reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
ja zawsze robie (ur. Cypriana, czasem jak nasze wyprawiam) Najpierw tort i inne slodkosci, wtedy tez zabawe-wrozbe (kim bedzie w przyszlosci) pozniej po slodkim i kawie stawiam kolacje (salatki, kielbaski na ciebie, bigos itd) i to stoi juz do konca
kana161
Mama "terrorystek" :P
Nie ja też chyba nie zasłużyłam nic mi nie przysłali.....oni mnie w ogole olewaja chyba....ale to moze dlatego,ze ja nie mam cały czas wysłanego tego zaswiadczenia,bo nie mam drukarki i lipaTygrysku posłuchaj się Marzycielki i idz do apteki, tam zmierzą ci cisnienie
Czy ktoras z was dostala zaproszenie z streetcomu do testowania plymu Jonhson Baby??do nas dzisiaj doszla paczka a w niej duzy plyn 500ml i 17szt.malych 50ml do rozdawania.....i oczywiscie ulotki
U nas tak samo....mam w zamiarze oczywiscie.... i okolo 15 osóbja zawsze robie (ur. Cypriana, czasem jak nasze wyprawiam) Najpierw tort i inne slodkosci, wtedy tez zabawe-wrozbe (kim bedzie w przyszlosci) pozniej po slodkim i kawie stawiam kolacje (salatki, kielbaski na ciebie, bigos itd) i to stoi juz do konca
ja zawsze robie (ur. Cypriana, czasem jak nasze wyprawiam) Najpierw tort i inne slodkosci, wtedy tez zabawe-wrozbe (kim bedzie w przyszlosci) pozniej po slodkim i kawie stawiam kolacje (salatki, kielbaski na ciebie, bigos itd) i to stoi juz do konca
u nas będzie podobnie też około 10 osób :-)
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Ja tak myślę,bo u nas to będzie niedziela i planujemy na 15:30,więc każdy będzie już po obiedzie i podejrzewam,że na pewno nikt nie będzie siedział dłużej niż do 18:00 dla tego nie wiem czy to jedzenie będzie potrzebne...Może tak jako kolację???
Cyprysiowa właśnie powiedz mi jak robi się ta wróżbę???
Przyszedł wieczór i jest mi coraz bardziej smutno:-( Tak mi brakuje Mariusza w zwykłych,codziennych rzeczach...Nie mam komu zrobić obiadu...Sama kąpię i kładę Fabianka i to jest najsmutniejsze:-( Zawsze kąpiemy go razem,po kąpaniu Mariusz idzie z nim do pokoju,ubiera go i sobie szaleją,a ja robię kaszkę.Po jedzonku do łóżeczka i śpi.A tak...Jeszcze jak pomyślę o wczorajszym wieczorze...Mariusz ucałował Fabianka,położył go do łóżeczka,a łzy same mu leciały..Tak strasznie smutno mi było:-(
Przyszedł wieczór i jest mi coraz bardziej smutno:-( Tak mi brakuje Mariusza w zwykłych,codziennych rzeczach...Nie mam komu zrobić obiadu...Sama kąpię i kładę Fabianka i to jest najsmutniejsze:-( Zawsze kąpiemy go razem,po kąpaniu Mariusz idzie z nim do pokoju,ubiera go i sobie szaleją,a ja robię kaszkę.Po jedzonku do łóżeczka i śpi.A tak...Jeszcze jak pomyślę o wczorajszym wieczorze...Mariusz ucałował Fabianka,położył go do łóżeczka,a łzy same mu leciały..Tak strasznie smutno mi było:-(
kana161
Mama "terrorystek" :P
Aniu kochana glowka do góry.....szybciutko zleci......oj usmiech dla nas szybciutko:* nie smutkaj sieJa tak myślę,bo u nas to będzie niedziela i planujemy na 15:30,więc każdy będzie już po obiedzie i podejrzewam,że na pewno nikt nie będzie siedział dłużej niż do 18:00 dla tego nie wiem czy to jedzenie będzie potrzebne...Może tak jako kolację???
blizniaki2000
Fanka BB :)
Aniu, nie zamartwiaj sie tak, czas szybko leci i już niedługo będziecie razem, myślę ze teraz póki dziecko malutkie jest ciężej, bo nie masz z nim jak pogadać, jak tylko Fabianek podrosnie to nie da Ci sie smucić i zajmie Twoją uwagę.
Pożegnanie napewno smutne, ale dobrze, że tatuś ma z synkiem taki super kontakt i ze też za nim tęskni.
U nas roczek wypada w poniedziałek, ale zrobimy chyba w niedzielę, myślę ze na 14 lub 15, przygotuję obiad, a potem kawka, tort i ciasto. Już mam trochę cykora, bo trochę sporo muszę tego przygotować, ale co tam dam jakos radę.
Pożegnanie napewno smutne, ale dobrze, że tatuś ma z synkiem taki super kontakt i ze też za nim tęskni.
U nas roczek wypada w poniedziałek, ale zrobimy chyba w niedzielę, myślę ze na 14 lub 15, przygotuję obiad, a potem kawka, tort i ciasto. Już mam trochę cykora, bo trochę sporo muszę tego przygotować, ale co tam dam jakos radę.
a nam wczoraj ukradli 5 dyń z ogrodu mi tam az tak te dynie do szczescia nie sa potrzebne chcialam jedna sbie zamrozic dla malego do zupek i wlasciwie to dostaniemy od babci ale zeby jeszcze cos konkretneko z tymi dyniami zrobili to jakies dziciaki kawalek dalej na ulicy porozwalali
reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
A to gnojki, żeby chociaż zjedli to nie byłoby szkoda, ale to tak tylko aby komuś cos zepsuća nam wczoraj ukradli 5 dyń z ogrodu mi tam az tak te dynie do szczescia nie sa potrzebne chcialam jedna sbie zamrozic dla malego do zupek i wlasciwie to dostaniemy od babci ale zeby jeszcze cos konkretneko z tymi dyniami zrobili to jakies dziciaki kawalek dalej na ulicy porozwalali