reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
czy wy litości nie macie??? Ile ja czasu potrzebujeżeby nadrobić to w głowie się nie mieści.

ale to nic ze ty kolo nikogo nie mieszkasz, my mozemy do ciebie przyjechac poopalac sie:tak::tak::tak::tak:
o to to. Ja chętnie bym się poopalała a w Kołobrzegu już tak dawno nie byłam....

MÓWISZ i masz:tak::tak::tak:;-)
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

Ja kupiłam i sie w du... ugryze ze złosci....bo ma moje wkłady jest za duza :-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-( a jest taka słodka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kana ale jak za duża to można zmniejszyć. I mnie też się strasznie podoba ta pościel i właśnie sobie zmniejszę.

Witajcie, w koncu ja powiem Wam dzien dobry a nie dobry wieczor:-D:-D:-D:-D

U nas dzisiaj pogoda taka sobie sloneczko non syop chowa sie, wiec ja przy laptopiku opalam sobie plecki:-D:-Di podczytuje co u Was

U nas w nocy burzy na szczescie nie bylo ale na dzisiaj zapowiadaja nawałnice na lubelszczyźnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale was wzieło na wspominki...to i ja dorzucę się, jeśli macie ochotę zapraszamy na naszą ślubna stronkę Zapraszamy na nasz slub - Magda i Paweł stronka wprawdzie nieauktualizowana ale troszeczke o nas na niej jest:-D:-D:-D
Madzieńko śliczna ta wasza stronka i zdjątka piękne. Aż pożałowałam troszkę, ze ja tak nie będę miała i troszku mi się smutno zrobiło:-:)-:)-( Ale wam gratuluje, takich pięknych wspomnień.:-):-):-)

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D
Gratulujemy ząbka nr 2 i życzę powodzenia w leczeniu twoich.

no nareszcie sie odezwala:wściekła/y: juz sie martwilam

A my mamy dzis 1 zabka !!!
masakra maly placze od rana i w dodatku mamy upal ze ho ho dzis ponad 47 stopni uwiezieni w domu bo nie ma czym na dworze oddychac.
Gratulujemy pierwszego ząbka.
My czekamy na trzeciego. Juz widać biały ślad a Kubuń z bólu usnął i śpi już nie wiem ile i tylko chodze cichutko żeby go nie obudzić tak mi go szkoda...

hmmm bo nieraz mi sie wydaje ze pisze sama do siebie i nikt mnie nie czyta to sobie dalam troche odpoczynku:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no rozumiem, tez to ostatnio przerabiałam:tak::tak::tak:
i mnie się wydaje czasem, ze mnie wszyscy równo olewają i gadam do siebie, ale widać to zbiorowa fobia.;-):crazy:

a ja opadlam z sil, troche sie przespalam z moim synkiem i tak sie teraz leniwie czujeeeeeeeeeeee:-:)-:)-(

ale sie cieszę gdyz za tydzien w wekend moze moja mamusia do mnie przyjedzie jupi:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-) tez jej zrobie serniczka a co tesciowej robie to mamusi swojej tez:-D:-D:-D:-D

cosik mialam jeszcze napisac ale zapomnialam ech ta skleroza..........:eek:
co ty? kuchnie nową masz i teraz tylko przy garach stoisz???:baffled:

spoko,to taki pewnie taki klub malucha....achhhh mnie sie marzy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mnie tyż się marzy takie coś ale raczej nie mam realnych szans:-:)no:

a co tutaj sie przyzwyczaic, niema do czego, ja jestem z ukrainy zachodniej, wiec duzo podobienstwa w tradycjach, a pozatym mamy 2 razy wielkanoc, 2 razy boze narodzenie :-D:-D:-D:-Dnic tylko zarcie, zarcie i jeszce raz zarcie:-D:-D:-D:-D
to jak ty teraz 12 potraw z kaszy zrobisz??? no bo na wielkanoc to jeszcze jakieś gadźety typu trawka, owies, lub kulki z kaszy zamiast pisanek ale jak te 12 potraw???;-):-D:-D:-D

reklama
Do góry