właśnie coś mi sie zdawało, że kompiuter warczy a t tygrys woła, to jezdemwylazic z krzaczorow ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tygrys wrocil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
tygrys warczal, ale juz skoczyl do wanny z pianawłaśnie coś mi sie zdawało, że kompiuter warczy a t tygrys woła, to jezdem

to po cio najpierw tyle krzyku robi a potem zmyka?tygrys warczal, ale juz skoczyl do wanny z piana![]()

mamusia2008
mamusia Karolinki
mamusia2008
mamusia Karolinki
tygrys, wyłaź z tej piany!!!!!!!!!!!!!!!!!
pyciolek87
Mama Alexa:*
leckam ogladac film z Amo;-)
Tylko Tygrys uwazaj tam na siebie w tej wannie...co by zaden rekin Cie skrzywdzil...albo jakas pirania ugryzla

Tylko Tygrys uwazaj tam na siebie w tej wannie...co by zaden rekin Cie skrzywdzil...albo jakas pirania ugryzla

No to mnie też zaczął się dzień
ale coś widzę, nikt nie tęsknił za mną
, ani kciuków nie trzymał
i dlatego bank mi przed nosem zamknęli
no i mój musi jutro biegać z rańca, bo pan przez telefon powiedział, że pierwszy raz taka duża kasa z konta, to maszyna może odmówić karcie i trza będzie do banku dzwonić, tak głupio przy sprzedawcy
pomyśli, że E. bez kasy po auto przyjechał:-)
a moja rok temu 50skończyła, a ja 28 we wrześniu...rany jaka ja stara:-)

łooo matko, chwile mnie nie było, a tu jakieś wojny kochanków, zdrady, ale mnie ominęło................
BRAWO, tak trzymać;-)

nakładka super

witam Kinia, łojej, jak my tych ząbalków zazdrościmy, a Tomciu jest słodziachny, a z tymi ząbkami tak mu do twarzy
poważny facet, nie pogadasz

ja co prawda nie Agatka, ale Wiki na leżak ma juz szlaban
bo sie tak do przodu na boki wygina, że aż strach, a na huśtawce.....co tu dożo gadać to samo, ale czasem go jeszcze wsadzam, bo bardziej bezpieczniejsza, bo sztywna, a leżak miękki
no to co dziś w temacie????
mój dzieć już śpi od 30min
strasznie był dziś śpiący i marudny, pomyślałabym, że może zęby w końcu, ale nic nie widać, a on dzis i przy jedzeniu płakał i marudził
i ciągle jakby śpiący....nie kumam zobaczymy jak jutro będzie

ale coś widzę, nikt nie tęsknił za mną

Bliźniaki ale masz młoda mame![]()
50 lat? to ile ona miala lat jak Ciebie urodzila?![]()
a moja rok temu 50skończyła, a ja 28 we wrześniu...rany jaka ja stara:-)
a przeciez ty sama sobie wybralas tygrysa, mnie rzucilas dla niej:-
-D
, wiec teraz nie narzekaj, a ja sie prosic nie bede, takie sa realia zycia
![]()
przegielas...koniec naszej milosci...i nawet nie probuj sie ze mna lajdaczyc nastepnym razem![]()
oj wrocisz do mnie wrocisz jak tylko sobie przypomnisz te nasze lajdaczenie nad baltykiem z wisniowka od twojego tescia czy kogos tam![]()

Juz mi lepiej.....humor mi wrocilteraz to zas Was bede meczyc
![]()
BRAWO, tak trzymać;-)

jeny ja za 3 tygodnie bede obchodzila pierwsza rocznice slubuzastanawiam sie co kupic i wpadlam na pomysl aby zakupic zestaw durexa tzn komplet zeli intymnych hihiihhi i nakladke wibracyjna hihihi
no w koncu to rocznica slubu
![]()
nakładka super

Helo mamuśki, kope lat:-)
wieki mnie tu nie było, wczasowałam się z synalkiem:-), trzy tygodnie z czego dwa bez kompa.
moje maleństwo ma już sześć zębalii narazie przestało gryźć mnie w cyce
.
sto lat dla solenizantów!!!:-)
pozdrowionka dla wszystkich
Zobacz załącznik 152092
witam Kinia, łojej, jak my tych ząbalków zazdrościmy, a Tomciu jest słodziachny, a z tymi ząbkami tak mu do twarzy

Agatkas czy Twoja Niunia buja się jeszcze w huśtawce, bo mój drańcio skacze w nieji muszę zlikwidować mu tą atrakcję:-(
ja co prawda nie Agatka, ale Wiki na leżak ma juz szlaban

no to co dziś w temacie????

mój dzieć już śpi od 30min

pyciolek87
tygrych juz? uzarlo cie cos?

reklama
pyciolek87
puchy jak nie wiem co!!!!!!!!!!! rzeklabym nawet jak nigdy