L
landryneczka_1982
Gość
uciekam narazie kobitki, bo Wiki jęczydo później
ja tez narazie znikam bo maly wlasnie zlazl z puzli i mi kosz ze smieciami przewalil i pampers mu spadl na glowe

milego popludniaaaaaa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uciekam narazie kobitki, bo Wiki jęczydo później
to jakaś regionalna ciotka czy jalk??????????dziewczyny znalazlam wytlumaczenie dla mojego samopoczucia porannegoprzeciez ja czekam na ciotke
wszamalam juz pol litra loda kawalek serniczka na zimno troche lecza zimnego z lodowki chipsy wisnie ugryzlam troche kielbasy ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
mój znalazł już półkę z płytami DVD. choć jeszcze nie raczkuje z zapałem sie do niej toczy. a jeszcze wczoraj mówiłam amo że za miesiąc, półtora trzeba będzie troszke poprzestawiać a to już!ja tez narazie znikam bo maly wlasnie zlazl z puzli i mi kosz ze smieciami przewalil i pampers mu spadl na glowejaka on ma predosci dolaze do rzeczy to ja poprostu nie nadarzam odezwe sie pozniej
milego popludniaaaaaa![]()
Dobrze pozdrowie na pewnopozdrow dunke odemnieeeeeeee i powiedz ze tesknie
a kaja miala sie odezwac w poniedzielek i slad po niej zaginol pewnie nadal neta nie ma:--( dostanie wtedy kiedy ja wyjade na bankkkk
![]()
Tygrysku.....ale Ty z tych wychudzonych wiec nie masz sie co przejmowacdziewczyny znalazlam wytlumaczenie dla mojego samopoczucia porannegoprzeciez ja czekam na ciotke
wszamalam juz pol litra loda kawalek serniczka na zimno troche lecza zimnego z lodowki chipsy wisnie ugryzlam troche kielbasy ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Bo Beciaczek zawsze tak prosto z mostu strzela...hahahahato mnie pocieszylas ja czekalam na jakies slowa pocieszeniaa ty tak ni z gruszki ni z pietruszki pewnie tak bedzie
![]()
nio mnie jeszcze wyżeranie nie dopadło.....ale na ciotkę tez czekam.....chociaz jakby nie przyszła z przyczyn innych niż ciąża to sie nie obrażeto jakaś regionalna ciotka czy jalk??????????ja też jestem na etapie wyżerania + jakiś nerw ogólny we mnie wlazł i pilnuje się żeby na nikogo nie warczeć.
to jakaś regionalna ciotka czy jalk??????????ja też jestem na etapie wyżerania + jakiś nerw ogólny we mnie wlazł i pilnuje się żeby na nikogo nie warczeć.
Chyba nie regionalna, bo do mnie jakoś nie chce przyjść. Nie żebym tęskniła...ale nie mam @ od 26 lutego 2008, a karmię piersią tylko ok.8, 11:30, 17:30 i 20:30.
Znalazłam taki inhalator-co o nim myślicie? NEBULIZATOR inhalator MEDEL Family 3 MASKI +gratis (693414499) - Aukcje internetowe Allegro
Chyba nie regionalna, bo do mnie jakoś nie chce przyjść. Nie żebym tęskniła...ale nie mam @ od 26 lutego 2008, a karmię piersią tylko ok.8, 11:30, 17:30 i 20:30.
Znalazłam taki inhalator-co o nim myślicie? NEBULIZATOR inhalator MEDEL Family 3 MASKI +gratis (693414499) - Aukcje internetowe Allegro