reklama
i koniec spania zaledwie godzina a sopdziewalam sie 3 przy takiej pogodzie zawiodlams sie
powodzenia!!!!
ja tez juz niemoge sie doczekac swiat ale takich jak kiedys ze sniegiem:-( bo przez ostatnie lata to tak jakos krucho z tym sniegiem na swieta bylo:-(
no zmieni sie napewno beda jeszcze wiecej biegac i broic my wlasciwie u siebie na dole choinki ni bedziemy mieli bo niemamy miejsca a u rodzicow u gory bedzie taka sredniej wielkosci postawiona na stoliko za ktory narazie maly sie nie bral ale jak bedzie tam choinka z kolorowymi ozdobami i swiatelkami to napewno moje dziecko nie przejdzie przy tym obojetne
dozo zdroweczka zyczymy ja tez zawsze szybko lapie jakies przeziebianiaja mam ciacho
Ja znowu jestem przeziębiona, czuje sie masakrycznie.
Wychodze.
Pokopcie mnie w tyłek na szczescie.
Wieczorem wpadne powiedziec na czym oblalam
powodzenia!!!!
Wiecie co, jak tak patrze na ten sypiący śnieżek to nie mogę się świąt doczekać, choinki, tego nastroju, nasze maluszki już w większości będa stawiały pierwsze kroczki:-) Będzie jakoś tak bardziej rodzinnie niż zazwyczaj Bo w tamtym roku mimo, że byliśmy już w 3 w domku, to jednak brakowało mi mamci, babci, siostry:-) A w tym roku będą wszyscy
ja tez juz niemoge sie doczekac swiat ale takich jak kiedys ze sniegiem:-( bo przez ostatnie lata to tak jakos krucho z tym sniegiem na swieta bylo:-(
Ja sobie też nie wyobrażam Patrycji i choinki w jednym pomieszczeniu Pewnie choinka codziennie by lądowała na podłodze Ale może przez te 2 miesiące coś się zmieni:-)
no zmieni sie napewno beda jeszcze wiecej biegac i broic my wlasciwie u siebie na dole choinki ni bedziemy mieli bo niemamy miejsca a u rodzicow u gory bedzie taka sredniej wielkosci postawiona na stoliko za ktory narazie maly sie nie bral ale jak bedzie tam choinka z kolorowymi ozdobami i swiatelkami to napewno moje dziecko nie przejdzie przy tym obojetne
Agacia82
Mami :)
nieeee ze mną , ale sprzątam. A mały mi pomagaHalooo, gdzie wywiał wszystkie mamusie ??
Kany też nie widziałam od rana, chyba
Sama tu jestem
edee24
Mama Alanka :-)
nieeee ze mną , ale sprzątam. A mały mi pomaga
Aaaa to fajnie;-), ja mam chwilkę luzu bo Alanek śpinka. i u nas sypie coraz bardziej, juuupiiii
Agacia82
A u nas taka wichura, ze krzesła na balkonie mi poprzewracało.Aaaa to fajnie;-), ja mam chwilkę luzu bo Alanek śpinka. i u nas sypie coraz bardziej, juuupiiii
mamusia2008
mamusia Karolinki
dziekujemypodpinamy sie pod zyczonka od nas rowniez wszystkiego najlepszego
wiesz zdecydowalismy nie robic sobie prezentow, a kupimy kamere ,czyli taki wspolny prezent na rocznice, ale oczywiscie jakis romantyczny wieczorek sie szykujemamusiu co kupiłaś mężowi na rocznice?
Agacia82
super pomysł z kamerą no i z wieczorkiem ma się rozumieć teżdziekujemy
wiesz zdecydowalismy nie robic sobie prezentow, a kupimy kamere ,czyli taki wspolny prezent na rocznice, ale oczywiscie jakis romantyczny wieczorek sie szykuje
edee24
Mama Alanka :-)
A u nas taka wichura, ze krzesła na balkonie mi poprzewracało.
Eeee, to nie jest jeszcze tak zle dopiero jak Ci się będzie dach ruszał to wtedy zacznij panikować
zima, zima, zima, pada,pada śnieg ...
reklama
Agacia82
A edeee ma dzisiaj dobry humorek .... trala laEeee, to nie jest jeszcze tak zle dopiero jak Ci się będzie dach ruszał to wtedy zacznij panikować
zima, zima, zima, pada,pada śnieg ...