceum!!!!:) Ale sie cieszę że w końcu ruszę dupsko z domu:)

kana , agatkas fajnie macie :tak:, muszę też gdzieś wyjść z koleżankami, miałysmy spotkać się w grudniu, ale jakoś nie wyszło :dry:

kana , agatkas fajnie macie :tak:, muszę też gdzieś wyjść z koleżankami, miałysmy spotkać się w grudniu, ale jakoś nie wyszło :dry:
ja też od porodu nigdzie nie wyszłam sama a przydałoby się odstresować poza domkiem:tak: póki co nadrabiam w domku:-D więc dziewczynki korzystajcie i miłej zabawy Wam życzę:-)

u nas to samo......chcociaz tak poza tym moje dziecko nie cche chodzic w butkach...nie i juz....kopie, zrzuca, sciąga...prawie sobie noge urwie nie i juz....i co ja mam biedna zrobić? przeciez na boso całe zycie nie moze chodizc jak Cejrowski :sorry2::zawstydzona/y::baffled:
:-D:-D:-D

ja też od porodu nigdzie nie wyszłam sama a przydałoby się odstresować poza domkiem:tak: póki co nadrabiam w domku:-D więc dziewczynki korzystajcie i miłej zabawy Wam życzę:-)
No fajnie laski mają, ja tez póki co nie byłam na żadnej konkretnej imprezce, chodzę, ale wszedzie z dzieciakami:zawstydzona/y:

Pyciolku, ucałuj Alexa, taki biedulek

Zanplo miałam już sie kiedyś ciebie spytać , jak masz na imię?? rozmawiamy tak i rozmawiamy a nawet twojego imienia nie znamy:-p jam jest Ola;-)Olga:-D
Ja Daria
Witam!!!!
Biedny maluszek 3 mamy kciuki żeby szybko wrócił do zdrówka

reklama
Do góry