reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc laseczki,zalamujecie mnie. Nie mam czasu w ciagu dnia wejsc ostatnio a wieczorem mam tyle do nadrabiania ze niewiem potem coi chcialam odpisac.

Co do kilogramow to ja mam juz 10 na plusie, niewiem czemu tak duzo, choc z Cyprianem mialam jescze wiecej i juz mi strasznie ciezko a to dopiero polowa :szok:

reklama
Witam wszystkich

Ja dopiero w domku, Wy juz pewnie śpicie :-D, upał u mnie straszny dzisiaj i nogi mi bardzo napuchły:-( więc chodze jak kaczka.

Chciałam się was zapytać co myślicie o imieniu Kornelia bo chce mieć opinie kogoś z zewnątrz??
Aniamanu - Kornelia jest bardzo ładnym imeniem i podoba mi się.

Ja jestem na plusie 4kg ale nie wiem jak to liczyc bo na poczatku schudłam 4,5 kg wiec w sumie wychodzi 8,5kg... tak naprawde to tych kg nie widać ale czuje już jak mi nóżki puchną i uda (co dziwne) już nie chcą się tak rozciągnąć.
Najwiecej biuscik zyskał ale brzuszek już powoludku goni :)

Ja najpierw schudłam 2 kilogramy a teraz przytyłam 4 kilogramy i też nie wiem jak mam swoją wagę liczyć:no:.

Gratuluję tym dziewczynom które poznały płeć.

Ja wizytę kontrolną mam dopiero za dwa tygodnie i pewnie wtedy wyślą mnie na badanie cukru. Ciekawa jestem kiedy będe mieć nastepne USG.

witam te co właśnie przybyły ;-)
u mnie z kilogramami to ogólnie przytyłam ok 8 do 10 kilo :-(dokładnie nie wiem , ale wszystko na razie idzie mi w brzuch i w cycki :tak:bo żadnej różnicy nie widze w swoim wyglądzie na razie ;-):-)

witam te co właśnie przybyły ;-)
u mnie z kilogramami to ogólnie przytyłam ok 8 do 10 kilo :-(dokładnie nie wiem , ale wszystko na razie idzie mi w brzuch i w cycki :tak:bo żadnej różnicy nie widze w swoim wyglądzie na razie ;-):-)

Ja tez dużo przytyłam, ostatnio 4kg w ciągu miesiąca. :szok:Ja wiem jak to się stało..... to przez te cholerne słodycze. Nie umiem sobie ich odmówic.:angry:
Zauwazyłam, ze tez idzie mi w piersi i brzuch.:tak:

jakie są objawy tego, ze masz mało progesteronu, bo mi lekarz nie zlecał żadnego badania.

Robi się test z krwi - i wychodzi ci norma jaką powinnaś posiadać w danym trymestrze ciąży.
Poczytałam troszkę o niedoborze progesterony i nie wygląda to dobrze - ale grunt to pozytywne myślenie :-)

Pozdrawiam

Hej dziewczyny. Ja bede miała synka :-).

Agacia gratulacje synka!!!:-)My juz jutro idziemy na usg!!!!

no w tym roku to prawie same kobietki się rodzą ja już jestem piąta z moich znajomych która bedzie miała dziewczynkę :-D więc zawojujemy świat :-) mężczyźni lepiej uważajcie bo nadchodzi era kobietek :szok::-)

Leakarolina cieszę się ze w waszym towarzystwie przychodzą kobitki na świat bo u nas same chłopy!!!!:szok:

Dzień dobry dziewczyny :-)

Ja tez dużo przytyłam, ostatnio 4kg w ciągu miesiąca. :szok:Ja wiem jak to się stało..... to przez te cholerne słodycze. Nie umiem sobie ich odmówic.:angry:
Zauwazyłam, ze tez idzie mi w piersi i brzuch.:tak:

ja też właśnie w ciągu ostatniego miesiąca szłam kilo :no:tygodniowo dlatego zaczęłam chodzić na siłownie i basen :happy2:

reklama
Hej dziewczyny. Ja bede miała synka :-).

Gratuluje córeczek :tak:

No wreszcie po przerwie jakiś chłop!!:-DGRATULACJE.

a my chcemy jej dać naimię Oksana tylko właśnie też myśle jakie by było zdrobnienie do tego imienia i nic za bardzo mi nie przychodzi do głowy. Tem mój powiedział że bedzie na nią wołał Osa:dry::baffled::-D

Oksana to także bardzo fajne i oryginalne imię:-)

czesc laseczki,zalamujecie mnie. Nie mam czasu w ciagu dnia wejsc ostatnio a wieczorem mam tyle do nadrabiania ze niewiem potem coi chcialam odpisac.

Co do kilogramow to ja mam juz 10 na plusie, niewiem czemu tak duzo, choc z Cyprianem mialam jescze wiecej i juz mi strasznie ciezko a to dopiero polowa :szok:

Cyprysiowa ja też sporo przytyłam i uwierz mi również mi ciężko:-)

A My dzisiaj jedziemy do Starachowic na weekend. Muszę zająć się moim bratem , który teraz ma 16 lat więc imprezy mu w głowie i te sprawy a rodzice jadą na wesele więc chata nie może zostaą do jego dyspozycji:-D:-D:-D
Jak będzie ładna pogoda to idziemy nad wodę i przywiozę Wam fajne zdjęcia:-)
U Nas w Starachowicach jest tak pięknie 2 zbiorniki wodne i lasy , lasy , lasy....;-)
Zabieramy dogi i jedziemy ok 17 już się nie moge doczekać.

Do góry