reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

wiesz teraz pozostaje wybrac czasopisma z ktorych bedziemy robic oslonki do okien:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

oj tylko to pranie raz w tygodniu mnie przeraza:szok::szok::szok::szok::-D:-D

tylko nie probuj zakladac jakis tam trybuny czy cos....poki Fifi maly to jakies kolorowe z paniami i panami...:-D:-D
nie bedziecie z mezem nic innego robis jak edukowac sie w tym temacie:rofl2:

reklama
no ale przeciez gdybys miala firanki i zaslonki tez by ci przeswitywalo?
ja tam jestem za roletkami...a jak nie to za gazetami:-)
dupa chcialabym te ciemna wisnia tylko nie m a w tym koloze dostepnych ani na alegro a ni w sklepie internetowym tych do drzwi balkonowych 90 na 230:-:)-:)-( a potrzebuje 180 na 165 i 90 na 230:-:)-:)-:)-( a na zamowienie sa znacznie drozsze:-:)-:)-(

dupa chcialabym te ciemna wisnia tylko nie m a w tym koloze dostepnych ani na alegro a ni w sklepie internetowym tych do drzwi balkonowych 90 na 230:-:)-:)-( a potrzebuje 180 na 165 i 90 na 230:-:)-:)-:)-( a na zamowienie sa znacznie drozsze:-:)-:)-(

hmmmm...duzo drozsze?bo znajac zycie u nas w mieszkaniu pewnie tez jakies inne wymiary:baffled::baffled:

Witam Serdecznie.

Moje dziecię raczkuje od rana i już nawet jeden upadek zaliczony mamy bez płaczu bo szybko zagadałam:-D
Fajnie tak jak dziecko takie mobilne.

Kanusia jak Moja 2 dni temu sama usiadła to byłam także w niemałym szoku.
Nio wierze, bo jeszcze widze siebie i swój szok:p hahaah Nasza Mari tez czwoarakuje jak szalona....i tylko jak zauwazy naszą kotke to już smiga do niej....biedna staruszka chwili spokoju nie ma.....bo chyba,ze polegnie na kanapietam jeszcze "póki co" Mari nie ma:p hahaha:-D
Marzycielko rosną nam dziciaczki jak nic:-)
100 latek dla naszej kochanej anoli
:tak::tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dużo zdrówka, miłości i wszystkiej naj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja równeiż się podpinam pod Mamusie mam nadzieje,ze nie bedzie zła...
Anoli kochana wszystkiego cccuuuuuuuudddoowwnnegooo:*:*:*:*
Witam Was wszystkie ;-);-);-)

ILONKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!

U nas dziś pogoda dosyć fajna ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :-:)-:)-(
Jejku Yoka współczuje.....ja nienawidze dentystów...sama musze się juz chyba wybrac,bo nie byłam od 5 lat....strach pomysleć...:sorry:
ale ja nie wiem co che miec:-:)-:)-( czy same drewniane zalucie czy firanki fikusne cczy takie ekrany przesuwane czy firany i zaslony czy moze bambusa :eek::eek::-:)-:)-( zero inwencji tworczej:-:)-:)-:)-:)-( od tygodnia laze po internecie po sklepacjh z firankami i dupa :baffled::baffled::baffled::baffled: a sasiedzi mi teraz w okna zagladaja chyba je gazetami zakleje:-D:-D:-D:-D
Tygrysku mi sie np podoba jak nie ma zasłonek tylko takie włansie roletki jak Ty pokazałac czy żaluzje....jak tylko jest możliwośc,ze śąsiedzi nie lukaja Ci po oknach to jak najbardziej..... :tak::tak::tak: tylko jakies fikusne zasłonki z takim szalem nad okem i bomba :tak::-)

A my juz po zakupkach....malutka spi....tatuś niestety ma druga zmiane i lipa znowu bede zamulała w domu...:zawstydzona/y::-(

reklama
Tygrysku mi sie np podoba jak nie ma zasłonek tylko takie włansie roletki jak Ty pokazałac czy żaluzje....jak tylko jest możliwośc,ze śąsiedzi nie lukaja Ci po oknach to jak najbardziej..... :tak::tak::tak: tylko jakies fikusne zasłonki z takim szalem nad okem i bomba :tak::-)

:-(
nio tylko ja chce te rolety zamontowac nad oknem tzn w scianie nie w oknie samym a jak zamontuje w scianie to karnisz z zaslonkami bedzie glupio wygladam:-:)-:)-( nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi:eek::eek::eek: chyba zeby karnisz na suficie:eek::eek::eek:

Do góry