reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kluskawa popieram, że szkoda czasu, ja też już nie stoję w bankach i wszystkie opłaty i przelewy firmowe załatwiam przez internet, tak jest szybciej i taniej, a poza tym człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego i już teraz nie wyobrazam sobie inaczej.

Witajcie z południa. U was tez jest tak parno i okropnie? Normalnie nie idzie wytrzymac.
A ja się właśnie szykuję do lekarza i mam nadzieję że juz dzisiaj sie dowiem co będzie bo juz mam dosyc tych wszystkich pytań czy już wiemy.Ostatnio mój Misiek na takie pytania odpowiada że pewnie że wiemy-napewno dziecko i od razu wszystkim zamykają się buzie.

Marzycielka jesce tylko z jakies 34 godzinki i bedziemy na usg:} hahahhaha:-D

Normalnie tez już nie moge wytrzymać:-D:-D:-D

Moja siostra jest w 15 tyg. i już wie, że będzie miała dziewczynkę a mój nieśmiałek mi nic nie pokazał :-( niech już będzie 12 siepnia!!!

Marzycielko mnie też maluszek kopie jak coś jem :-)

Byłam na weekend u mamy i tak fajnie było a całą sobotę spędziłam u mojej drugiej siostry która ma prawie 5 miesięcznego synka i uczyłam się kąpać maluszka :-) Mikołaj jest po prostu cudny!!! Jak się do niego mówi to cały czas się śmieje :-) Taki śmiechotek jest.

No widzisz jakie mamy mądre niunie kopią za to , że ich karmimy haha:-D:-D

Witajcie z południa. U was tez jest tak parno i okropnie? Normalnie nie idzie wytrzymac.
A ja się właśnie szykuję do lekarza i mam nadzieję że juz dzisiaj sie dowiem co będzie bo juz mam dosyc tych wszystkich pytań czy już wiemy.Ostatnio mój Misiek na takie pytania odpowiada że pewnie że wiemy-napewno dziecko i od razu wszystkim zamykają się buzie.

Jest mi duszno i wogóle coraz gorzej śpie bo brzuszek mam coraz większy jak widać na zdjęciach :-D

reklama
Witam wszystkich:-)
Wczoraj miałam takiego doła psychicznego że masakra...cały dzień przeryczałam...właściwie bez powodu....chyba jakieś wahanie nastroju:-):-):-) a dziś mnie oczy pieką...Do tego wstałam już o 5.30 bo na 7 musiałam być u dermatologa...dostałam jakiegoś uczulenia...i niepotrzebnie wstawałam bo lekarz nic mi nie zapisał "bo w ciąży nic nie wolno" i mam se sudocrem kupić:angry: na tyle to sama wpadłam.......
Od wczoraj mała tak się kokosi,że brzuch mi się rusza....do tej pory to jak myszka...a teraz daje popalić..:-)
W Gdyni do teraz było nawet przyjemnie ale właśnie zaczęło lać jak z cebra i burza straszna...ale może i dobrze...trochę powietrze się oczyści:-)
Cyprysiowa mnie też kłuje podbrzusze...a dziś wyjątkowo mocno...tak jakby mnie coś w jajnikach ciągneło...ale rozmawiałam o tym z lekarzem i powiedział że to nic groźnego i mam brać nospe jak bardzo dokucza...i nie dźwigać:-)

Ja usg mam w piątek ale przed badaniem tą cholerną glukozę będę musiała wypić...blehhh...mam nadzieję że tym razem mała porządnie się rozłoży i potwierdzi już na 100% co ma między nogami i nie będzie taka złośliwa jak ostatnio :-)

Do góry