reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dobra uciekam kobitki narazie, zagrzać zupke mężusiowi;-)
a potem na spacerek z kumpelą, to może wieczorkiem będę,
do później

reklama
a nie mówiłam, że żandarm:tak::szok::-Da tak na poważnie to kiedy Mamusia wraca z Ukrainy?wiesz może?no bo ja wyjeżdżam 22sierp. żeby się dogadać przed tym, bo potem to ograniczony kontakt ze mną będzie tylko przez kom.właśnie muszę wam podać mój nr pl to na :elvis:później
Z tego co wiem to na początku września. A tam będzie ograniczony. Mój numer masz więc kontakt nam się nie urwie:tak:

jedzac produkt megadziec,bedziesz duze dziecko miec
nie przesadzaj z podawaniem,nie wyrobisz potem z praniem
dziecko bedzie problem miec
taki oto megadziec
:-D:-D:-D
buhahahahahahaa!!!!!!!!!!!
witajcie kochane\
produkcja pelna noga, ale widze ze nikt za mna nie teskni:-(
tylko pyciol jak prawdziwa przyjaciolka przypomniala sobie ze ja tez chce byc w klubie wyrodnych matek:-D:-D:-D
dzieki pyciolku:tak::tak::tak::tak::tak:

pozdrowinka dla wszytskich mamusiek i dzieciaczkow
oraz buziaczki i najslodsze zyczonka dla wszytskich solenizantow:tak::tak::tak::tak:
bye;-);-);-);-);-);-);-)
Mamusia dziękujemy za pozdrowienia. Miłego wypoczynku kochana:)))

My jezdeśmy. Kuba się wyspał izaczęło lać więc nigdzie nie idziemy:(((

reklama
ja tez jetsem wyrodna matka...

wrocilam ze spaceru specjalnie po to by dziec zasnal w lozeczku...co by matka miala czas dla siebie...:tak:
zalapie sie?:-)
Ja robię dokładnie to samo, więc ja chyba też z tych wyrodnych:-D

to jednak ta niewyrodna:tak: jak wróce z pracy i zem obiad to do wieczora siedze z Nuśka na dworze, a jak zasniena spacerku to czytam ksiażki:-)
Bo Ty sawka po całym dniu niewidzenia niuni jesteś tak za nią stęskniona, że chcesz z nią spędzić każdą wolną chwilę, więc jesteś usprawiedliwioną niewyrodną mamuśką:tak:

beciak moje dziecko...wytrzymalo dzisiaj zas 10 h bez szamania...ale pobudki byly
No Filip w nocy też wytrzymuje bez jedzenia 8-10h (je tylko raz nad ranem) ale co z tego jak budzi się kilka razy, żeby się herbatki napić albo żeby mu smoka dać albo żeby trochę pomarudzić:angry::angry::angry:

juz sie wyspala ksieciunio wstal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-p:-p:-p

pyciol Fifi je o 21 potem ok 2 i potem ok 7:baffled::baffled: a powiedz mi jak ty to robisz ze tak fajnie przygladzasz dziecko???????????
No to kochana i tak masz fajnie jeśli budzi Ci się tylko raz o 2 na to jedzonko. Chyba, że masz tak jak ja, że poza jedzeniem budzi się kilka razy nie wiadomo po co:confused:

Ja Ci dam zastanawianie:wściekła/y:. Przyjeżdżasz i to już jest postanowione:tak:

A mi moja gina mówiła że właśnie po spirali są obfite miesiączki i ja przez to się nie kwalifikuje bo skoro i tak mam mega obfite to mogłabym sobie tylko krzywdę zrobic.
No widzisz kokusiu mi znowu lekarz mówił coś zupełnie innego, więc nie wiem kto z nich ma rację:no: Moje miesiączki są raczej normalne, ani obfite ani skąpe, więc nawet gdyby miało być tak jak mówisz to nie byłby jakiś ogromny problem.

Do góry