pyciolek87
Mama Alexa:*

nikogo???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatkas a skąd ty jestes jezeli mogę zapytac?
Czesc dziewczynki, nie dam rady Was nadrobic, wyczailam tylko posta Landrynyyy bo jest taaaakim tlustym drukiem napisanyno widze ze moj Alus zaczol tego wiruska sprzedawacmy tez juz po 3 dniowce ciezko bylo no i juz moj maly nie ma kropeczek...
ja wogole wczoraj nie mialam czasu nawet kompa wlaczyc ciagle w bieguwalizy przygotowywuje kurcze nie wiedzialam ze to bedzie takie ciezkie
mam wazne pytanie do mam lecacych samolotem jak robiliscie z wozkiem -spacerowka i fotelikiem samochodowymtym do 18 kg???? mozna oby dwa brac czy tylko spacerowke??? nie mam pojecia jak to sie zobie ja lece kompania Alitalia...
sorki za pogrubienie alw zalezy mi na szybkiej odpowiedzi![]()
Czesc dziewczynki, nie dam rady Was nadrobic, wyczailam tylko posta Landrynyyy bo jest taaaakim tlustym drukiem napisanyP
Wiec jak ja lecialam bralam i spacerowke i fotelik, bo byl od wozka i jeszcze di torby od wozka napchalam roznych rzeczy, co mi sie nie zmiescily i wszystko zabrali, bez zadnego ale
Ale ja lecialam Ryanairem, mysle, ze w AirItalia powinno byc nawet lepiej, bo to chyba nie sa te tanie linie
No i oczywiscie Wszystksiego naj dla dzisiejszych solenizantow. A moze mi ktos stresci dzisiejszy dzien?? Bo jestem nie w temacie![]()
Oj Kanusia kochana masz absolutna rację, a to moja zaleta i wada, zaleta, jak mam podobnych kompanów, każdy rozumie, nikt sie nie obraża, i te zwalnie tekstem, Landrynka była w szokuBo Beciaczek zawsze tak prosto z mostu strzela...hahahaha
moj tez juz tak zasuwa po mieszkaniua najsmieszniejsze jest kiedy idzie do czegos do czego mu isc nie wolno i jak juz jest bliziutko i widzi ze ja ide go zabrac to takiego przyspieszenia dostaje zeby tylko zdazyc tam dotrzec
![]()
no pustki, a ja tez cos nie w pisaniowym nastroju, to tak szybko i uciekam
Oj Kanusia kochana masz absolutna rację, a to moja zaleta i wada, zaleta, jak mam podobnych kompanów, każdy rozumie, nikt sie nie obraża, i te zwalnie tekstem, Landrynka była w szokuale z żartem potraktowała, a tak na poważnie to nie wszyscy tacy są, ja niestety mam język niewyparzony, i kto mnie zna tez dowali i sie pośmieje, a kto nie i sztywny zaraz jakiś foch, i jak ja w ogóle śmiałam...a ja sie wtedy jak idotka czuje
ehhh...taki mam dziś nastrój
bo ja to fajna babka jestem
beciak a ty nie mialas mi poszeptac dzis do uszkaaaaczekam i czekam a tu nic
![]()