reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A My paskudni rodzice wczoraj przetrzymaliśmy Filipka dłużej wieczorem i poszedl zamiast o 20 to o 21 spać i dzis wstał na nowym czasie o 8:tak::tak::tak::tak:posiłki tez je narazie po staremu ,drzemka pierwsza też okejaśnie o 11:tak::tak::tak::tak:
a ja dzis z rana poleżałam w wannie z 40 minut!!!!!!!! tak mi takiego spokoju i relaksu brakuje w tygodniu więc dzis sobie odbiłam hhehehe

reklama
Witajcie....u nas narudzenia ciąg dalszy, Jula dalej na podwyższoną temperaturę i nic nie chce jesć...od wczoraj od 20 nie zjadla nic:szok::szok::szok::szok:nie licząc kawaleczka chrupka i dwóch lyżek kaszy:blink::blink::blink:i juz sama nie wiem czy to zęby czy może ból gardla chyba jutro pójde do lekarza:sorry2::sorry2::sorry2:
A jak u Was bylo z apetytem przy wychodzących ząbkach??

Kanus jak Mari??? U nas na razie z kupami w miare ok, ale widze że Jula męczy się:dry::dry:
Karolinko widziałam zdjęcia...Mariczka jest boska moge ją odlagac non stop-chce więcej fotek!!!!!

My wczoraj zostawilismy spiaca Jule z tesciowa i poszliśmy na ostatnie wieczory na wolności:-D:-D:-Dnaszych znajomych...:tak::tak::tak:na szczescie Jula dzisiaj pospala do 10.15 starego czasu wiec troche odespałam

Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i Julki:tak:

I my i my tez buziaczki przesyłamy!!!!

Witam niedzielnie
My nawet dzisiaj pospaliśmy, Madziula wstała o 7 nowego czasy, wiec nie jest źle, a teraz jeszcze dospała od 9:40 do tej pory:szok:, aż nie wiedziałąm co z sobą robić, chłopcy pojechali na turniej tańca, a my siedzimy w domku, mialam też jechać, ale nie chcę jej ciągać, zeby sie nie doprawiła

Wszystkiego najlepszego dla Mojego kochanego, śliczniutkiego zięciunia Mateuszka oraz dla cudnej Juleczki.

Tak sobie myślę, tylko nie krzyczcie na mnie:zawstydzona/y:, że smutno mi było jak Madzia odrzuciła cyca i chciałam jeszcze karmić, ale teraz sie ciesze że mam nocne pobudki z głowy i wogóle nie chciałabym tak długo karmić

Madzienko, brak apetytu może być i na ząbki i z powodu bólu gardła, lepiej iśc do lekarza. A próbowalaś karmić Juleczke na śpiąco?
Madzia po kąpieli przewaznie pociągnie kilka łyków kaszki i już nie chce, ale jak tylko zaśnie to wytrąbi całość z butli.

Marzycielko, współczuję poranka
Zdrówka dla Julci i Mariczki

Wszystkiego najlepszego dla Mateuszka i Julki:tak:

100 latek kochani

witam babeczki,
dziś niedziela, więc pewnie marnie będzie z obecnością wszystkich,
u nas pogoda jakotako:-Dzaraz jedziemy do tesco, bo przeciez ja za dużo masła jem i zapomniałam wczoraj , że dzis muszle jemy:tak:no to teraz jechać po nie trzeba, a tak to leniwy dzień sie zapowiada.

tylko mam pewne wątpliwości, bo wczoraj specjalnie posakakałam na skakance, i po schodach pobiegałam:-Dżeby sparwdzić sprawność mojego kolana, no i niby wszystko super, tylko strzyka mi jak starej babce:baffled:i nie wiem czy to cos złego nie znaczy???troche sie martwie

moje dziecko też:-Dzastanawiam się jak z posiłkami???poprzestawiać na nowy czas:baffled:no zobaczymy co z tego wyjdzie, w każdym bądź razie jeste dopiero 9.30 a on juz na drzemke poszedł:szok:

Marzycielko, tez tak myślę, wiem, że ciężko i przykro, ale myślę, że do faceta bardziej dociera twarda kobita niz płacząca(potwierdzone nie tylko przeze mnie-facet nie może widzieć, że płaczesz!!!)będzie lepiej na pewno, a narazie olej

podłaczmy się pod rozświetlone życzonka:tak::-D

Miłej niedzieli

I my i my tez buziaczki przesyłamy!!!!
dziekujemy za zyczenia.

Ja dzisiaj zapomniałam ze mój synek kończy 11 miesięcy :zawstydzona/y:
U nas pogoda piekna dzisiaj wiec mam nadzieję ze na jakiś spacerek się wybierzemy :tak:.

A tak w ogole to dzien dobry

Beciak tobie to się należą pozadne zjebki!!!!!!!! kobieto daj sobie na wstrzymanie i przestań zachowywac się jak mały dzidziuś !!!!!!!!!! masz chore kolano a to nie sa przelewki , po co je nadwyrężasz daj się porządnie zagoić chyba zdrowie wazniejsze niź chęć zdobycia dobrej kondycji. kolano to naprawde nieprzelweki i możesz sobie tym powaznie zaszkodzić , dziwię sie że mama czy Twoj mąż porządnie Cie nie skrzyczą!!!!! więc ja tygrych muszę to zrobić!!!!!!!!!!!! odpczniesz zagoi sie i bedziesz mogła spobie dalej uprawiac biegi czy co Ty tam robisz:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a teraz zakaz!!!!!!!!!!!! no wygadałam się:sorry2:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:łooo matko, ale mi się dostało:szok:ale przecież ja nic złego nie robię i nie zrobiłam:no::szok:dosłownie ze 2minuty na skakance poskakałam, żeby tylko sprawdzić czy wszystko ok, dziś nic nie boli, to znaczy, że juz dobrze, a jeśli nawet pójdę jutro biegać, to przecież nie zrobię tyle km co zawsze tylko stopniowo, po troszku, Tygrysku dziękuję Ci bardzo za Twoja troskę, kochana jesteś, ale nie martw się krzywdy sobie nie zrobię...przecież gdyby cos było mocno nie tak, to bym nie kombinowała, ale uwierz naprawdę jest już dobrze, lekarz mi powiedział, że mam rozciągać i prostować...i jak będę mogła max rozciągnąć i zgiąć do końca bez bólu(bo mogłam na początku tylko do połowy)to znaczy, że jest wszystko ok....a że skrzypi trochę to może trzeba tylko naoliwić porządnie i będzie jak nowe:-D
mogę Ci obiecać, że zacznę od długieeeego marszu, zanim zacznę biegać, a jak juz zacznę i cos będzie nie tak to prędziutko do domku wrócę i wstrzymam sie na dłużej, oki?;-):-Dza to mięśnie brzucha bolą nawet jak się śmieję po 3 dniach brzuszków:tak:dobrze, zanzcy mięśnie rosną, hehe;-)

a Wiki znów się pospał:szok:cisza w domu...znów pada, a tak na spacer mi się chciało....babcia poszła w kimę, mężu też, masakra, nie wiem co się dzieje:szok:ale zaraz budzę mężowego na te muszle:tak::-D
no a jutro jedziemy zawieść mamę na lotnisko, dziewczyny błagam trzymajcie kciuki, żeby tym razem obyło sie bez żadnych niespodzianek, bo tym razem to juz chyba rozniosę całe lotnisko z wściekłości:tak:
także pewnie dotrę do was dopiero wieczorkiem.
Kana jak tam Mari?lepiej troszkę?
Marzycielka, mam nadzieję, że humorek juz lepszy?

a ja się bardzo cieszę, mimo, że to jeszcze pare miesięcy, bo z racji tego, że i tak w domku siedzieć będę, postanowiliśmy z mężem, że w styczniu albo w lutym pojadę sobie z Wikim do PL do rodziców, ale się cieszę, hurra!!!

Madzieńko, zdrówka dla Julci, i rzeczywiście lepiej wybrać się do lekarza, nie zaszkodzi, a przynajmniej będziesz spokojniejsza, no i Aga z tym karmieniem przez sen dobrze radzi:tak:w takiej sytuacji warto spróbować, buziaczki;-)

Tak humor już lepszy.
Przespałam się trochę tylko łeb mnie boli jak cholera bo mam niskie cisnienie.
Młoda miała stan podgorączkowy i teraz spi ale jak wstanie i nic jej nie będzie to idziemy piechotką do mich rodziców.

Wszystkiego Najlepszego Dla Solenizantów;-)

Witam kochane....

Po pierwsze wszystkiego najlepsiejszego dla naszego kochanego I uroczego Mateuszka oraz przesłodkiej Juleczki:*

My nadal kupkamy mocko mocko i nadal gorączka.....chciałam jechac na pogotowie,ale kumpela mi napisała,ze mam sie zastanowić bo na bank nas tam zostawia..... dalismy małej rano smecte i marchewke
z hippa....niby toszke mniej wodnista ta kupcia,ale cała marchewka juz wyszła z Mari....

Marwie sie o mojego maluszka kochango,a najgorsza jest pupcia Mari tak mocko odparzonej jeszcze nigdy nie miała.... wrzeszczy jak jej tylko pampersa odpianam.....a smaruje cały czas sudocremem...

Pomóżcie mamuśki,bo juz nie wiem co robic.....

Madziu kochana jak bede miała czasik to Ci wrzucę jeszcze kilka:*

reklama
Madziu no i oczywiscie zdrówczeka dla Julki....

...widze,ze mamy podobnie z naszymi córciami....ja tez daje MARI biszkopciki, ciasteczka takie kruche herbatniki, chlebka tez je z masełkiem....apetyt to raczej ma....mleczko tylko tak srednio co do niej nie podobne raczej..... ja tez nie mam pomysłu juz czy to ząbki czy jakis wirus straszny.... jutro lekarz murowany.....

Do góry