kana161
Mama "terrorystek" :P
Bliźniaczku a cio tam nowego u Ciebie????? w pracy???? jak malutka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no macie racje chyba troszke , u nas w Polsce troszke lagodniej takie sprawy się zalatwia i nie idzie do sadu odrazuale masz fajnie, ja pod ręką mam tylko męża
ja rowniez
nie moglaym nawet spac spokojnie:-zawstydzona/y:
no macie racje chyba troszke , u nas w Polsce troszke lagodniej takie sprawy się zalatwia i nie idzie do sadu odrazui przewaznie sprzedajacy oddaje tylko podwojna zaliczkę , a 25 tys to jednak spora suma pieniazkow:-( ech ale roznie to bywa.,..........
my juz po obiadku dzis ugotowalam Fifowi krupniczek z ryzu i zjadl 2 porcje dzisiejsza i jutrzejsza![]()
moje dziecko sama zlazło z łózka, nie wiem na prawdę jak to zrobiła, ale nie spadła, bo nie płakała, odwróciłam sie na sekundę, patrze a ona siedzi na podlodze,zadowolona, banan od ucha do ucha
nie mam pojecia jak ona to zrobila
![]()
Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)
Nio to gratuluje udanych zakupków....Wy to macie dobrze.....No i oczywiscie tej fizjoterapi....BRAWOmam nadzieje, że Ci pomogą....
![]()
Beciaczek sama nie wiem co bym chciała, ale ja mam bardzo dalego do wszystkich salonów bo mieszkam w okolicy Poznania :-(. A miałaś najładniejszą suknie ślubną z tej kolekcji. Na poczatku nie doczytałam jaką miałaś tylko otworzyła szybko strone, zaczęłam ogladac i wpadła mi w oko własnie ta i mówie do siebie ta jest sliczna, najładniejsza. Czytam dalej Twój post a tam piszesz ze ty miałaś taką.
A nasza jubilatka postanowiła uczcic ósmy miesiąc z wielkim hukiem i w nocy spadła z łóżka
no jestem i wcinam kaszke
(Dziewczynki Angielskie w bootsie promocja pampers active 3 za 2 czyli za 150 pampersow ok 15 funow!!!!!!!!!!!) A dzis leniu****emy, chyba, ze sie pogoda polepszy to sie gdzies przejdziemy.
wogule jakiejsc pryszczycy dostalam na twarzyczuje sie jak nastolatka
![]()
no nie wiem zobaczę czy u mnie poskutkuje jak zacznie pełzać
moja mama nas tak uczyła i poskutkowaloani ja ani moi bracia nic nie ruszyli
oby moja tez byla taka grzeczna
nie bede pracowac dopuki maly nie pujdzie do szkolymoj Amo wystarczajaco zarabia wiec ja siedze z malym w domku
U mnie to samo. A jeszcze jakie sztuczki potrafi stosowac żeby udac że ona się już tym nie interesuje i odwrócic naszą uwagę
A u nas upał straaaaaszny...
a ta pinda co nas wystwaila dzownila do naszego adwokata i chce sie ugadac i jednak sprzedac mieszkanie ale my juz nie chcemy i ma nam zaplacic 25 tys euroglupia byla jak dostala pozew do sadu to o malo zawalu nie dostala... agencja sie wziela do roboty
teraz ani nie ma kupca na mieszkanie i jeszcze miusi slono zaplacic za zerwanie umowy
jednak jest jakas sprawiedliwosc
...biedne dziecko...i ja ja bede przebierac sto razy dziennie i czesac kucyczki![]()
a chcialam zeby byla mala roznica wieku...max 2-3 latka...
błyszczące to zdrwoe Pyciolku hihitakich blyszczacych juz dawno nie mialam...a fuj![]()
juz!!!!!!!!!!!!
prysznic i make-up gotowe![]()
no to super ze dzidzia pozwolila mamie
a ja szykuje ksiazki, bo za chwile bedzie moj prymusik![]()
U nas Mari jak kogos widzi 2 raz to juz lepiej....kiedys tez jej nie przeszkadzało...teraz sie taka mamusina zrobiłaKana, ja też sie obawiałam, ale ma tam w mieszkaniu swoje łóżeczko, a zawieźliśmy ja dopiero na 19, więc od razu prawie poszła spaćI już byłam spokojna:-) Zresztą moje dziecko jest jakieś inne chyba, bo nie przeszkadza jej, że ma zostać z kimś innym niż mamusia
Nawet jak na dizałce byliśmy to od razu chciała na rączki do cioć i wujków, których po raz pierwszy widziała....
![]()
Agacia ja widziałam...pisałas o tesciowej i imieninach K swojego....czytałam czytałam,ale byłam zajeta moja niewdzięcznicata mała...a Ciotka sie nie martw ja dostałam po 2 misiecach...i juz mi nawert brzych rósłJeeeeezuuuuuu jaka macie produkcje. Jak ja byłam od rano to nikogo nie było, nawet pewnie nie zauważyłyscie poich postówniewdzięczne
.
Teraz muszę iść cos porobic w domu do wstyd. Mały spi juz od 30 min a ja jeszcze nic nie zrobiłam a pewnie zaraz się obudzi, bo on to teraz weteran bosheeeee.
A ja oczy na zapałki.
idę dzisiaj do fryzjerki jupi jupi
Aaaaa i z ploteczek jeszcze to dzisiaj miałam dostac gościa ( ciotkę ) i nic ani widu ani słychu .... zawsze miałam regularnie ... boshe już mam schize ....![]()
moje dziecko sama zlazło z łózka, nie wiem na prawdę jak to zrobiła, ale nie spadła, bo nie płakała, odwróciłam sie na sekundę, patrze a ona siedzi na podlodze,zadowolona, banan od ucha do ucha
nie mam pojecia jak ona to zrobila
![]()
nawet pewnie nie zauważyłyscie poich postówniewdzięczne
.
boshe już mam schize ....![]()