mamusia2008
mamusia Karolinki
no ja chyba tez spadam bo nikogo niema dzis:-ok...nie to nie
spadam![]()
22.00 a ty o lodach myslisz
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja chyba tez spadam bo nikogo niema dzis:-ok...nie to nie
spadam![]()
jestem jestem...leniwe robie
ja robie praktycznie tak jak mamusia....miesko+kapusta+ryz...obtaczam w jajku i bulce...zobaczymy,dzisiaj moj debiut.mam nadzieje ze sie nie potrujemy
ale Ci dobrze...a kiedy wkoncu bedziesz w Polsce...
nie wiem kiedy jak zrobie malemu paszport :-( to mnie przepuszcza przez granice bo tak to kicha
to zas ja ...mam chwile bo mezus loda mi naklada..:-)
jestem jestem...leniwe robie
ja robie praktycznie tak jak mamusia....miesko+kapusta+ryz...obtaczam w jajku i bulce...zobaczymy,dzisiaj moj debiut.mam nadzieje ze sie nie potrujemy
Przeciez zrobisz wloski paszport, to pewnie z miesiac nie wiecej, nie lam sie a za niedlugo do siory lecisz nie??ale Ci dobrze...a kiedy wkoncu bedziesz w Polsce...
nie wiem kiedy jak zrobie malemu paszport :-( to mnie przepuszcza przez granice bo tak to kicha
\hehe Wam to dobrze, milego wypoczynku.. i dajcie znac czy doszloHej ja zajrzałam ale szkoda mi czasu na nadrabianie...moze w domu poczytam Was w wolnej chwili...
Z tego co przeczytałam...
Mamuska ty to farciara jesteś z tym łóżeczkiem i ciuszkami
Kaneczko maga buziak i gratulacje dla kochanej Mariczki za drugiego zębolka;-);-);-)u nas nadal nic
Agatkas biedna Zuzienka, pisz co u niej i jak czuje się...i jak wyniki???
Żania ty pytalas o MT???My też mamy, zapłaciłam tylko 115zl i jestem bardzo zadowolona....a podobno nawet dwulatki można w nich nosić
I nie wiem co jeszcze mialam napisać
Brakuje mi BB, ale kiedyś trzeba trochę odpocząc od kompajutro zapowiadaja sloneczko wiec moze w koncu uda mi sie poopalac to tyle od nas
Buziaczki i slodkich snow
Jutro postaram sie zajrzec, ale prosze o litość w ilości stron![]()
![]()
Poza tym OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE MAMY DRUGIEGO ZĄBKA
Wszystkiego czarodziejskiego, najdziecinniejszego i zawsze wesołego dla naszych uroczych solenizantów LENKI I FABIANKA :-):-):-)
Mega buziole dziciaczki:*
no widzisz a tak sie martwiłaś, teraz to już z górki będzie zobaczysz
nic mi się nie podoba :-(
.
Agaciu, a skąd Ty jesteś?i jakie masz wymagania co do kiecki jeśli mogę spytać, mam na myśli czy kupno, czy wypożyczenie, i do ilu około, wiem, że coś o tym pisałaś, ale już nie pamiętam,
ja znam świetny salon w Olsztynie, skąd ja miałam sukienkę, ale otworzyli juz salon w Wawie i innych miastach, może gdzieś będzie ci po drodze VIVIEN VIGO Studio Mody Ślubnej - suknie ślubne moja była Zahara II z Opulence Collection i za ok.1200-1500 można juz wypożyczyć zależy który model
Witama ja dziś mega szczęśliwa, fakt życie w aucie od 11 do 20:-( z małymi przerwami, no i do Mamusi i jej zakupów za 1zł mi dalekoale kupiliśmy takie krzesełko do karmienia jak chcieliśmy używane ale dzieciak go nie lubił, więc jak nówka stał w garażu i czekał na nas, czyściusieńkie, zero plamki, i w sklepie koszt 60funtów a ja mam za 25
, ale się cieszę, juz przestestowane, jutro wstawię zdjęcia.
a z ważniejszych wiadomości byłam dziś u lekarza i dostałam fizjoterapię, huuuraaa!!!
najpierw pani doktor chciała mnie wysłać na zastrzyk kości ogonowej, ałć, ale sie nie zgodziłam, no to dała fizjo, za kilka dni mam dzwonić i umówić sie na pierwsze spotkanie, mam nadzieję, że nie będzie bolało.
aaa...i trafiliśmy dziś do firmy, w której za nasze auto chcieli nam dać 3latka VW świetny był, ale za bardzo chcieli nas wyrolować, więc ta jedna sprawa nam nie wyszła,
a teraz padam na twarz, uciekam, ale światła nie gaszę, bo to przywilej naszej Reni kochanej
dobranoc i do juterka
Madziu nie ma litościeHej ja zajrzałam ale szkoda mi czasu na nadrabianie...moze w domu poczytam Was w wolnej chwili...
Z tego co przeczytałam...
Mamuska ty to farciara jesteś z tym łóżeczkiem i ciuszkami
Kaneczko maga buziak i gratulacje dla kochanej Mariczki za drugiego zębolka;-);-);-)u nas nadal nic
Agatkas biedna Zuzienka, pisz co u niej i jak czuje się...i jak wyniki???
Żania ty pytalas o MT???My też mamy, zapłaciłam tylko 115zl i jestem bardzo zadowolona....a podobno nawet dwulatki można w nich nosić
I nie wiem co jeszcze mialam napisać
Brakuje mi BB, ale kiedyś trzeba trochę odpocząc od kompajutro zapowiadaja sloneczko wiec moze w koncu uda mi sie poopalac to tyle od nas
Buziaczki i slodkich snow
Jutro postaram sie zajrzec, ale prosze o litość w ilości stron![]()
Nio to gratuluje udanych zakupków....Wy to macie dobrze.....No i oczywiscie tej fizjoterapi....BRAWOa ja dziś mega szczęśliwa, fakt życie w aucie od 11 do 20:-( z małymi przerwami, no i do Mamusi i jej zakupów za 1zł mi dalekoale kupiliśmy takie krzesełko do karmienia jak chcieliśmy używane ale dzieciak go nie lubił, więc jak nówka stał w garażu i czekał na nas, czyściusieńkie, zero plamki, i w sklepie koszt 60funtów a ja mam za 25
, ale się cieszę, juz przestestowane, jutro wstawię zdjęcia.
a z ważniejszych wiadomości byłam dziś u lekarza i dostałam fizjoterapię, huuuraaa!!!
najpierw pani doktor chciała mnie wysłać na zastrzyk kości ogonowej, ałć, ale sie nie zgodziłam, no to dała fizjo, za kilka dni mam dzwonić i umówić sie na pierwsze spotkanie, mam nadzieję, że nie będzie bolało.
aaa...i trafiliśmy dziś do firmy, w której za nasze auto chcieli nam dać 3latka VW świetny był, ale za bardzo chcieli nas wyrolować, więc ta jedna sprawa nam nie wyszła,
a teraz padam na twarz, uciekam, ale światła nie gaszę, bo to przywilej naszej Reni kochanej
dobranoc i do juterka
Mamusiu nasza też dawała padła 22:20..... masakra...i co myślałam, pośpi dłużej...yhy 6 pobudka na flaszke i o 7 oczka jak 5 zł.....a moja z kolei ma dzisiaj strajk i jeszcze szaleje, niema zamiaru spaćsmieje sie, piszzcy, krzyczy, w lozku tak sie wierci ze co chwile muszę zrobić porządek, bo poduszka w nogach, a karolina poprzek, moze w koncu sie zmeczy