reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
ja tez ale mężowy wypił wczoraj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a zresztą lepiej nie bo i tak mnie głowa od płaczu boli, a do tego piwo to bym tylko kaca miała....a mnie ziemniaczki zostały i sobie zrobię smażone z mleczkiem...:-p

czemu plakalassss :szok:
o tej porze smazone ziemniaczki z mleczkiemmmm boshe takie na cebulce oj oj oj oj kusiszzzzzz beciak kusiszzzz :rofl2:

a gdzie pyciollllllllllllllllllllllll :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

o tej porze smazone ziemniaczki z mleczkiemmmm boshe takie na cebulce oj oj oj oj kusiszzzzzz beciak kusiszzzz :rofl2:

no wlasnie, pycio wylaz:-D:-D:-D:-D
płakałam Mamusia juz nie płacze, nie wiem ja mam chyba taki sposób na odreagowanie wszystkiego, nie chce płakać a tak jakos samo leci:tak:

i nawet jak wtedy z wami pisałam co się stało, to tak jakos samo leciało,
ale juz dobrze Landrynka mi humor kumkaniem poprawiła:-D:-D:-D
wiem ze to przykre, ale kobiety sa silne, pamietaj i nie daj sie

Landrynka :elvis: dlatego płakałam, sorki, nie będę juz pisać, po pierwsze nie tu, a po drugie już dośc tego tematu bo znów zacznę ryczeć i tyle będzie, luknij

no właśnie gdzie Pyciol?

płakałam Mamusia juz nie płacze, nie wiem ja mam chyba taki sposób na odreagowanie wszystkiego, nie chce płakać a tak jakos samo leci:tak:

i nawet jak wtedy z wami pisałam co się stało, to tak jakos samo leciało,
ale juz dobrze Landrynka mi humor kumkaniem poprawiła:-D:-D:-D

kumkanie na wszystko pomozeeeeeeeeee
pokumkajmy razemmmmmmmmmmmm :-D:-D:-D

reklama
ja wlasnie ogladalam fotki pyciolaaaaaa na nk i trzeba przyznac ze niezlyyy pyciol z niej fiu fiu taka lasencjaaaaaa a ja nie wiem wyborazalam sobie ja w blad wloskach ale to pewnie przez synka Alexa :-D:-D

Do góry