pyciolek87
Mama Alexa:*
o ty paskudniaku jeden ide sobie i zamkne sie w sobie , walne focha do tego i jeszcze nie wiem co zrobie
mozesz ugotowac mi obiadek
a kuchnie kupowaliscie nowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o ty paskudniaku jeden ide sobie i zamkne sie w sobie , walne focha do tego i jeszcze nie wiem co zrobie
no moge z cyjankiem naprzyklad:-):-):-):-):-)
mozesz ugotowac mi obiadek
a kuchnie kupowaliscie nowa?
no moge z cyjankiem naprzyklad:-):-):-):-):-)
a kuchnie nowa podobna do tej ktora ma beciaczek tak beciaczek na zdjeciach w naszym albumiku jak stoi przy szafkach z brzucholem taka jasna klon nida
ok ja juz naprawde spadam!!!!!!! paaaaaaaaaaaa
Renia super, gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A kiedy przyjezdza mamusia??Hej
Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,
Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano
O matko, a to sie wypelnia co roku?? Ja pity wypelnialam w tamtym roku i dostalam zwrot podatku to teraz tez mam tak zrobic?? I do kiedy mam czas???????[/QUOTE]A zwrot podatku to na picie(nie pamiętam numeru)wypisujesz pracodawców w ciągu tego roku, zarobki, itp, w Revenue dostaniesz jak zapytasz, a my do tego jeszcze podanie dołączyliśmy, no i Pity oczywiście, a czeka się koło 10-12tyg
jak bedzie sloneczko to moze bysmy sie przeszly do zrodlisk na trawke????najpierw na pietrynie lody czy kawusia a potem park co wy na to???;-);-);-)
dzien doberek dziewczynki
pamietacie mnie jeszcze??????????
chcialam wam sie tylko zameldowac
zostalo mi niewiele do rozwiazania
pozdrawiam Was wszytkie bardzo serdecznie i zycze zdrowka Waszym pociechom
Hej
Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,
Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano
Patrysia jaka bitwa ?
ullalala 700-tny poscik;-)
Beciaczku gratulacje;-)
ja rozumiem Tygrysie gdybys mylila mnie z Victoria Beckham czy Jennifer Lopez...ale z Beciaczkiem
no Ty sie Beciaczku nie gniewaj...przeciez wiesz ze my z jednego podworka
a kuchnie nowa podobna do tej ktora ma beciaczek tak beciaczek na zdjeciach w naszym albumiku jak stoi przy szafkach z brzucholem taka jasna klon nida
Loooo matko Beciak, ja sobie ubzduralam, ze jak i zwrotami podatku i tax creditami zajmuje sie revenue to wystarczy jak im wysle tamta forme, bo na niej przeciez juz napisalam nasze zarbki za tamten rok I wogole o tym nie myslalam, a przyjechalam tu specjalnie pozalatwiac papierkowe sprawy, bo jak wroce do pracy to nie bede miala czasu i sobie bimbam w najlepsze co ja bym bez Ciebie zrobila[/QUOTE]huuuurrrra!!!!super, a co za radość będzie jak mama już z Tobą bEdzie