reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej ja zajrzałam ale szkoda mi czasu na nadrabianie...moze w domu poczytam Was w wolnej chwili...:sorry::sorry::sorry::sorry:

Z tego co przeczytałam...

Mamuska ty to farciara jesteś z tym łóżeczkiem i ciuszkami:tak::tak::tak::tak:

Kaneczko maga buziak i gratulacje dla kochanej Mariczki za drugiego zębolka;-);-);-)u nas nadal nic:eek::eek:

Agatkas biedna Zuzienka, pisz co u niej i jak czuje się...i jak wyniki???

Żania ty pytalas o MT???My też mamy, zapłaciłam tylko 115zl i jestem bardzo zadowolona....a podobno nawet dwulatki można w nich nosić:tak::tak::tak::tak:

I nie wiem co jeszcze mialam napisać:baffled::baffled::baffled:

Brakuje mi BB, ale kiedyś trzeba trochę odpocząc od kompa:-D:-D:-D:-Djutro zapowiadaja sloneczko wiec moze w koncu uda mi sie poopalac to tyle od nas

Buziaczki i slodkich snow

Jutro postaram sie zajrzec, ale prosze o litość w ilości stron:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:

to zas ja ...mam chwile bo mezus loda mi naklada..:-)
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

jestem jestem...leniwe robie:-D

ja robie praktycznie tak jak mamusia....miesko+kapusta+ryz...obtaczam w jajku i bulce...zobaczymy,dzisiaj moj debiut.mam nadzieje ze sie nie potrujemy:laugh2:

ale Ci dobrze...:-p a kiedy wkoncu bedziesz w Polsce...

nie wiem kiedy jak zrobie malemu paszport :-( to mnie przepuszcza przez granice bo tak to kicha
Przeciez zrobisz wloski paszport, to pewnie z miesiac nie wiecej, nie lam sie a za niedlugo do siory lecisz nie??
Hej ja zajrzałam ale szkoda mi czasu na nadrabianie...moze w domu poczytam Was w wolnej chwili...:sorry::sorry::sorry::sorry:

Kaneczko maga buziak i gratulacje dla kochanej Mariczki za drugiego zębolka;-);-);-)u nas nadal nic:eek::eek:

Żania ty pytalas o MT???My też mamy, zapłaciłam tylko 115zl i jestem bardzo zadowolona....a podobno nawet dwulatki można w nich nosić:tak::tak::tak::tak:

Brakuje mi BB, ale kiedyś trzeba trochę odpocząc od kompa:-D:-D:-D:-Djutro zapowiadaja sloneczko wiec moze w koncu uda mi sie poopalac to tyle od nas

Jutro postaram sie zajrzec, ale prosze o litość w ilości stron:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
\hehe Wam to dobrze, milego wypoczynku.. i dajcie znac czy doszlo:tak:

Witam wieczorową porą,
cały dzień nas w domu nie było, przyjechaliśmy dopiero przed samym kąpaniem Wiktora, a ja dopiero teraz nadrobiłam co nieco.

Agatkas moja kochana synowa tak cierpi:-(narazie się nie martw, ja mam nadzieję, że to nic groźnego, tylko może brzuszek jak dziewczyny pisały, buźki i przytulaski od Wikusia;-)

Poza tym OGŁASZAM WSZEM I WOBEC, ŻE MAMY DRUGIEGO ZĄBKA :tak::tak::tak:

Wszystkiego czarodziejskiego, najdziecinniejszego i zawsze wesołego dla naszych uroczych solenizantów LENKI I FABIANKA :-):-):-)
Mega buziole dziciaczki:*

gratulujemy ząbalka i podłączamy się do Kanusinych życzonek;-)

no widzisz a tak sie martwiłaś, teraz to już z górki będzie zobaczysz

nic mi się nie podoba :-(
.

Agaciu, a skąd Ty jesteś?i jakie masz wymagania co do kiecki jeśli mogę spytać, mam na myśli czy kupno, czy wypożyczenie, i do ilu około, wiem, że coś o tym pisałaś, ale już nie pamiętam,
ja znam świetny salon w Olsztynie, skąd ja miałam sukienkę, ale otworzyli juz salon w Wawie i innych miastach, może gdzieś będzie ci po drodze VIVIEN VIGO Studio Mody Ślubnej - suknie ślubne moja była Zahara II z Opulence Collection i za ok.1200-1500 można juz wypożyczyć zależy który model

a ja dziś mega szczęśliwa, fakt życie w aucie od 11 do 20:-( z małymi przerwami, no i do Mamusi i jej zakupów za 1zł mi daleko:-D ale kupiliśmy takie krzesełko do karmienia jak chcieliśmy używane ale dzieciak go nie lubił, więc jak nówka stał w garażu i czekał na nas, czyściusieńkie, zero plamki, i w sklepie koszt 60funtów a ja mam za 25:tak:, ale się cieszę, juz przestestowane, jutro wstawię zdjęcia.

a z ważniejszych wiadomości byłam dziś u lekarza i dostałam fizjoterapię, huuuraaa!!!:tak::-D:-D:-D
najpierw pani doktor chciała mnie wysłać na zastrzyk kości ogonowej, ałć, ale sie nie zgodziłam, no to dała fizjo, za kilka dni mam dzwonić i umówić sie na pierwsze spotkanie, mam nadzieję, że nie będzie bolało.

aaa...i trafiliśmy dziś do firmy, w której za nasze auto chcieli nam dać 3latka VW świetny był, ale za bardzo chcieli nas wyrolować, więc ta jedna sprawa nam nie wyszła,

a teraz padam na twarz, uciekam, ale światła nie gaszę, bo to przywilej naszej Reni kochanej:tak::-D
dobranoc i do juterka

a ja dziś mega szczęśliwa, fakt życie w aucie od 11 do 20:-( z małymi przerwami, no i do Mamusi i jej zakupów za 1zł mi daleko:-D ale kupiliśmy takie krzesełko do karmienia jak chcieliśmy używane ale dzieciak go nie lubił, więc jak nówka stał w garażu i czekał na nas, czyściusieńkie, zero plamki, i w sklepie koszt 60funtów a ja mam za 25:tak:, ale się cieszę, juz przestestowane, jutro wstawię zdjęcia.

a z ważniejszych wiadomości byłam dziś u lekarza i dostałam fizjoterapię, huuuraaa!!!:tak::-D:-D:-D
najpierw pani doktor chciała mnie wysłać na zastrzyk kości ogonowej, ałć, ale sie nie zgodziłam, no to dała fizjo, za kilka dni mam dzwonić i umówić sie na pierwsze spotkanie, mam nadzieję, że nie będzie bolało.

aaa...i trafiliśmy dziś do firmy, w której za nasze auto chcieli nam dać 3latka VW świetny był, ale za bardzo chcieli nas wyrolować, więc ta jedna sprawa nam nie wyszła,

a teraz padam na twarz, uciekam, ale światła nie gaszę, bo to przywilej naszej Reni kochanej:tak::-D
dobranoc i do juterka
Witam
Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów
Beciaczek dobrze że nie zgasiłaś światła bo bym pewnie po ciemku do Was kochane kobitki nie trafiła:-D:-D:-D

Kana gratuluje drugiego ząbka, ciekawa jestem kto go znalazł, bo pierwszego to jesli dobrze pamiętam to twój chłopina, mam nadzieje że dostał od Ciebie prezent:-p:-D:-D.

Ja dzisiaj darłam koty z moim Amo (czyt. Gamoń) myślałam że go udusze:-D:-D, te chłopy czasem są tak uparte ja osły, na moim to już prawie cały zwierzyniec zawiesiłam: świnia, osioł itp:-D:-D,
ok gasze światło papa

Witam jako pierwsza!!! (renia się nie liczy bo u niej pewnie był wtedy dzień:-D)
Długo niepospałam... Poszłam spacku o 1.00 a o 6 na nóżkach. Ale jakoś wypoczęta się czuję więc zaraz uderzamy na spacerek:tak:

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów!!!!!!!!!! Moc całusków!!!!!!!!!!!!

Witam jak w sumie trzecia,ale nie licząc Reniusi druga :)

Wszystkiego najcudowniejszego dla naszych uroczysz solenizantek : całuśnej, kochaniutkiej Natalusi i Maryśki oraz przystojnego,
uroczego
Oskarka.....
Rośnijcie zdrowo maluszki!!!!
Mnóstwo buziaczków od Cioteczki i Mari:-)

Leckam nadrabiać....
Reniu tego znalazłam JA :tak::-)

reklama

Madziu nie ma litoście:p hahah żartuje :-p
Dziękujemy za gratulacje....jeszcze troszku i Julka będzie zebolami swieciła....nasze sa,bo je słuchać i widac troszku,ale Mari na razie trzyma je w ukryciu nie chce pokazywac...no chyba,ze podstepem :-D

dobranoc i do juterka
Nio to gratuluje udanych zakupków....Wy to macie dobrze.....No i oczywiscie tej fizjoterapi....BRAWO :) mam nadzieje, że Ci pomogą....:tak::tak::tak:
a moja z kolei ma dzisiaj strajk i jeszcze szaleje, niema zamiaru spać:szok::no:smieje sie, piszzcy, krzyczy, w lozku tak sie wierci ze co chwile muszę zrobić porządek, bo poduszka w nogach, a karolina poprzek, moze w koncu sie zmeczy
Mamusiu nasza też dawała padła 22:20..... masakra...i co myślałam, pośpi dłużej...yhy 6 pobudka na flaszke i o 7 oczka jak 5 zł.....:rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry