reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? ;-)
Miałam meldować jak mi brzusio rośnie, więc wpadam się pochwalić, że spodziewamy się drugiej córy :-D

GRATULACJE!!!!!Rosnijcie zdrowo...:tak::tak::tak:

Rany Kochany jak Ty dajesz radę???podziwiam Cie i zazdroszczę:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wrrrrrrrr jak już sobie umowilam rogaczy do wnoszenia lodowki na godzine 18 ( gdyz Pan poinformowal mojego meza ze ok tej godziny przywioza przesylke) zadzwonil do męża Pan z transportu ze dzis to on pracuje do 17 i nie da rady przyjechac o 18:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ze ewentualnie po pracy zrobi to dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no myslalam ze eksploduje !!!!!!!! bylam wsciekla i na mojego ze sie na to zgodzil ja bym juz dawno im awanture robila ze jedni mowia tak inni inaczej!!!!!!!! dobrze ze nie mialam do nich nr telefonu gdyz chyba by to sie źle skonczylo:no::no:musialam odmowić rogaczy i na dzis ich zaprosić:-:)-:)-:)-(

jeny przypomniala mi sie moja kuzynka ktora ma synka 3 tygodnie mlodszego od Filipka , otoz maly goraczkowal, robil luzne stolce i zwracal pokarm wiec pojechali do przychodni lekarka ze to zabki , ale dziecku coraz gorzej wiec pojechali do swojego lekarza prywatnego ta tez ze to na zabki ok na zabki ale sytuacja coraz gorsza juz dziecko sil nie ma co zje to wymioty biegunka goraczka juz cali przestraszeni jada na pogotowie i co sie okazalo?????? dziecko ma zapalenie gardla!!!!!! dostalo zastrzyki i przeszlo szybciutko:no::no::no:

jeny ale zazdroszcze tych kopniaczkow i tego brzuszka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tygrysku nie strasz mnie, mam nadzieje ze ta glupia baba w przychodni nie pomylila sie bo inaczej to ja tam pojde....:tak::tak::tak:
Aczkolwiek juz nie raz pokazala ze lekarzem to ona jest tylko na papierze....na szczescie chodzimy tam tylko szczepic sie

Dzień dobry piątkowo :-)

Przede wszystkim sto latek dla Aniczki i Filipka.
I oczywiście spełnienia marzeń dla Beciaczka, kolejnej 18-stki ;-)
.

I od nas moc buziaków!!!!!

Kaneczko, Tygrysku koniec nerwów...głebokie oddechy musza pomóc
I jeszcze Agacia do uspokajania:shocked2::shocked2::shocked2:

Pora przywitac sie

U nas nocka taka sobie, Juleczka dostala gorączki-pierwszy raz w zyciu:szok::szok::szok: ok.1.20 ale szybko ja zbilysmy i slicznie spala do rana...mama nadzieje ze ta goraczka to po szczepieniu..
Teraz tez kima...

U nas sloneczko przebija sie to moze na jakis spacerek wyjdziemy...

widzę że nie tylko dla mnie ten weekend zanosi się byle jaki, też się przed chwilą wkurzyłam. Dzowniłam do mojego spytac się gdzie jest i okazuje sie sie ze kwitnie we Francji, żeby jeszcez chociaż jechał, to ok taka praca ale za stanie nikt nie płaci. Wyjechał w tamten wtorek do Hiszpani, dojechał w piątek, przez sobotę, niedzielę, poniedziałek stał tam, we wtorek dostał ładunek do Francji, dojechał tam w środe, wczoraj dopiero ściągnęłi towar i dalej stoi i czeka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, jestem wkur... na maksa, więcej stania niż jeżdzenia

Witam prawie weekendowo:-)

Przyznać się też muszę do czegoś- podjadam Patrycji kaszkę bananową i dokańczam za nią deserki :-D

U nas humorek średni, Pati śpi już półtorej godziny, więc zaraz spodziewam się pobudki. Pogoda nijaka, ale na spacerek mały się wybierzemy, coby ciut powietrza innego załapać:tak:

Witam prawie weekendowo:-)

Przyznać się też muszę do czegoś- podjadam Patrycji kaszkę bananową i dokańczam za nią deserki :-D

U nas humorek średni, Pati śpi już półtorej godziny, więc zaraz spodziewam się pobudki. Pogoda nijaka, ale na spacerek mały się wybierzemy, coby ciut powietrza innego załapać:tak:
hahahha i wszystko sie wydaje Agacia zabkuje , Pyciol raczkuje , Tygrych pije z butelki , Martusia zajada deserki a kto robi w pampersy???????????????????????????????????????:-D:-D:-D:-D a ede to ostatnio nie sikala jak byla mowa o grilu?????????????????:eek::eek::eek::eek::eek::-):-):-)

hahahha i wszystko sie wydaje Agacia zabkuje , Pyciol raczkuje , Tygrych pije z butelki , Martusia zajada deserki a kto robi w pampersy???????????????????????????????????????:-D:-D:-D:-D a ede to ostatnio nie sikala jak byla mowa o grilu?????????????????:eek::eek::eek::eek::eek::-):-):-)

A sikała :-p:-D:-D do czwóreczek z "pampersa" od Alanka :-p:-p a jak :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry