reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Z tego co wiem to na początku września. A tam będzie ograniczony. Mój numer masz więc kontakt nam się nie urwiea nie mówiłam, że żandarma tak na poważnie to kiedy Mamusia wraca z Ukrainy?wiesz może?no bo ja wyjeżdżam 22sierp. żeby się dogadać przed tym, bo potem to ograniczony kontakt ze mną będzie tylko przez kom.właśnie muszę wam podać mój nr pl to na
później

buhahahahahahaa!!!!!!!!!!!jedzac produkt megadziec,bedziesz duze dziecko miec
nie przesadzaj z podawaniem,nie wyrobisz potem z praniem
dziecko bedzie problem miec
taki oto megadziec
![]()
Mamusia dziękujemy za pozdrowienia. Miłego wypoczynku kochanawitajcie kochane\
produkcja pelna noga, ale widze ze nikt za mna nie teskni:-(
tylko pyciol jak prawdziwa przyjaciolka przypomniala sobie ze ja tez chce byc w klubie wyrodnych matek
dzieki pyciolku
pozdrowinka dla wszytskich mamusiek i dzieciaczkow
oraz buziaczki i najslodsze zyczonka dla wszytskich solenizantow
bye;-);-);-);-);-);-);-)
My jezdeśmy. Kuba się wyspał izaczęło lać więc nigdzie nie idziemy
BECIAK z OPOLA![]()
buuu...trochę daleko ode mnie![]()
za to do mnie nie aż tak daleko ^^

pyciolek87
Mama Alexa:*
za to do mnie nie aż tak daleko ^^![]()
a skat jestes olcia?
pyciolek87
z Zabrza
a byłam kiedyś na imprezie niedaleko Opola, dokładnie w Kamieniu Śląskim, ale niezbyt mi się ta impreza podobała![]()

o rany to koniecznie sie umowimy

bylam raz jedyny...i tam wlasnie spotkalam ojca mojego dziecka:-):-):-):-):-):-)
o rany to koniecznie sie umowimy![]()
też tylko raz byłam, klub o ile dobrze pamiętam nazywa się Galaxy Planet

ja kiedyś ciągle się po klubach bawiłam, ale tam akurat nie bardzo mi się podobało

też jestem za spotkankiem

pyciolek87
też tylko raz byłam, klub o ile dobrze pamiętam nazywa się Galaxy Planet
ja kiedyś ciągle się po klubach bawiłam, ale tam akurat nie bardzo mi się podobało
też jestem za spotkankiem![]()
no to masz szczescie ze jestes za spotkaniem

a bylas na jakies imprezie ale w Opolu?
reklama
asiulkaa
Fanka BB :)
Ja robię dokładnie to samo, więc ja chyba też z tych wyrodnychja tez jetsem wyrodna matka...
wrocilam ze spaceru specjalnie po to by dziec zasnal w lozeczku...co by matka miala czas dla siebie...
zalapie sie?:-)

Bo Ty sawka po całym dniu niewidzenia niuni jesteś tak za nią stęskniona, że chcesz z nią spędzić każdą wolną chwilę, więc jesteś usprawiedliwioną niewyrodną mamuśkąto jednak ta niewyrodnajak wróce z pracy i zem obiad to do wieczora siedze z Nuśka na dworze, a jak zasniena spacerku to czytam ksiażki:-)

No Filip w nocy też wytrzymuje bez jedzenia 8-10h (je tylko raz nad ranem) ale co z tego jak budzi się kilka razy, żeby się herbatki napić albo żeby mu smoka dać albo żeby trochę pomarudzićbeciak moje dziecko...wytrzymalo dzisiaj zas 10 h bez szamania...ale pobudki byly

No to kochana i tak masz fajnie jeśli budzi Ci się tylko raz o 2 na to jedzonko. Chyba, że masz tak jak ja, że poza jedzeniem budzi się kilka razy nie wiadomo po cojuz sie wyspala ksieciunio wstal
pyciol Fifi je o 21 potem ok 2 i potem ok 7a powiedz mi jak ty to robisz ze tak fajnie przygladzasz dziecko???????????

No widzisz kokusiu mi znowu lekarz mówił coś zupełnie innego, więc nie wiem kto z nich ma racjęJa Ci dam zastanawianie. Przyjeżdżasz i to już jest postanowione
A mi moja gina mówiła że właśnie po spirali są obfite miesiączki i ja przez to się nie kwalifikuje bo skoro i tak mam mega obfite to mogłabym sobie tylko krzywdę zrobic.