reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzewczyny kto jest???:elvis:ja dopiero teraz przeczytałam i odpisałam, jeśli możecie...nie wiem jak wy, ale ja czuje sie fatalnie....sorry dziewczyny, ja rozumiem wszystkich oburzenie też byłam wściekła, zle z drugiej strony to teraz to dopiero wygląda, jakby każda olała i zero wsparcia, nie chciałabym być w takiej sytuacji, możecie mnie zlinczować, ale nic nie poradze, że się teraz źle z tym czuje, kurna, czy my nie możemy się jakoś dogadać, żeby było jak dawniej:-:)-:)-(

a zapomniałam Wam wczoraj napisać :-D hahah, jaja jak nic :-D pisałam Wam ostatnio że zamówiliśmy opony zimowe na allegro. Jako że posiadamy jeden samochód zamówiliśmy oczywiście 4 opony. No i wczoraj popołudniu dzwoni kurier że przywiózł opony i czy ktoś może zejść. Mówię mu że nie bo mąż w pracy... To wnosił :-p w końcu otwieram drzwi a tam on taki zajechany mówi "pani chyba chce mnie zabić", ja patrzę a za nim 8 opon stoi :szok::szok::szok: pytam dla kogo tyle opon, a on że dla mnie :szok::szok::szok: ja mówię mu "jak to? przecież zamawialiśmy 4" , a on że jest tylko kurierem i dostarcza to co ma na zleceniu :-D
To teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mnie:-D:-D:-D

dobra laski,
dziecię mi się chyba po drżemce budzi, więc uciekam...ochłonąc musze chyba:tak:a po za tym idę sie szykować na randkę z mężusiem, bo mam TYLKO 2godziny;-):tak::-D

papatki

Kokusia, trzymam kciuki, żeby szybko naprawili awarię i zebyś już nie była odcięta od świata.

Ollcia, mi też sumienie nie pozwoliłoby zostawic tych dodatkowych opon, kiedyś mieliśmy z mężem taką sytuację ze dostaliśmy przelew, zamiast 1220, to 12200, zadzwoniliśmy do tej firmy i zwróciliśmy im nadwyżkę, pewnie za jakiś czas sami by sie doszukali że popełnili błąd, ale tak ciągle do nas dzwonili jak mieli coś do przewiezienia, bo wiedzieli ze jesteśmy uczciwi i można na nas polegać.

Aniu, my będziemy robić w domku, w rodzinnym gronie, sami bliscy 25 osób:-D

reklama
Do góry