reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
baaaaaaaaaa jak szalec to szalec:-D:-D:-D:-D tylko musze poszukac cholercia tej ciemnej wisni na drzwi balkonowe w rozsadnej cenie:no::eek::eek::baffled::baffled::baffled:

bo inaczej zostaje mi zakup koloru ciemny dab:baffled:tutaj jest wersja na balkonowe drzwi dostepna

STYLUS.PL Bambusowa ciemny dąb listewkowo-słomkowa - Sklep Internetowy

a mi sie bardziej ten podoba:-:)-(
STYLUS.PL Bambusowa ciemna wiśnia listewkowo-słomkowa - Sklep Internetowy

kolor tych drugich jest zdecydowanie lepszy

nie no kupie gotowa ta 180 na 165 i bede szukac tej balkonowej tej wisni chyba bo ten dab do mnie nie przemawia :eek::eek::eek: a 300zl za sam balkon nie dam:wściekła/y::wściekła/y::no::no:

ten dab taki wyblakly zleksza...:crazy:
wisnia jest ok...tylko ta cena w oczy kluje:crazy:
ale tygrys dobry wachacz....wyweszy cu nie co:-)
a jak nie to zapytaj MADZIENKE ona wie gdzie promocje...mamunia zreszta tez...wczoraj szalala:-D

Yoka trzymaj sie u tego dentysty. Ja sie wybieram od porodu i dojsc nie moge ale to dlatego ze jeszcze tu nie bylam, a nie wiem czy maja dobre znieczulenie:-DAle juz postanowilam nie bede w pl kasy wydawac jak mam tu za darmo:tak:

Marzycielka zdolna Oli jeszcze troszke i na nozki stanie, dopiero bedzie mobilna:eek::-D;-)

Kana biedna kotka, ale najgorsze dopiero przed nia. Pamietam jak moja siostra meczyla naszego kundla, ale dzielnie to znosił, a jak mial jej dosc to sam ja odpychał, ale krzywdy nigdy nie zrobił:tak:

Tygrysek ja nie pomoge mi do tych spraw w domku jeszcze daleko, narazie walczymy z grubszymi sprawami.Hmmm gazety niezły pomysł....tutaj czesto sie widzi gazety w oknach, bo podczas remontu nie musisz placic podatku mieszkaniowego, wiec niektórzy maja wieczny remont....popaprany kraj:-D

A moje dziecko od rana tak sie drze ze juz wysiadam. Poprostu krzyczy w niebo głosy. Nie wiem moze to sto lat w jej wykonaniu;-):-D

reklama
nio tylko ja jestem z lodzi:-:)-:)-( a juz widze jak moje kochanie idzie mi szukac roletek moich kochanych:-:)-:)-:)eek::eek::eek::eek:

a nie mozecie sie razem wybrac do WAWY w sobote np?

Yoka trzymaj sie u tego dentysty. Ja sie wybieram od porodu i dojsc nie moge ale to dlatego ze jeszcze tu nie bylam, a nie wiem czy maja dobre znieczulenie:-DAle juz postanowilam nie bede w pl kasy wydawac jak mam tu za darmo:tak:

Marzycielka zdolna Oli jeszcze troszke i na nozki stanie, dopiero bedzie mobilna:eek::-D;-)

Kana biedna kotka, ale najgorsze dopiero przed nia. Pamietam jak moja siostra meczyla naszego kundla, ale dzielnie to znosił, a jak mial jej dosc to sam ja odpychał, ale krzywdy nigdy nie zrobił:tak:

Tygrysek ja nie pomoge mi do tych spraw w domku jeszcze daleko, narazie walczymy z grubszymi sprawami.Hmmm gazety niezły pomysł....tutaj czesto sie widzi gazety w oknach, bo podczas remontu nie musisz placic podatku mieszkaniowego, wiec niektórzy maja wieczny remont....popaprany kraj:-D

A moje dziecko od rana tak sie drze ze juz wysiadam. Poprostu krzyczy w niebo głosy. Nie wiem moze to sto lat w jej wykonaniu;-):-D

hihihihii a tortu mamusi nie upiekla?:-D

Do góry