reklama
Cyprianek urodzil sie z waga 1.370kg 39 cm, lezal 6 tygodni w szpitalu mial lezec jeszcze 2 ale widzieli ze sobie radze i ze ladnie je z piersi to nas wyposcili, powud nie znany poprostu poszly mi wody. Ale ja wie dlaczego, od samego poczatku mialam problemy krwawilam do 16 tygodnia a zamiast odpoczywac tak jak lekaz kazal to ja gonilam i sprzatalam a w 6 miesiacu zmusilam meza do malowania salonu i potem sprzatalam do drugie w nocy i od tego mometu zaczely sie skurcze i po czterech tygodniach urodzilam bylam glupia ale juz tego nie zrobie jak tylko zaczyna mnie ciagnac brzuszek to sie klade i nic nie robie, bo ja mam opsesje na sprzatanie. A jeszcz chcialam napisac ze lekaze mi zaznaczali czy wyobrarzam sobie jakie mam szczescie ze sam oddycha i ze nie ma rzadnych problemow ,tylko niska masa ciala naprawde dziekuje bogu ze jest zdrowy.Przezyla, pewnie ze przezyla i jest zdrowiutka w pełni!!!!
Jak znajde jej historie to Wam podesle
aniamanu z jakiego powodu Cypi był wczesniakiem? Jak dlugo lezał w szpitalu? Z jaka waga sie urodził? Przepraszam ze tyle pytan ale interesuje mnie to![]()
M
marzycielka
Gość
Mam nadzieję,że tym razem donosimy dzieciaczki do terminu bez żadnych przeszkód:-)
P.S
Nie mogę spać...

P.S
Nie mogę spać...

M
marzycielka
Gość
Ja też przeczytałam, Sara jest niesamowita!
:-)

Ja też często nie mogę spać. Budzę się w nocy nadal na siusiu - bardziej nad ranem. Najgorsze to, że mam przerażające sny nieraz - które właśnie zawsze doprowadzją do pobudki. Są straszne...Mam nadzieję,że tym razem donosimy dzieciaczki do terminu bez żadnych przeszkód:-)
P.S
Nie mogę spać...![]()

Witajcie z rana:-) dzisiaj też miałam problemy ze spaniem i na dodatek bolał mnie na dole brzuch
na szczęście juz przestał
a sny to dopiero mam....
Histroia Sary jest niesamowita i daje wiarę że zdarzają się cuda:-) Az mi ciarki przeszły....Sara rośnij duża i zdrowa!!!!!!!
Powoli zaczynam stresować się sobotnim usg, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Pozdrawiam z samego rana i życzę udanego dnia!!!

Histroia Sary jest niesamowita i daje wiarę że zdarzają się cuda:-) Az mi ciarki przeszły....Sara rośnij duża i zdrowa!!!!!!!
Powoli zaczynam stresować się sobotnim usg, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Pozdrawiam z samego rana i życzę udanego dnia!!!
reklama
Misiówka
Fanka BB :)
Hejka - ja też mam koszmary... zwykle są to wizje moich ukrytych obaw i są związane z aktualnymi "strachami". Wcześniej miałam cały czas sny o poronieniu, potworne, potem, w trakcie czekania na wyniki testu, że wyszło duże prawdopodobieństwo choroby.... ogólnie, wszystko jest dość irracjonalne i nie ma podstaw, ale te sny są okropnie rzeczywiste... ostatnio śniło mi się, że mąż umarł, a ja w ciąży z córcią nie wiedziałąm co robić... Zauważyłam, że jak prowadzę aktywniejszy tryb życia i jestem bardziej zmęczona, to nie pamiętam snów i nie budzę się raczej w nocy, więc staram się faktydznie zmęczyć w ciągu dnia spacerami i wtedy śpię lepiej.
Morbital - nie mam takich problemów.
Morbital - nie mam takich problemów.