reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no wlasnie, pycio wylaz:-D:-D:-D:-D

wiem ze to przykre, ale kobiety sa silne, pamietaj i nie daj sie

uwierz mi Mamusiu staram się z całych sił:tak::tak::tak:
a tak na marginesie to Kochane jesteście, naprawdę mi dzis tak humor poprawiłyście...i pocieszyłyście.....ale juz więcej nie piszę, bo znów mi z oczu leci....no bo się wzruszyłam jak mi tak napisałaś...ja właśnie tak mam,no...:tak::wściekła/y:

reklama
Jooolllll
Natalkaaa...:-D:-D lezy i ladnie wyglada:-D:-D hahhaha pekne zaraz:-D:-D

moje dziecko spi juz 2 h...ciekawe o ktorej padnie na noc:baffled::baffled:
Heheheh to nie byl zart tylko szcera prawda:-D:-D(zartuje:pP)

ja juz wrocilam
ale tesciowka zostaje na noc:-:)-:)-:)-:)-:)-(bo chce sie z mala pobawic, tylko mala juz spi:szok::-Dprzyjechala ze swoimi kanapkami, bop mezowy powiedzil ze lodowka pusta, jaja jak berety:-D:-D:-D:-D:-Dwiec ja na bb a ona naczynia myje:-D:-D:-D
oooo Tesciowka se kanapki przywiozla>?? Myslala, ze synowa nic o dom nie dba i nie ma co jesc:eek::eek: A tak sczzerze lubicie sie z tesciowa czy raczej nie przepadacie za soba??

A Ty Beciak nei placz, nie warto szkoda zycia na smutki:tak::tak::tak:

reklama
Do góry