reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziewczyny znalazlam wytlumaczenie dla mojego samopoczucia porannego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przeciez ja czekam na ciotke:-D:-D wszamalam juz pol litra loda kawalek serniczka na zimno troche lecza zimnego z lodowki chipsy wisnie ugryzlam troche kielbasy ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
to jakaś regionalna ciotka czy jalk??????????:-D:-D:-D ja też jestem na etapie wyżerania + jakiś nerw ogólny we mnie wlazł i pilnuje się żeby na nikogo nie warczeć.

ja tez narazie znikam bo maly wlasnie zlazl z puzli i mi kosz ze smieciami przewalil i pampers mu spadl na glowe :-D:-D:-D jaka on ma predosci dolaze do rzeczy to ja poprostu nie nadarzam odezwe sie pozniej

milego popludniaaaaaa :-D:-D:-D:-D
mój znalazł już półkę z płytami DVD. choć jeszcze nie raczkuje z zapałem sie do niej toczy. a jeszcze wczoraj mówiłam amo że za miesiąc, półtora trzeba będzie troszke poprzestawiać a to już!

pozdrow dunke odemnieeeeeeee i powiedz ze tesknie
a kaja miala sie odezwac w poniedzielek i slad po niej zaginol pewnie nadal neta nie ma:-:)-( dostanie wtedy kiedy ja wyjade na bankkkk :dry:
Dobrze pozdrowie na pewno :) :tak::-)
dziewczyny znalazlam wytlumaczenie dla mojego samopoczucia porannego:zawstydzona/y::zawstydzona/y: przeciez ja czekam na ciotke:-D:-D wszamalam juz pol litra loda kawalek serniczka na zimno troche lecza zimnego z lodowki chipsy wisnie ugryzlam troche kielbasy ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Tygrysku.....ale Ty z tych wychudzonych wiec nie masz sie co przejmowac:tak::-D
to mnie pocieszylas ja czekalam na jakies slowa pocieszenia :-D:-D:-D a ty tak ni z gruszki ni z pietruszki pewnie tak bedzie:-D:-D
Bo Beciaczek zawsze tak prosto z mostu strzela...hahahaha
to jakaś regionalna ciotka czy jalk??????????:-D:-D:-D ja też jestem na etapie wyżerania + jakiś nerw ogólny we mnie wlazł i pilnuje się żeby na nikogo nie warczeć.
nio mnie jeszcze wyżeranie nie dopadło.....ale na ciotkę tez czekam.....chociaz jakby nie przyszła z przyczyn innych niż ciąża to sie nie obraże:p hahhaah

No a własnie Mamuska gdzie sie podziewa.....i Pyciolek?????

My zaraz na spaceek i zakupki uciekamy....oby zdarzyc przed burza,bo u nas na pomorzu maja niby byc dzisiaj bardzo silne z gradem.....na razie jest duchota....:-)

Chyba nie regionalna, bo do mnie jakoś nie chce przyjść. Nie żebym tęskniła...ale nie mam @ od 26 lutego 2008, a karmię piersią tylko ok.8, 11:30, 17:30 i 20:30.

Znalazłam taki inhalator-co o nim myślicie? NEBULIZATOR inhalator MEDEL Family 3 MASKI +gratis (693414499) - Aukcje internetowe Allegro

moj tez juz tak zasuwa po mieszkaniu :-D:-Da najsmieszniejsze jest kiedy idzie do czegos do czego mu isc nie wolno i jak juz jest bliziutko i widzi ze ja ide go zabrac to takiego przyspieszenia dostaje zeby tylko zdazyc tam dotrzec:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej haj heloł :-):-):-) tim ti dim tim tim :-D:-D:-D:-D:-D

A ja właśnie wróciłam ze spacerku z mamunią i zaliczyłyśmy piwcio po drodze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-D:-D, ale mi szumi w ... uszkach :-p:-D:-D:-D:-D, dobrze, że tu się pisze, a nie mówi :baffled::-D:-D:-D:-D:-D:-D idem czytać dalej, a hoj :-D:-D:-D:-D

witam sie dziisiaj ta wieczorowa pora:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mezowy w domku i taka dezorganizacja totalna ze szok;-)
no ale jutro pojdzie juz do pracy i zas wpadne w rytm:-D:-D

buziam buziam:-)

reklama
Do góry