reklama
dzewczyny kto jest???ja dopiero teraz przeczytałam i odpisałam, jeśli możecie...nie wiem jak wy, ale ja czuje sie fatalnie....sorry dziewczyny, ja rozumiem wszystkich oburzenie też byłam wściekła, zle z drugiej strony to teraz to dopiero wygląda, jakby każda olała i zero wsparcia, nie chciałabym być w takiej sytuacji, możecie mnie zlinczować, ale nic nie poradze, że się teraz źle z tym czuje, kurna, czy my nie możemy się jakoś dogadać, żeby było jak dawniej:---(
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
To teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mniea zapomniałam Wam wczoraj napisać hahah, jaja jak nic pisałam Wam ostatnio że zamówiliśmy opony zimowe na allegro. Jako że posiadamy jeden samochód zamówiliśmy oczywiście 4 opony. No i wczoraj popołudniu dzwoni kurier że przywiózł opony i czy ktoś może zejść. Mówię mu że nie bo mąż w pracy... To wnosił w końcu otwieram drzwi a tam on taki zajechany mówi "pani chyba chce mnie zabić", ja patrzę a za nim 8 opon stoi pytam dla kogo tyle opon, a on że dla mnie ja mówię mu "jak to? przecież zamawialiśmy 4" , a on że jest tylko kurierem i dostarcza to co ma na zleceniu
Agacia82
Mami :)
hihiTo teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mnie
mamusia2008
mamusia Karolinki
cwaniara jednaTo teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mnie
To teraz wyslij mi 4 i problem z glowy i dla ciebie i dla mnie
blizniaki2000
Fanka BB :)
Kokusia, trzymam kciuki, żeby szybko naprawili awarię i zebyś już nie była odcięta od świata.
Ollcia, mi też sumienie nie pozwoliłoby zostawic tych dodatkowych opon, kiedyś mieliśmy z mężem taką sytuację ze dostaliśmy przelew, zamiast 1220, to 12200, zadzwoniliśmy do tej firmy i zwróciliśmy im nadwyżkę, pewnie za jakiś czas sami by sie doszukali że popełnili błąd, ale tak ciągle do nas dzwonili jak mieli coś do przewiezienia, bo wiedzieli ze jesteśmy uczciwi i można na nas polegać.
Aniu, my będziemy robić w domku, w rodzinnym gronie, sami bliscy 25 osób
Ollcia, mi też sumienie nie pozwoliłoby zostawic tych dodatkowych opon, kiedyś mieliśmy z mężem taką sytuację ze dostaliśmy przelew, zamiast 1220, to 12200, zadzwoniliśmy do tej firmy i zwróciliśmy im nadwyżkę, pewnie za jakiś czas sami by sie doszukali że popełnili błąd, ale tak ciągle do nas dzwonili jak mieli coś do przewiezienia, bo wiedzieli ze jesteśmy uczciwi i można na nas polegać.
Aniu, my będziemy robić w domku, w rodzinnym gronie, sami bliscy 25 osób
reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
my tez w domu, okolo 10 osob. Nic wielkiego