reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
sluchaj Natalkaa, aty dawalas swoje fotki z slubu, czy moze ja przeoczylam:szok::szok::szok:
Ja bralam tylko cywilny i to zaraz po ciazy, bardzo zle sie czulam i nie pozwolilam sobie robic zdjec:baffled::baffled: Ale zamierzam brac koscielny jak tylko osiagne wymarzona figure:sorry::sorry:A Ty wrzucalas tu do galerii jakies?? Bo na nk jest chyba tylko jedno? Wlasnie podgladam Cie na nk, Twoje fotyu z przed ciazy, bo teraz to ciezko Cie zobaczyc na jakiejs fotce:baffled: Masz naprawde niezwykla urode, nawet bez makijazu zdjecie w maseczce wygladasz super:tak::tak:

Ja bralam tylko cywilny i to zaraz po ciazy, bardzo zle sie czulam i nie pozwolilam sobie robic zdjec:baffled::baffled: Ale zamierzam brac koscielny jak tylko osiagne wymarzona figure:sorry::sorry:A Ty wrzucalas tu do galerii jakies?? Bo na nk jest chyba tylko jedno? Wlasnie podgladam Cie na nk, Twoje fotyu z przed ciazy, bo teraz to ciezko Cie zobaczyc na jakiejs fotce:baffled: Masz naprawde niezwykla urode, nawet bez makijazu zdjecie w maseczce wygladasz super:tak::tak:

to prawda...ja nawet bez maski tak nie wygladam:szok::eek:

to prawda...ja nawet bez maski tak nie wygladam:szok::eek:
no juz zaczynaja slodzic

Pyciol Ty nie kokietuj:-):-):-) wiesz, ze jestes super dupeczka tylko chcesz, zeby Ci komplementy prawic hihi:-D:-D
wlasnie dupeczka jak nie wiem co, ja marze tak wygladac jak ona wyglada na tym sexi zdjeciu na nk, aona jeszce narzeka
a bez makijazu brzydko wygladam wiec prosze mi tutaj byc cicho
kiedys jakis dawalam, ale zaraz poszukam jeszce jakies

reklama
Do góry