reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
AKURAT:no:, na żadną tysięczną sie nie załapałam, pewnie będę akurat miałacyrk w pracy i znó sie nie załapię

Robię sie głodna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a miałam się kąpać i iśc spać, ale nie wiem czy nie będę grasować w lodówie, chociaz sama wyglądam jak potężna lodówa Tygryska

Ja to napewno zaraz pomogę niemężowemu zjeść kolacje:tak: jak codzień:-D

O rany wpadłam ponadrabiac a tu taki ponury temacik " waga" buuuuuu ja tylko napisze, ze na kolacje ( całkiem niedawno) jadłam pizze, ale wole juz tych pare kg, niz wpasc w jakis dol jesienny, a czuje, ze mnie bierze wiec wszystkimi sposobami z nim walcze, przez zoładek tez (choc wiem ze to troszke błedne koło:eek::sorry:)

Buziaki dla świetujacych Małych i Dużych widze ze Szeryf 18 -scie ma juz latek wiec ode mnie tez buziolki:-)

Renia cos za wczesnie to swiatełko zgasiłas i wpadajac do tej ciemnicy prawie się na progu wywrocilam;-):-D

Dobranoc :tak::-)

O rany wpadłam ponadrabiac a tu taki ponury temacik " waga" buuuuuu ja tylko napisze, ze na kolacje ( całkiem niedawno) jadłam pizze, ale wole juz tych pare kg, niz wpasc w jakis dol jesienny, a czuje, ze mnie bierze wiec wszystkimi sposobami z nim walcze, przez zoładek tez (choc wiem ze to troszke błedne koło:eek::sorry:)

Buziaki dla świetujacych Małych i Dużych widze ze Szeryf 18 -scie ma juz latek wiec ode mnie tez buziolki:-)

Renia cos za wczesnie to swiatełko zgasiłas i wpadajac do tej ciemnicy prawie się na progu wywrocilam;-):-D

Dobranoc :tak::-)
oj mopek sie w koncu pojawil, tesknimy, czemu nas tak rzadko odwiedzasz?

oj mopek sie w koncu pojawil, tesknimy, czemu nas tak rzadko odwiedzasz?
Mamusiu jakos ciagle milion innych spraw na głowie jak były wakacje to Tomek to Mariusz niby pomoc powinni a zawsze na odwrot a teraz znow trzeba zaganiac do zadan szkolnych, sprzatania tony bo Pati wylizuje cała podłoge no i moje mieszkanie totalnie nieprzystosowane do dzidzia wsio moze spasc, uderzyc, itp a zmienic sie niektórych rzeczy nie da
Dzis poległ ostatni bastion czyli lezaczek to znaczy ja poszłam do łazienki i starałam sie upodobnic do ludzia a Pati ogladała ksiazeczke zapieta w lezaczku cisza wiec oki nagle krzyk wpadam lezak pusty 2 m dalej Pati wisi oparta na drukarce ( mam takie urzadz wielofunkcyjne mozna kopiowac bez kompa) i kseruje zaczeła krzyczec nie ze sie uderzyła tylko ze strachu jak drukarka kartke wciagneła z jednej strony sie usmiałam jak nic ale z drugiej to zgroza bo rownie dobrze mogła np. witrynkę głowa sforsowac wiec ogolnie czas tylko nockami a wtedu spac wypada
wiec zmykam bo zaraz mi sie dostanie ze tym razem za duzo klepie i przynudzam
buziolki :tak:

Witam mamuski nasze kochane środowo :)

My dzisiaj mamy na 13:30 ważenie i mierzenie naszej kluseczki kochanej:*
Jestem ciekawa jak to tam u naszej aparatki wyglada :)

Nocka taka se....mała juz przed 7 wyspana na maksa...o 4 tez,ale jeszcze jakos poległa po prawie godzinnej walce....
No ,ale przeciez nie codzinnie moze by tak pieknie :tak::-)

Oki ucikam na sniadanko:)

reklama
Witam i ja
Czyżby druga:szok:??

Mopku, doskonale rozumiem Twój brak czasu, ja te ż mam go coraz mniej, ale mogę korzysta w pracy, no i wieczorem w domku, jak już wszysscy śpią, a ja się tułam jeszcze

Kanuś, koniecznie daj znac, jak wymiary małej miss

Do góry