reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
która mi powie jak usunąć zdjęcie lub album z nk, bo cóś sobie nakićkałam:-(
zdolniacha!!!!już nareperowałam

Acha Tygrysku witaj w świecie mam upadniętych dzieci. A już myślałam że tylko ja jestem taką wyrodną mamusią która nie przejmuje się zbytnio upadkiem dziecka![]()
hhihihi wyrodne matki upadlych dzieci

wylazic z krzaczorow ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tygrys wrocil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamusia2008
mamusia Karolinki
wylazlam:-)zdolniacha!!!!
hhihihi wyrodne matki upadlych dzieci
wylazic z krzaczorow ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tygrys wrocil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
tygrysek82
moja mamcia kochana jedyna slyszy glos i wolanie tygrycha a reszta to ech.........................wylazlam:-)

ja juz po kolacji dziec spi ech zaczyna sie dzien!!!!!

mamusia2008
mamusia Karolinki
no bo mamcia jest grzeczniusia, nie taka jak pyciol;-);-);-)moja mamcia kochana jedyna slyszy glos i wolanie tygrycha a reszta to ech.........................
ja juz po kolacji dziec spi ech zaczyna sie dzien!!!!!![]()
moja mamcia kochana jedyna slyszy glos i wolanie tygrycha a reszta to ech.........................
ja juz po kolacji dziec spi ech zaczyna sie dzien!!!!!![]()
W takim razie u mnie tez zaczyna sie dzien

tygrysek82
tak takk a ten Pyciol to szkoda gadac taka jakas nijaka prawdano bo mamcia jest grzeczniusia, nie taka jak pyciol;-);-);-)

gdzie ten Pyciol przebzydly sie podziewa??????

dobra lece do wanny , dzis w planach kapiel w pianiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mamusia2008
mamusia Karolinki
duzo pianki zyczetak takk a ten Pyciol to szkoda gadac taka jakas nijaka prawdaa mamsia to konkretna kobitka
dobra lece do wanny , dzis w planach kapiel w pianiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()

pyciolek87
Mama Alexa:*
no bo mamcia jest grzeczniusia, nie taka jak pyciol;-);-);-)
tak takk a ten Pyciol to szkoda gadac taka jakas nijaka prawdaa mamsia to konkretna kobitka
dobra lece do wanny , dzis w planach kapiel w pianiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
o wy nie dobre...czlowiek jeszcze rano mial zly dzien a Wy juz takie akcje odstawiacie...troche litosci,prosze

reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
:-d:-d:-d:-d:-do wy nie dobre...czlowiek jeszcze rano mial zly dzien a wy juz takie akcje odstawiacie...troche litosci,prosze:-d:-d