tygrysek82
Fanka BB :)
nie no kupie gotowa ta 180 na 165 i bede szukac tej balkonowej tej wisni chyba bo ten dab do mnie nie przemawiato jednak kupisz te na wymiar?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no kupie gotowa ta 180 na 165 i bede szukac tej balkonowej tej wisni chyba bo ten dab do mnie nie przemawiato jednak kupisz te na wymiar?
no mnie tezkolor tych drugich jest zdecydowanie lepszy
moze sa w ikeino mnie tezwiec zaczynam szukac na balkon tego kolorku heheh
![]()
baaaaaaaaaa jak szalec to szalectylko musze poszukac cholercia tej ciemnej wisni na drzwi balkonowe w rozsadnej cenie
bo inaczej zostaje mi zakup koloru ciemny dabtutaj jest wersja na balkonowe drzwi dostepna
STYLUS.PL Bambusowa ciemny dąb listewkowo-słomkowa - Sklep Internetowy
a mi sie bardziej ten podoba:--(
STYLUS.PL Bambusowa ciemna wiśnia listewkowo-słomkowa - Sklep Internetowy
kolor tych drugich jest zdecydowanie lepszy
nie no kupie gotowa ta 180 na 165 i bede szukac tej balkonowej tej wisni chyba bo ten dab do mnie nie przemawiaa 300zl za sam balkon nie dam
![]()
zobacze jak zainstaluje roletki jak to bedzie wygladalo i czy znajdzie sie miejsce na jakas jedna taka dekoracyjna zaslonke mozea oprocz tego bedziesz dawala jakies firankwe zaslonki?
nio tylko ja jestem z lodzi:-moze sa w ikei
no wiesz zawsze mozecie pojechac z lodzi do wawy nie tak daleko, jesli twoj maz jezdzi codziennie, to na pewno to nie jest dalekonio tylko ja jestem z lodzi:--
-( a juz widze jak moje kochanie idzie mi szukac roletek moich kochanych:-
-
-
eek:
![]()
nio tylko ja jestem z lodzi:--
-( a juz widze jak moje kochanie idzie mi szukac roletek moich kochanych:-
-
-
eek:
![]()
Yoka trzymaj sie u tego dentysty. Ja sie wybieram od porodu i dojsc nie moge ale to dlatego ze jeszcze tu nie bylam, a nie wiem czy maja dobre znieczulenieAle juz postanowilam nie bede w pl kasy wydawac jak mam tu za darmo
Marzycielka zdolna Oli jeszcze troszke i na nozki stanie, dopiero bedzie mobilna;-)
Kana biedna kotka, ale najgorsze dopiero przed nia. Pamietam jak moja siostra meczyla naszego kundla, ale dzielnie to znosił, a jak mial jej dosc to sam ja odpychał, ale krzywdy nigdy nie zrobił
Tygrysek ja nie pomoge mi do tych spraw w domku jeszcze daleko, narazie walczymy z grubszymi sprawami.Hmmm gazety niezły pomysł....tutaj czesto sie widzi gazety w oknach, bo podczas remontu nie musisz placic podatku mieszkaniowego, wiec niektórzy maja wieczny remont....popaprany kraj
A moje dziecko od rana tak sie drze ze juz wysiadam. Poprostu krzyczy w niebo głosy. Nie wiem moze to sto lat w jej wykonaniu;-)![]()