reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja wcale nie chudne,taka przemiana materii:-)od zawsze....

Bozesz Ty moj Matulu...ja tez tak chce..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:

a u nas w rodzinie pojawiła się nowa osóbka! najmłodsza najśliczniejsza urodziła się wczoraj !!! i sie w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia!:-)
moja sis.rodzona urodziła 3 dziecko / urodziła w niecałe 3 h! o 22 wyjechali z domu a do szpitala mieli ok. 40 km i urodziła się o 00.40
tylko takiej pozazdrościć nawet nie zdążyła zapodać znieczulenia!!!

gratulacje dla siostry:tak:

reklama
taaa.....a co jesli mamuska ma jakac cerate w bagazniku?:eek::rofl2::-D
przypne sie do Tygrycha chyba...:szok:

kima o tej porze...:szok: a mowilas ze cora spac Ci nie daje:szok::-D
:-D:-D:-D:-D:-D dlatego nadrabiam przed nocką, bo kto wie co dzisiaj zaplanowała ,może kolejną arię operową o 3na ranem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: oby nie:-D:-D:-D

Arlets gratulki dla siostry no i tylko pozazdrościc porodu:tak:

no ładnie moje dziecię podgląda mnie z łóżeczka:szok::szok::szok: a ja myślałam,że śpi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans;)????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah:)
Kajaczku słow mi brak.....ale Cie pogięło babeczko i to niezle:p hahahah oj co bysmy tutaj bez Ciebie zrobiły:p hhahaha:-D:-D:-D:-D
Ja romans tak.....jak ja zakochana w tym moim gamo po uszy jestem.....i zadnego innego pryrodzenia nie akceptuje,bo gdzie ja takie drugie "sprawne" znajde:p hahahah :-D:-D:-D
i w żadnej ciązy nie jestem.....BOŻE UCHRON póki co.....:sorry::-p
Blizniaki ma gosci....nie wiem dokladnie jakich ale ma...:-D:eek:
Kanka w ciazy....??? Tygrys slyszalas??? dlatego tak sie wczesniej doczepila do Ciebie??
Pyciolek Ty sobie grabisz kochana...grabisz:p hahah żarcik...nie naprawde przestancie juz o tej ciazy, bo naprawde wykrakacie, a ja sobie wtedy w łep strzele ....:sorry::baffled:

Mała juz lulka faktycznie,a na gg to z mamusia mą klikałam,bo ja uchwyciłam w biegu.....ide zaraz kąpi co bede czysta i pachnąca jak to moje "przyrodzenie" wróci:p hahah

Kajaczku słow mi brak.....ale Cie pogięło babeczko i to niezle:p hahahah oj co bysmy tutaj bez Ciebie zrobiły:p hhahaha:-D:-D:-D:-D
Ja romans tak.....jak ja zakochana w tym moim gamo po uszy jestem.....i zadnego innego pryrodzenia nie akceptuje,bo gdzie ja takie drugie "sprawne" znajde:p hahahah :-D:-D:-D
i w żadnej ciązy nie jestem.....BOŻE UCHRON póki co.....:sorry::-p

Pyciolek Ty sobie grabisz kochana...grabisz:p hahah żarcik...nie naprawde przestancie juz o tej ciazy, bo naprawde wykrakacie, a ja sobie wtedy w łep strzele ....:sorry::baffled:

Mała juz lulka faktycznie,a na gg to z mamusia mą klikałam,bo ja uchwyciłam w biegu.....ide zaraz kąpi co bede czysta i pachnąca jak to moje "przyrodzenie" wróci:p hahah

widze ze jak by mialo co to juz by Ci stało:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry