reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Podpinamy sie pod te piekne zyczonka jesli mozemy:tak:

Moze akurat egzaminator nie bedzie kazal parkowac Ci tym sposobem. Ja zdawalam 5 razy, 4 razy wyjechalam na miasto, 3 razy dotarlam do parkowania i nigdy nie parkowalam tym sposobem, w ogole 2 razy oblalam juz przy powrocie do osrodka:wściekła/y: Trzymamy kciuki z calych sil. Wiem jak stresujacy jest egzamin na prawko, ale postaraj sie nie denerwowac;-)

Pytalam instruktora z nadzieja ze nie bede parkowac tlem ale on mowi ze przewaznie teraz kaza parkowac tylem :-(

U nas pogoda straszna wolalabym juz chyba snieg.

reklama
My już kończymy choróbsko , wczoraj byliśmy u lekarza na kontroli i już uszka prawie oki:-). Pani dr powiedziała że rzadko spotyka dzieci , które nie płaczą ale walczą z nią przy badaniu:-D:-D:-D.
A tak poza tym dostałam @ i pożądnie bierzemy się za robienie Kaśki:-), trzymajcie kciukasy coby nam się udało:-).
Miłego dzionka wszystkim życzymy:-):-)
Trzymamy kciuki za "szybkie zrobienie Kaśki":-D Czyżbyśmy mieli niebawem kolejną przyszła grudniową mamusię;-) Super. że Tomcio juz zdrowiutki:tak:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Asia A.-D. to Ty???????????????????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja nie przyjmuje zaproszeń od nieznajmomych:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i dlatego nie przyjełam :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale juz naprawiam swój błąd:-D:-D:-D:-D
Tak Tygrysku, to ja:tak: Tak myślałam, ze nie pomyslałaś, ze Asia A.-D. to ja:-) Ale wolałam zapytać;-)
A ja spieszę ogłosić , że dzisiaj siostra cioteczna mojego M. , moja świadkowa na Ślubie urodziła KRZYSIA waga.3010 kg i 54 cm!!
Już go karmi piersią!
GRATULACJE!!!:-):-):-)
Na Wigilii będzie 13 miesięczna Oliwcia i jej kuzyn, 2 misięczny Krzyś!!
Ale będzie Super!!
Gratulacje dla kuzynki i małego Krzysia:tak:
jezu dziewczyny co wy tutaj za zdjęcia wklejacie, u nas ani tyci tyci śniegu, ale podobno tylko śnieg ominą Okolce Poznania. Zapominajka macie tam śnieg ?
Agaciu na opolszczyznie tez brak sniegu. Czyli ominal nie tylko Poznan;-)

Madzienko i Marzycielko masakra jakas:szok: Normalnie jak w srodku zimy:shocked2: A tu dopiero polowe pazdziernika mamy:eek:

Pytalam instruktora z nadzieja ze nie bede parkowac tlem ale on mowi ze przewaznie teraz kaza parkowac tylem :-(
Ja zdawalam egzamin we Wroclawiu. Moze u Was jest inaczej albo cos sie zmienilo przez te pol roku. W kazdym razie nie ma sensu niepotrzebnie sie nakrecac:no: Moze akurat bedziesz miala szczescie:tak: Ja nie balam sie parkowania ani placu, bardziej miasta i samej jazdy, ze cos narobie i na tym wlasnie oblewalam za kazdym razem:zawstydzona/y:

reklama
A masz tkaie ukłucia w sercu takiej mieszanki uczuć?
Dumy, radości , żalu i tęsknoty??
Ja chciałbym jeszcze raz to przezyć:-):-)
Kochana wszystko jeszcze przed Wami. Zacznijcie sie starac o kolejna dzidzie:-D Ja wlasnie dlatego, ze tak bardzo brakuje mi okresu ciazy, swiadomosci ze nosze pod sercem malenka istotke i tych poczatkow, kiedy Filipek byl taki malutki i bezbronny chcialabym miec jeszcze dzieciatko. Ale to za kilka latek dopiero:tak:

Do góry