reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjlepszego dla Natalki i Maryśki iOskarka

Dziendoberek:-D:-D:-D:-D
a my dopiero wstałyśmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Karolinka obudziła sie o 5.00 pogadała sobie z godzinkę i zasnęła do 9.30:tak::tak::tak::tak:
ide sie myc i wcinac kaszke:-D:-D:-D:-D

reklama
Sluchajcie a moje dziecie wstało o 7 i ani myśli isc spac....oczy jak chinka,ziewa,tzre te oczeta......ale nic poza tym....
W ogole ostatnio ciezko ja uspac.....lulanie nie, soczek nie, lózeczko nie..... WYMIEKAM.... teraz po szóstej próbie i własnym płaczu z niemocy zrezygnowałam.....:-:)-:)-:)-(

pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny wstawac szybko!!!!!!!!!!!!!!
Pyciolek widzę ciebie, wyłaź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sluchajcie a moje dziecie wstało o 7 i ani myśli isc spac....oczy jak chinka,ziewa,tzre te oczeta......ale nic poza tym....
W ogole ostatnio ciezko ja uspac.....lulanie nie, soczek nie, lózeczko nie..... Wymiekam.... Teraz po szóstej próbie i własnym płaczu z niemocy zrezygnowałam.....:-:)-:)-:)-(
moja wczoraj wieczorem robila cuda w lozeczku, normalniepadla po 4 godzinach, czyli okolo23.00

Witam jak w sumie trzecia,ale nie licząc Reniusi druga :)

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego
Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)

Leckam nadrabiać....
Reniu tego znalazłam JA :tak::-)

i my sie podpinamy:tak::tak:

100 lat kochane maluszki;-)

pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny wstawac szybko!!!!!!!!!!!!!!
Pyciolek widzę ciebie, wyłaź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jerunie ta to wszytsko dojrzy:-D

Aj mamusia ja nie mam już sił...czasem sobie mysle,ze to mnie wszystko przerasta.....:-(

ja tez juz dzisiaj plakalam...w nocy..:-( my mamy problemy ze spaniem nocnym...wciaz i w ogole...kiedy to sie skonczy?:eek:

reklama
Do góry