xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Patrysia jaka bitwa ?
Widzę, ze mnie mamusia uprzedziła Na tvn24 jest relacja na żywo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patrysia jaka bitwa ?
my tesknimy najbardzij za Julenka:-):-)
No długo, bo to juz dwa tyg minęły w poniedziałek. A mały jak go usypiam jest okropny, płacze, wygina się, a śpiący taki, że nie ma siły na nic.
Dziękujemy . Oby
dzien doberek dziewczynki
pamietacie mnie jeszcze??????????
chcialam wam sie tylko zameldowac
zostalo mi niewiele do rozwiazania
pozdrawiam Was wszytkie bardzo serdecznie i zycze zdrowka Waszym pociechom
Hej
Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,
Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano
Ale pustki , gdzie jesteście mamusie ???
Mamuski czytacie bajki maluszkom...jesli tak to jakie??
Bo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nogwiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzii co robi
Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam
A za mną nie???:----(
ja bylam ale nikt mnie nie sluchal....mamusia sprztaala mieszkanie,wiec tez mnie olala...tygrys na spacerku i na terapii...antybebowskiej...a Koka poszla usypiac Natalke i chyba sama zasnela;-)Beciak,Kana gdzie jestescie??i reszta babeczek...
Idę do kuchni nie lubię Was
będę jak przyjdę
Ja jestem, ale w krzaczorach bo nudno tu dzisiaj... P
ja jestem ale znikam, bo jade odebrac drewniane lozeczko, ktore kupilam na allegro za 1zl!!!!!
Łóżeczko dziecięce (693683982) - Aukcje internetowe Allegro
TAA KALAFIOR OPIEKANY ROBIE NA JUTRO A CO? CHĘTNA ??