reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
V w lewym oku na dziewczynkę z tego co pamiętam:)

Agawar wiesz co no tak staram sie być spokojna ale jednak coś tam czai się w głowie i troszkę się denerwuję. Czasem mi się nawet pomyśli, że niepotrzebnie sie decydowałam na ten wyjazd:( Jakoś na dzień dzisiejszy nie umiem się cieszyć tym Paryżem:(

A jeszcze Kochane mi powiedzcie czy mam się martwić jak mam twardy brzuch bardziej u góry czy na dole?
U góry mam prawie cały czas twardy ale na dole nie tak bardzo więc chyba wszystko ok?

Agatkas nie wiem czy czytalas wcześniej moją wypowiedź na temat lotu, ale ostatnio też leciałam samolotem i moja ginka kazała mi lykać magnez(dwa dni przed wylotem i dwa dni po przylocie na miejsce, w drogę powrotną to samo) i na wszelki wypadek wziąć nospę do samolotu, my lecieliśmy prawie 4 godziny i w trakcie lotu też twardniał mi brzuch ale po nospie było o wiele lepiej:tak:

Dzięki Madzienka, muszę męża wysłać do apteki, a jaki ten magnez brałaś? Może być taki z Pluszza do wypicia?
Ale ogólnie dobrze się czułaś w czasie lotu? My lecimy tylko 2 godzinki, mam nadzieję, ze będzie dobrze.

reklama
Do góry