reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No to mnie też zaczął się dzień:-D
ale coś widzę, nikt nie tęsknił za mną:no:, ani kciuków nie trzymał:wściekła/y:i dlatego bank mi przed nosem zamknęli:wściekła/y::tak:no i mój musi jutro biegać z rańca, bo pan przez telefon powiedział, że pierwszy raz taka duża kasa z konta, to maszyna może odmówić karcie i trza będzie do banku dzwonić, tak głupio przy sprzedawcy:zawstydzona/y:pomyśli, że E. bez kasy po auto przyjechał:-)

Bliźniaki ale masz młoda mame :tak:

:tak::tak:
50 lat? to ile ona miala lat jak Ciebie urodzila?:szok:

a moja rok temu 50skończyła, a ja 28 we wrześniu...rany jaka ja stara:-)

a przeciez ty sama sobie wybralas tygrysa:angry::-D, mnie rzucilas dla niej:-:)-D:-D, wiec teraz nie narzekaj, a ja sie prosic nie bede, takie sa realia zycia :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

przegielas...koniec naszej milosci...i nawet nie probuj sie ze mna lajdaczyc nastepnym razem:crazy::-D:-D:-D:-D

oj wrocisz do mnie wrocisz jak tylko sobie przypomnisz te nasze lajdaczenie nad baltykiem z wisniowka od twojego tescia czy kogos tam:evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::wink::wink::wink::wink:

:-D:-D:szok::szok::-D:-D:szok::szok:łooo matko, chwile mnie nie było, a tu jakieś wojny kochanków, zdrady, ale mnie ominęło................

Juz mi lepiej.....humor mi wrocil:tak::tak::tak: teraz to zas Was bede meczyc:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

BRAWO, tak trzymać;-):tak::tak::tak:

jeny ja za 3 tygodnie bede obchodzila pierwsza rocznice slubu:szok::szok::szok::szok: zastanawiam sie co kupic i wpadlam na pomysl aby zakupic zestaw durexa tzn komplet zeli intymnych hihiihhi i nakladke wibracyjna hihihi:-D:-D:-D:-D:-D no w koncu to rocznica slubu:-D:-D:-D

nakładka super:tak::tak::tak::-D

Helo mamuśki, kope lat:-)
wieki mnie tu nie było, wczasowałam się z synalkiem:-), trzy tygodnie z czego dwa bez kompa:zawstydzona/y:.
moje maleństwo ma już sześć zębali:szok: i narazie przestało gryźć mnie w cyce:-D.
sto lat dla solenizantów!!!:-)
pozdrowionka dla wszystkich:-D
Zobacz załącznik 152092

witam Kinia, łojej, jak my tych ząbalków zazdrościmy, a Tomciu jest słodziachny, a z tymi ząbkami tak mu do twarzy:-D:tak:poważny facet, nie pogadasz:tak::-D

Agatkas czy Twoja Niunia buja się jeszcze w huśtawce, bo mój drańcio skacze w niej:szok: i muszę zlikwidować mu tą atrakcję:-(

ja co prawda nie Agatka, ale Wiki na leżak ma juz szlaban:-D:tak:bo sie tak do przodu na boki wygina, że aż strach, a na huśtawce.....co tu dożo gadać to samo, ale czasem go jeszcze wsadzam, bo bardziej bezpieczniejsza, bo sztywna, a leżak miękki

no to co dziś w temacie????:-D
mój dzieć już śpi od 30min:szok:strasznie był dziś śpiący i marudny, pomyślałabym, że może zęby w końcu, ale nic nie widać, a on dzis i przy jedzeniu płakał i marudził:szok:i ciągle jakby śpiący....nie kumam zobaczymy jak jutro będzie

reklama
Do góry