reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kana, ja też sie obawiałam, ale ma tam w mieszkaniu swoje łóżeczko, a zawieźliśmy ja dopiero na 19, więc od razu prawie poszła spać:tak: I już byłam spokojna:-) Zresztą moje dziecko jest jakieś inne chyba, bo nie przeszkadza jej, że ma zostać z kimś innym niż mamusia:-D Nawet jak na dizałce byliśmy to od razu chciała na rączki do cioć i wujków, których po raz pierwszy widziała....:sorry:

ale masz fajnie, ja pod ręką mam tylko męża

ja rowniez
nie moglaym nawet spac spokojnie:-:)zawstydzona/y:
no macie racje chyba troszke , u nas w Polsce troszke lagodniej takie sprawy się zalatwia i nie idzie do sadu odrazu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i przewaznie sprzedajacy oddaje tylko podwojna zaliczkę , a 25 tys to jednak spora suma pieniazkow:-( ech ale roznie to bywa.,..........

my juz po obiadku dzis ugotowalam Fifowi krupniczek z ryzu i zjadl 2 porcje dzisiejsza i jutrzejsza:szok::szok::szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok:moje dziecko sama zlazło z łózka, nie wiem na prawdę jak to zrobiła, ale nie spadła, bo nie płakała, odwróciłam sie na sekundę, patrze a ona siedzi na podlodze,zadowolona, banan od ucha do ucha:-D:-D:-D nie mam pojecia jak ona to zrobila:szok::szok::confused2:

no macie racje chyba troszke , u nas w Polsce troszke lagodniej takie sprawy się zalatwia i nie idzie do sadu odrazu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i przewaznie sprzedajacy oddaje tylko podwojna zaliczkę , a 25 tys to jednak spora suma pieniazkow:-( ech ale roznie to bywa.,..........

my juz po obiadku dzis ugotowalam Fifowi krupniczek z ryzu i zjadl 2 porcje dzisiejsza i jutrzejsza:szok::szok::szok::szok::szok:

no jesli chodzi o te 25 tys euro ...to troszke w tym prawdy jest...
2 porcje...widac mama za malo gotuje...chlop chce pojesc a matka tylko porcjuje i porcjuje...:-D

:szok::szok::szok::szok:moje dziecko sama zlazło z łózka, nie wiem na prawdę jak to zrobiła, ale nie spadła, bo nie płakała, odwróciłam sie na sekundę, patrze a ona siedzi na podlodze,zadowolona, banan od ucha do ucha:-D:-D:-D nie mam pojecia jak ona to zrobila:szok::szok::confused2:

a widzisz jaka masz zdolniache...:tak:

Witam kobitki kochane,
no coż ja dopiero datarłam, i juz nadrobione, ale szok 15stron naskrobałyście od wczoraj wieczora:szok:

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)

dołączamy dziś do Kanusi:tak:

Nio to gratuluje udanych zakupków....Wy to macie dobrze.....No i oczywiscie tej fizjoterapi....BRAWO :) mam nadzieje, że Ci pomogą....:tak::tak::tak:

dzięki Kochana, no ja też mam nadzieję, bo czasami to juz wysiadam, tylko się zastanawiam jak to wyglądać będzie, jak masaże to super:tak:relaksik, ale jak sama będę musiała robić, wyginam śmiało ciało, to juz nie bardzo,buuu, jak znam swoje szczęście to pewnie to drugie

Beciaczek sama nie wiem co bym chciała, ale ja mam bardzo dalego do wszystkich salonów bo mieszkam w okolicy Poznania :-(. A miałaś najładniejszą suknie ślubną z tej kolekcji. Na poczatku nie doczytałam jaką miałaś tylko otworzyła szybko strone, zaczęłam ogladac i wpadła mi w oko własnie ta i mówie do siebie ta jest sliczna, najładniejsza. Czytam dalej Twój post a tam piszesz ze ty miałaś taką :-D.

:-)dzięki, to jak masz daleko to może jeszcze jest czas, żeby dać pomysł krawcowej i uszyć?kiedy masz ślub?bo pewnie tez przeoczyłam

A nasza jubilatka postanowiła uczcic ósmy miesiąc z wielkim hukiem i w nocy spadła z łóżka

łoooo matko...oszalała ta Natalka do reszty:-DMamusi takie niespodzianki robić, dobrze, że nic jej się nie stało

no jestem i wcinam kaszke

a ja myślałam, że to Karolinka będzie wcinać te kaszkę:-D:-D:-D

(Dziewczynki Angielskie w bootsie promocja pampers active 3 za 2 czyli za 150 pampersow ok 15 funow!!!!!!!!!!!) A dzis leniu****emy, chyba, ze sie pogoda polepszy to sie gdzies przejdziemy.

dzięki, ale my używamy tych pomarańczowych, ,,SIMPLY DRY'' i tez tyle samo nam wychodzi

wogule jakiejsc pryszczycy dostalam na twarzy:szok::szok::szok::szok: czuje sie jak nastolatka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

łooo matko, bidula, przypomniałaś mi czasy, kiedy miałam 20lat i sobie z buzią poradzić nie mogła, to była masakar jakaś aż mi się stany zapalne robiły, a pani dermatolog stwierdziła, że to hormony i po DIANE30(?chyba 30) jak ręką odjął, do tej pory spokój

no nie wiem zobaczę czy u mnie poskutkuje jak zacznie pełzać
moja mama nas tak uczyła i poskutkowalo:eek:ani ja ani moi bracia nic nie ruszyli:no::no::no:oby moja tez byla taka grzeczna

mamusiu a co to za metoda jakaś bo ja maoż ew przyszłości skorzystam, a chyba nie doczytałam cosik

nie bede pracowac dopuki maly nie pujdzie do szkoly:zawstydzona/y: moj Amo wystarczajaco zarabia wiec ja siedze z malym w domku

łooo matko, mnie się troche wracać do prac y nie chce, ale jakbym tyle siedziała w domu to całkiem bym zdziczała, właściwie to ja juz zdziczałam:tak:

U mnie to samo. A jeszcze jakie sztuczki potrafi stosowac żeby udac że ona się już tym nie interesuje i odwrócic naszą uwagę

nie do wiary jaka zwaniarka mała, mój Wiki jeszcze takich sztuczek nie zna:-Dale na wszelki wypadek z Natalką go zapoznawać nie będę:-Dbo jeszcze się od niej nauczy i tyle będę miała:-D

A u nas upał straaaaaszny...

a u nas ciągle wiatrzysko i zimno:-(

a ta pinda co nas wystwaila dzownila do naszego adwokata i chce sie ugadac i jednak sprzedac mieszkanie ale my juz nie chcemy i ma nam zaplacic 25 tys euro :-D:-D glupia byla jak dostala pozew do sadu to o malo zawalu nie dostala... agencja sie wziela do roboty:-D:-D teraz ani nie ma kupca na mieszkanie i jeszcze miusi slono zaplacic za zerwanie umowy :-D jednak jest jakas sprawiedliwosc

i dobrze jej tak, niech ma za swoje

i ja ja bede przebierac sto razy dziennie i czesac kucyczki:-D
...biedne dziecko...:-D:-D:-D
a chcialam zeby byla mala roznica wieku...max 2-3 latka...

a my planujemy 4-5latek, ale to wiadomo różnie bywa

takich blyszczacych juz dawno nie mialam...a fuj:-D
błyszczące to zdrwoe Pyciolku hihi:-D:-D:-D

juz!!!!!!!!!!!!
prysznic i make-up gotowe:tak::tak:

tak szybko?a ja nadal w dresie, bez makijażu, a włosy w kite:-Dale zaraz zmykam się do porządku doprowadzić, bo jak mnie Mamusia ścignie:-Dto dopiero biegusiem do łazienki będę lecieć:-D:-D:-D

no to super ze dzidzia pozwolila mamie
a ja szykuje ksiazki, bo za chwile bedzie moj prymusik:tak::tak::tak:

oj Mamusia ten twój prymusik, Ty sie lepiej przyznaj, że tak to sie teraz nazywa-,,korki'':-D ale taki prymusik to tylko przyjemność:-D:-D:-D
ps.no to mi się zaraz dostanie:tak::-D

a ja miałam przed chwilą błogo, dziecie śpiące, kawusia i ptasie mleczko, a teraz....dochodzą mnie jęki Wikulowe z drugiego pokoju, lecę, bo sie zajęczy:-D

Jeeeeezuuuuuu jaka macie produkcje. Jak ja byłam od rano to nikogo nie było, nawet pewnie nie zauważyłyscie poich postów :zawstydzona/y: niewdzięczne :-D.

Teraz muszę iść cos porobic w domu do wstyd. Mały spi juz od 30 min a ja jeszcze nic nie zrobiłam a pewnie zaraz się obudzi, bo on to teraz weteran bosheeeee.
A ja oczy na zapałki.

idę dzisiaj do fryzjerki jupi jupi :-D

Aaaaa i z ploteczek jeszcze to dzisiaj miałam dostac gościa ( ciotkę ) i nic ani widu ani słychu .... zawsze miałam regularnie ... boshe już mam schize .... :eek:

Kana, ja też sie obawiałam, ale ma tam w mieszkaniu swoje łóżeczko, a zawieźliśmy ja dopiero na 19, więc od razu prawie poszła spać:tak: I już byłam spokojna:-) Zresztą moje dziecko jest jakieś inne chyba, bo nie przeszkadza jej, że ma zostać z kimś innym niż mamusia:-D Nawet jak na dizałce byliśmy to od razu chciała na rączki do cioć i wujków, których po raz pierwszy widziała....:sorry:
U nas Mari jak kogos widzi 2 raz to juz lepiej....kiedys tez jej nie przeszkadzało...teraz sie taka mamusina zrobiła:p hahah

Jeeeeezuuuuuu jaka macie produkcje. Jak ja byłam od rano to nikogo nie było, nawet pewnie nie zauważyłyscie poich postów :zawstydzona/y: niewdzięczne :-D.

Teraz muszę iść cos porobic w domu do wstyd. Mały spi juz od 30 min a ja jeszcze nic nie zrobiłam a pewnie zaraz się obudzi, bo on to teraz weteran bosheeeee.
A ja oczy na zapałki.

idę dzisiaj do fryzjerki jupi jupi :-D

Aaaaa i z ploteczek jeszcze to dzisiaj miałam dostac gościa ( ciotkę ) i nic ani widu ani słychu .... zawsze miałam regularnie ... boshe już mam schize .... :eek:
Agacia ja widziałam...pisałas o tesciowej i imieninach K swojego....czytałam czytałam,ale byłam zajeta moja niewdzięcznicata mała...a Ciotka sie nie martw ja dostałam po 2 misiecach...i juz mi nawert brzych rósł:p hahhaha i tez schiz:p

reklama

jaka zdolniacha:tak::-)

nawet pewnie nie zauważyłyscie poich postów :zawstydzona/y: niewdzięczne :-D.
boshe już mam schize .... :eek:

ja widziałam nawet odpisałam

i ze schizowaniem uważaj, bo ci Tygrys zaraz coś wmówi:-D:-D:-D

Do góry