reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Ja Ci dam zastanawianieKokusiu, a nad przyjazdem do Ciebie to się jeszcze 100razy zastanowiębo ja juz sie stresuje, jezu...do żandarma jade czy jak?
będą krzyczeć na mnie:-
szok:, to ja się boję już, bo jak wy tak z Mamusią na mnie posiądziecie to ja się nie wybronię...
![]()

A mi moja gina mówiła że właśnie po spirali są obfite miesiączki i ja przez to się nie kwalifikuje bo skoro i tak mam mega obfite to mogłabym sobie tylko krzywdę zrobic.A dzięki spirali miesiączki są ponoć bezbolesne i bardzo skąpe. Jedyne co to przez pierwsze 3 miesiące po założeniu mogą występować plamienia. Przynajmniej tak tłumaczył mi mój gin. Jedynie koszt założenia spirali jest dość duży, bo to ok 900zł, ale jakby przeliczyć tabletki przez 5 lat to i tak wychodzi taniej no i nie ma ryzyka, że np Ci się zapomni. Na coś muszę się zdecydować.Tabletek nie chcę, a prezerwatywy to dla mnie zbyt ryzykowna forma antykoncepcji![]()
pyciolek87
Mama Alexa:*
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No uśmiech Zozakozy jest zabójczy terazhehe, a jak, szczególnie ten uśmiech![]()

Ja Ci dam zastanawianie. Przyjeżdżasz i to już jest postanowione
.
a nie mówiłam, że żandarm

a tak na poważnie to kiedy Mamusia wraca z Ukrainy?wiesz może?no bo ja wyjeżdżam 22sierp. żeby się dogadać przed tym, bo potem to ograniczony kontakt ze mną będzie tylko przez kom.właśnie muszę wam podać mój nr pl to na

a Wiki coś dziś wyjątkowo wcześnie spać chodzi, najpierw spal 10.30-12, a teraz juz śpiący mamrocze pod nosem, co znaczy, że zaraz zaśnie
a ja pijam kawusie, i czekam na mężowego...ciekawe jaką opinię wystawi mojej zupie szefuńcio
...no bardzo jest surowy w ocenie i wymagający, więc jak on mówi, że coś pyszne to naprawdę znaczy, że całkiem niezła kucharka ze mnie
;-)a jak cos zwyczajnie spier...to wali prosto z mostu, że beznadziejne

a ja pijam kawusie, i czekam na mężowego...ciekawe jaką opinię wystawi mojej zupie szefuńcio

A mi moja gina mówiła że właśnie po spirali są obfite miesiączki i ja przez to się nie kwalifikuje bo skoro i tak mam mega obfite to mogłabym sobie tylko krzywdę zrobic.
no ja akurat mam dość słabe, więc mam nadzieję, że nie bylby to problem..hmmm...sama nie wiem
pyciolek87
Mama Alexa:*
ja tez zostalam nawiedzona @....lipton

reklama
ja tez zostalam nawiedzona @....lipton![]()
buuuu...wita w klubie nawiedzonych, mnie coś brzuchatek rano zaczął boleć, a że przy tym i kręgosłup, to sobie zapodałam mój kręgosłupowy diclofenac