reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Blizniaki ma gosci....nie wiem dokladnie jakich ale ma...:-D:eek:
Kanka w ciazy....??? Tygrys slyszalas??? dlatego tak sie wczesniej doczepila do Ciebie??
i jak zaopatrzenie jest?ja juz gotowa....syna ogarnelam chate czekam na meza....i mam nadzieje ze w koncu nadjedziecie...moze by tak nogi ogolic...??:happy::baffled:eee tam ...bede miala lepsza przyczepnosc w bagazniku:-D:rofl2:

reklama
Blizniaki ma gosci....nie wiem dokladnie jakich ale ma...:-D:eek:
Kanka w ciazy....??? Tygrys slyszalas??? dlatego tak sie wczesniej doczepila do Ciebie??
i jak zaopatrzenie jest?ja juz gotowa....syna ogarnelam chate czekam na meza....i mam nadzieje ze w koncu nadjedziecie...moze by tak nogi ogolic...??:happy::baffled:eee tam ...bede miala lepsza przyczepnosc w bagazniku:-D:rofl2:
przypniesz sie do wykladziny jak ten rzep:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Bo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach:-D
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nog:szok::-Dwiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly:szok:
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans;)????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah:)
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka:nerd:
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzi:szok:i co robi:confused2:

Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale się usmiałam ,Kajka ty aparatko:rofl2::rofl2:
ta nogi mnie poniosły do wyra i kimnełam chwilę:-D

czytam o tym Waszym wyjeżdzie i boki zrywam

Jak mi sie ostatnio straszliwie spodobalo imie Bianka!!!Jakbym byla teraz ciagle w ciazy to Marianka miala by na imie Bianka,albo Blanka....nie wiem do konca:-)
Ale jaka ja dziwna jestem,mieszkalam tyle lat we wloszech i oni maja tam Bianca,znaczy biala doslownie...I tak mi sie to imie podobalo:szok::tak:...
Ale przeprowadzilam sie na biegun,mozg mi zamrozilo i zapomnialam ze sobie tak postanawialam kiedys...
Tak jak codziennie sobie obiecuje ze nie bede zarla kociolady...
I zapominam w przeciagu godziny,maks kilku:-D:-D
miło to slyszeć ;-)
hmmmmmmm chyba przeczytać:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
a u nas w rodzinie pojawiła się nowa osóbka! najmłodsza najśliczniejsza urodziła się wczoraj !!! i sie w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia!:-)
moja sis.rodzona urodziła 3 dziecko / urodziła w niecałe 3 h! o 22 wyjechali z domu a do szpitala mieli ok. 40 km i urodziła się o 00.40
tylko takiej pozazdrościć nawet nie zdążyła zapodać znieczulenia!!!

przypniesz sie do wykladziny jak ten rzep:-D:-D:-D:-D:-D:-D

taaa.....a co jesli mamuska ma jakac cerate w bagazniku?:eek::rofl2::-D
przypne sie do Tygrycha chyba...:szok:

:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: ale się usmiałam ,Kajka ty aparatko:rofl2::rofl2:
ta nogi mnie poniosły do wyra i kimnełam chwilę:-D

czytam o tym Waszym wyjeżdzie i boki zrywam

kima o tej porze...:szok: a mowilas ze cora spac Ci nie daje:szok::-D

reklama
Arlets - gratulacje dla siostry!!!!

kaja - ja też tak mam, błyskawiczna przemiana materii. Własnie a propos tego wtrąbiłam całą dużą paczkę m&msów...:zawstydzona/y:

Do góry