reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jestem jestem tylko dziec mi wariuje juz :-D:-D:-D

kokusioa jak mi sie marza takie wakacje pod namiotami:tak::tak::tak:jak Fifi podrosnie to musze namowic mezowwego chociaz na wekend pod namiot:-D:-D:-D:-D jak ja bylam mala to pasmietam jak jezdzilam z rodzicam,i do Chalup pod namioty ale potem czasy sie zmienily i namioty sie skonczyly hehe zachciewalo sie staruszkom wygod:-D:-D:-D:-D a jas bym tak chciala jeszcze raz ekstremalnie, i ognisko zrobic i takie tam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No mój brat był ostatnio pod namiotem na weekendzie w Sopocie z dziewczyną i kumplem. Pojechali w ciemno i znalezli super pole namiotowe. Mówił że nawet z mniejszymi dziecmi ludzie byli ale ja jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazic

No mój brat był ostatnio pod namiotem na weekendzie w Sopocie z dziewczyną i kumplem. Pojechali w ciemno i znalezli super pole namiotowe. Mówił że nawet z mniejszymi dziecmi ludzie byli ale ja jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazic
nio w sopocie sa bardzoo fajne pola namiotowe tzn bardzo blisko plazy i musze normalnie namowic tego mojego chlopa przelazi sie przez deptaczek i jest plaza:tak: ech juz sie normalnie nakrecilam na taki wyjazd hehhe:-D:-D:-D:-D

jestem jestem...leniwe robie:-D

ale ze jak zawijasz farsz w kapuste i obtaczasz w bulce i jajku i potem smarzysz?????

nie wiem jak robi pyciolek, a ja wszystko mieszam czyli kapustę (kroje ja drobniutko), ryz, mięsko i wtedy dopiero obsmażam

u mnie w domu takie golabki sa nazywane leniwe golabki
tak ryz ugotowany, liscie kapusty gotuje w wodzie 5 min, potem kroje i plus miesko cebulka i marchewka i to wszytsko mieszam i nie smaze a z tego robie takie kulki i w jajko

nie potrafię powiedzieć ile, bo ja zawsze wszystko robię na oko:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:moze pyciolek powie

ja robie praktycznie tak jak mamusia....miesko+kapusta+ryz...obtaczam w jajku i bulce...zobaczymy,dzisiaj moj debiut.mam nadzieje ze sie nie potrujemy:laugh2:

Wszystko co dobre szybko się kończy, ale pewnie wygadalyście sie za wszystkie czasy, super że odwiedzinki się udaly

za 2 tygodnie ja lece z Alusiem do niej w Alpy :zawstydzona/y: na cale 2 tygodnie wiec bedzie czasu a czasu na gadanie :-D:-D

ale Ci dobrze...:-p a kiedy wkoncu bedziesz w Polsce...

Z dobrych wiesci.,..bylam w tym urzedzie...okazalo sie ze zasilek dostalam..(o dziwo!!!!:tak:)teraz tylko mam czekac z tydzien na list w ktrym bedzie napisane kiedy podpisy i kiedy 1 odbior kasy..takze najprawdopodobniej powrot do domku jednak we wrzesniu:tak: ale jeszcze sie nie ciesze bo z nimi roznie bywa i jeszcze nie daj boze bede musiala na ten list sporo czekac:szok:

dobra kochane zmykam, musze kupic do paznokietek zmywacz, tak mi sie nie chce ale na te swoje pazurska patrzec nie mge wiec jestem zmuszona paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry