reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jesteśmy wreszcie i my :-):tak::tak:
Wstaliśmy z ALANEM O 11.40 :szok::szok::szok: szybko dałam mu obiadek i teraz zasiadłam do Was z kawusią- dopiero :zawstydzona/y:

Agacia ja też załapie się na jakie ciacho ? nie jestem wybredna- zjem każde :-p:-D:-D:-D

Marzycielko gratulacje malusiej dzidzi w rodzinie :tak:, ja najbardziej to chciała bym znowu karmić piersią :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(, strasznie mi tego brakuje czasem :-:)-:)-(

reklama
Sto latek dla Filipkaaa !!!

I oczywiscie wszystkiego najcudowniejszego z okazji trzeciej rocznicy slubu dla Natalii i Andrzeja, duzo szczescia i milosci ;)))

Dzieki dziewczyny. W ogole masakra taki stres ze szok. :szok: brzuch mnie boli od rana. o 7 jezdzilam, parkowanie tylem rownolegle mi nie wychodzi. :-(Deszcz jak cholera...ehhh tez sobie dzien wybralam.
Cyprysiowa czasem taka pogoda jest lepsza bo wolniejszy ruch na drodze i wogole musisz jezdzic ostrozniej. Ja mialam straszna sniezyce, bylam pewna ze nei mam szans zdac, a okazalo sie to moim zbawienieniem i zdalam za pierwszym razem :)) Bedzie dobrze :))

Ale dziewczyny produkcje macie:szok::szok::szok: Dobrze, ze moj starszy syn w przedszkolu to moge spokojnie poczytac:-D:-D:-D:-D Dzis kazali mi calkiem isc do domu :)) I nawet mi z tym dobrze:-D:-D Aaaale Wam zazdroszcze tych sniegow normalnie w takich chwilach chc do Polskiiiii.

Hej mamusie
ale tu dzisiaj milutko, tyle grudnióweczek i pościków;-)
U nas pogoda jesienna, pada, wieje okropnie, ale śniegu nie ma.
Zazdroszczę tym, które będą jeszcze kiedyś w ciąży, bo ja to już nie bardzo, caly czas moglabym chodzic w ciązy, ale kto mi wychowa:-(

Kigna, owocnych staranek życzę. Dobrze ze Tomus tak dzielnie znosi choróbsko, dobrze że już końcówka

Marzycielko gratulacje dla świadkowej, a Krzysie to słodziaki.

Cyprysiowa, trzymam kciuki za egzamin.

Filipku, wszystkiego co najlepsze z okazji 10-miesiączka

Natalio, Andrzeju:
Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

reklama